50

Анонимен

преди 10 години

MOQTA PENSIQ E 251.15 LEVA.ZNACHI NQMA DA VZEMA NISHTO.TAKA LI?

49

vechno ot bsp

преди 10 години

AZ PREDLAGAM NA VSEKI EDIN LEV UVELICHNIE NA PENSIITE 10 LEVA UVELICHENIE NA DANAK SGRADI I 20 LEVA UVELICHENIE NA TAKSA SMET.SAMO ZA PENSIONERITE!!!!

48

Hoeher

преди 10 години

Чакаме 13-та пенсия догодина, ама без да се вдигат данъците, защото няма криза а само лошо упрвление и наследство от Бокича. След като всичко си дойде по местата индексациите трябва да следват яко, както беше през предния мандат на тройката.

47

Анонимен

преди 10 години

Е как? Нали ел тиквун ръси от телевизора, че държавата се разпада? Четири години герберски рай и нито един лев за възрастните. Фалирала държава и се намериха пари - как стават тия работи :D Може да са останали от блестящото управление на дянков и сие, тъй ще е. С една дума тия пари бойко ги раздава, хвала му!

46

селкор

преди 10 години

с тези пари ще си купят естествено вносни стоки и отново ще засилим китайската икономика а и контрабандата от там

45

Голям смях

преди 10 години

Виждам народно недоволство.Само по 50 лева ще дават.Само на хората с ниски пенсии.Несправедливо било-за едни има за други не.ГЕРБ за това са пичове,защото знаят как се управлява раята-за 4 години на никой нищо та да има мир и любов.България никога няма да стигне западните държави-просто защото в нея живеят българи.

44

vechno ot bsp

преди 10 години

STIGA S EZI PENSII!!!STIGA S TEWZI PENSIONERII!!!!!!DA SE DADAT PARI ZA DECAA!!!!NALI UJ NACIQTA BILA ZASTARQVASHTA A SAMO PENSIONERITE SI GLEDAME!!!!!STTIGA!!!!!STIGA STE HVARLQLI PARI NA GROBISHTATA I BOKLUKA!!!!!!!

43

Анонимен

преди 10 години

Не било справедливо видиш ли щото само някой щели да вземат. Ми тиквениците 4 години като и един лев не дадоха на никого беше справедливо :D *** едните ги изтърпяхте 3 години, а другите по-лошите и един ден не им дадохте. С 50 лева сам човек може да си изкара добре на Коледа, не знам на кой свят живеят някои хора, но за много възрастни хора това не са малко пари.

42

По справедливо

преди 10 години

Според мен е по справедливо след като няма за всички пенсионери, да се допълнят парите до определена сумапримерно 300 лв. всички пенсионери под тази сума да получат 50 лв. Но примерно получаващия 260 лв. да получи 40 лв. 270 30 лв. и т.н. Така е по справедливо защото има хора с пенсия 251,20 лв. и те заради 20 стотинки няма да получат нищо.

41

Хоп шоп

преди 10 години

Жеста на "държавата" към най-бедната прослойка хора е похвален. Само че, правилно би било де е пропорционално за всички. Те, пенсионерите, няма да ги похарчат тези пари за себе си. С тях ще купят я подарък за децата, я за внуците. Т.е. тези пари отново ще влязат в оборот и "държавата" ще спечели. Слагам "държавата" в кавички защото не знам дали има такава.

40

Анонимен

преди 10 години

Добре бе само пенсионерите ли са хора? А младежите които са безработни...те нямат ли нужда от пари за коледа? А майките ? Това ако не е дискриминация здраве му кажи

39

Анонимен

преди 10 години

С 50 процента от заплатата си съм съгласен да се лиша, само тия комунистически крадци и обирджии да ги няма.

38

Анонимен

преди 10 години

А на богаташите пенсионери, които са с по 300 лв пенсия на тях нищо. Това са комунистите-ще ти свалят и последната риза от гърба. За комуниста роди и Родина просто няма.

37

Анонимен

преди 10 години

Това са гнусните комунистически ***, които 70 години ни тровят с идиотското си светло бъдеще на комунизма-идиотизма. Излиза, че този който се осигурява на младини на максимума, за да издържа *** и тунеядците на обществото, на старини ще получи мимималното. Ще бъдат пометени завинаги *** в Сев Корея и Виетнам при великия им *** Маркс.

36

Ограничен размисъл

преди 10 години

До владетеляАз, като пенсионер, не желая 50 лв. за коледа от държавата. Искам за ми се изплаща реалната, изчислена от НОИ пенсия, за която съм правил вноски 43 г., от тях 24 години при новия, "по-справедлив" строй. Да ми се изплащат отчисленията /мои спестявания в държавата/ поне за тези последни 24 г.В противен случай не би трябвало да плащам данъци към държавата, а да си прихващам дължимото. Би трябвало да ползвам и преференциално медицинско обслужване.

35

Дядо йоцо

преди 10 години

Като ви гледам всички като вас до сега изпълнявате лозунга още от 1989 година- ,,Трай конъо за зеилена трева,, спрямо пенсионерите, Все нямало пари- ами защо пуснахте по живо- по здраво Христо Бисеров да се измъкне от Народното събрание , като отвлече със себеси близо милиард долара без никой нишщо да му каже , Тези пари не са негов ТРУД, а това са лихвите на нашия, пенсионерския ТРУД, който той и вие присвоявате,

34

а 252

преди 10 години

Е така е като взимаш 252 лева си направо милионер като Станишев, Моника и Доган...

33

komu-boklu

преди 10 години

Няма нужда тази новина да се върти нон-стоп по медиите, разбра се, пари ще се дадат и то не на всички пенсионери. Горките пенсионери, какво ще им помогнат тези 50 лв еднократно. Давайте им ги всеки месец. *** комунисти, с тъпите си комунистически пропаганди. Всяко правителство може да направи този циничен жест, въпроса е че еднократните неща не вършат работа, освен в сферата на тъпата комунистическа пропаганда. Колко цинично си ухажва електората. Хората не ядат само по Коледа червени измикяри!!

32

varg vikernes

преди 10 години

Хвала на това правителство.

31

Анонимен

преди 10 години

С пенсионерите трябва много да се внимава от една страна,и те да внимават от друга.Като цяло те не са единна група по ред причини,имайки предвид тяхното предишно занимание и позиции които са имали и възрастта на която са.Те много лесно се манипулират и подвеждат-така беше с царя,така беше и с Борисов,месиите които щяха да решат проблемите им и пенсионерите бяха значителен дял от гласувалите за тях. В същото време има голяма доза неблагодарност - когато по време на тройната коалиция пенсиите им се вдигаха всяка година с по 10% и им се даваха коледни добавки от 50 до 150 лв.,2009г. те предпочето