10

Revolver

преди 10 години

Омръзна ми от разни стари муцуни с връзки и без талант

9

Да бе да!

преди 10 години

ЦСКА софия е основан на рожденния ден на Карл Маркс 5 май през 1948 година!Тука нек"ъв споменава за АС-23 което си е чиста проба фалшификация!То пост фактум може да се докаже че БКП е монархо-капиталисическа партия нямаща абсолютно нищо общо с комунистическия строй тъй като е създадена в онея времена!Предполагам че наглите комунистически фалшификатори на историята след като им мине 1 фаза с ЦСКА ще започнад да доказват 2 фаза че БКП са монархо-капиталисти!

8

КО-не

преди 10 години

Е как анти -комунист ЦСКА-р ???? Отбора който комунистите създават-по аналог на Московския ЦСКА през 1947 и как пак тогава "Бизнесът му бил свързан със снабдяване на немската армия с тютюн, заради което бил обявен за враг на народа и изпратен в Белене. Дядо му бил голям фен и дори спонсор на тогавашния отбор на ЦСКА."???? Дичо май пак са го удряли в главата !?

7

Анонимен 1

преди 10 години

Сега най-голямата гъзария е да се изкараш репресиран, жертва на комунизма и тн. Топ-гъзар си ако имаш дядо, гонен от комунистите:)))Сега за най-големи анти-комунисти се пишат най-големите крадци....

6

ставри

преди 10 години

Интересно от кой мост е скочил?То там мост до мост.

5

Анонимен

преди 10 години

Абе Дичо имал ли е дядо ?

4

Анонимен

преди 10 години

Дядо му да беше скочил преди да заплоди баба му и сега нямаше да трябва да търпим това натрапчиво дждудженце.

3

isu

преди 10 години

Офицерски спортен клуб А.С.23 (О.С.К. А.С.23, Атлетик Слава 23, АС-23 или АС '23, по правописа от преди 1945 г. Офицерски спортенъ клубъ Атлетикъ-Слава 23) e български футболен клуб, съществувал в град София през периода 1923 - 1944. Мачовете си е играел на собственото клубно игрище АС 23 в Борисовата градина................Бивши футболисти на АС-23, като Борислав Футеков, Любомир Ангелов, Бенджамин Аструг, Ангел Зафиров и др. в множество интервюта потвърждават, че ЦСКА е пряк наследник на

2

Анонимен

преди 10 години

Само не разбрах дали дядо му като враг на народа докато е лежал в Белене ли е бил спонсор на ЦСКА, при положение че ЦСКА е основан през 1948г.? И какви "споносори" въобще през комунизма?Като лъжеш безпардонно, поне проверявай базови факти. Иначе като го знам Дичо, много по-вероятно е дядо му да е бил овчар.

1

чичо Луцифер

преди 10 години

"дядо му до такава степен се е зарадвал, че дори скочил от мост" - с две думи, не е бил по-умен от внука си...