7

Анонимен

преди 10 години

vsichkite ot golyamata eskurziya imat grajdanstvo, kolko bejantsi imate ya nyamate 5000 çhoveka koy ste idva da jivee v BILGARİYA

6

prof.Solomon

преди 10 години

2 До бойко Турците не са будали . Те гражданство или статут на емигрант току така не дават дори и нашите потурнаци от голямата екскурзия нямат всички гражданство . За това колкото по-бързо това криминално правителство си замине и държавата започне да функционира ще бъде най -доброто . Ако изборите бъдат реални-честни и в парламента има истински българи родолюбци патриоти да коват закони и правосъдната система заработи всичко ще е ОК .Дори 50% от краденото да се върне у нас ще е рай .

5

Анонимен

преди 10 години

Ал Кайда бяла лястовица? За муджахидините, може би!Не мислиш ли, че чуждите служби осветиха доста добре случая за да не можете да го заметете? М?

4

ЦацаМацаров

преди 10 години

Там работите са много ясни и трябва да се напише само обвинителният акт . ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ ЗАЕМЕ С ИМУЩЕСТВОТО И УЧАСТИЕТО НА ПОЛИТИЦИТЕ В РАЗНИ ФИРМИ ! ПРИМЕРНО ОТ КЪДЕ КОРУМБАШЕВ ИМА ПАРИ ЗА ВЕЦ ИЛИ ГАГАУЗОВ ИМА ФОТОВОЛТАИЧЕН ПАРК *** МНОГО ИНТЕРЕСНО ЩЕ СТАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО . ЩЕ ВИДИМ ЧЕ Х.БИСЕРОВ ЩЕ Е БЯЛА ЛЯСТОВИЦА . И КОНТРА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ *** ЩЕ ОБЪРНАТ ПАЛАЧИНКАТА .

3

Анонимен

преди 10 години

След такива проверки България се напълни с чисти като сълза АНГЕЛИ "НЕБЕСНИ"! Поредната политическа поръчка за манипулиране на обществото от страна на продажните управляващи...Като обвиненията на Цветанов( свидетели вече не останаха).

2

бойко

преди 10 години

Турция не е издала нито един статут на бежанец, а ги третира като "гости" и ни ги препраща, за да натоварват социалната система и да ислямизират държавата! Свършете си най после работата г-да управляващи, защото ще стане страшно!

1

Анонимен

преди 10 години

Българите искат спазване на закона, относно даване на статут на бежанец на чужденци. Тук не трябва да се търси конфронтация и противопоставяне, а защита на националните интереси, съгласно действащото законодателоство!!!