46

Озлобен

преди 10 години

Много си прав,47!Коментират абсолютни неграмотници. Поне да спазват пунктоацията,че да им се разбира мисъл-та.Ама дали знаят какво е пунктоация?

45

pero

преди 10 години

"Така им се пада на тези, които разпространиха тъпизма, че човекът е произлязъл от ***!" Разбира се че не е произлязъл от ***. Господ го създаде от кал и слама.

44

Анонимен

преди 10 години

Избодена ти е главата, Бодила! Научи се да пишеш правилно, наваксай си изгубените първи 20 години и тогава давай акъл! Понеже изобщо не си разбрал какво съм написал, се вижда, че ти си този, който има нужда от ограмотяване! За Русия не съм написал и думичка, което пък означава, че имаш доста объркан мисловен процес, ако все пак предположим, че между ушите ти има не само въздух, а някакви наченки на мисъл! Остани си със здраве!

43

Бодила

преди 10 години

До Анонимен--45 ;Много си неграмотен бе Русофило--Комунистическа тиква. Вземи че прочети нещо бе ***.

42

Анонимен

преди 10 години

Великобритания раздели България на берлинския конгрес! Сега ние ще се радваме, както те злорадстваха тогава, на тяхното падение, разпад и разделение! Така им се пада на тези, които разпространиха тъпизма, че човекът е произлязъл от ***!

41

Happy Scotland

преди 10 години

До ???Abe ti da si chul,che v Scotland cirkulirat scottish pounds??Ili che Aberdeen e stolicata na nefta i gaza na Evropa???

40

???

преди 10 години

До tdДаааа точно Лох Нес ще им помогне.А какво ще кажеш за това че Шотландия получава около 20 милиарда лири от общия бюджет на Великобритания всяка година или това че ще трябва да започне преговори за ЕС защото излиза от Великобритания т.е. ще секнат парите и от ЕС.... така че ни Лох Нес ни туризма ще покрият липсата на тези пари... а не дай си боже ако трябва да въвеждат своя валута.Гладните години са им гарантирани.Не че сега са много зависими.Те и сега си имат парламент и свои закони.

39

td

преди 10 години

"Единственият икономически плюс на Шотландия са нефтените находища в Северно море"А бирата, уискито, туризъма (Лох нес и раскошни замъци)?

38

Анонимен

преди 10 години

Като четох коментарите мога да кажа само колко *** народ сме.И за това сме и така.

37

UK

преди 10 години

до 36Естествено, че има много проблеми в Англия - няма перфектна страна. А Лондон няма как да е (бледо) копие на Ню Йорк, тъй като първо Лондон е много по-стар и второ двата града нямат нищо общо като инфраструктура и атмосфера. Сравняваш краставици с домати.Ако ти си жалък имигрант като пакитата и ***, ОК браво, че си признаваш, но не генерализирай цялата нация.Нека ние да си оправим нашата *** в България, пък англичаните да не ги мислим. Те ще се оправят.

36

Анонимен

преди 10 години

Докато ги има Ман Юнайтед и Премиершип, Форд и Стоунхендж, в Англия всичко ше е наред. Това са държавите пример в света" как се прави"-Англия и Щатите. Едните са забогатели от пиратство и войни, другите от индианците.

35

до 36

преди 10 години

Нюйоркчанче балканско, американосите и ингилизите има защо да гледат с презрение на теб, особено като гледам полуграмотните ти писания на английски. Мисленето ти е балканско, акцентът ти е балкански, мозъчните ти вълни са балкански, английският ти е балкански.Пожелавам ти успех на обетованата земя, Ню Йорк! Вече не желаеш да си българин, но не си и американец! И не забравяй думите на един българо-американски милионер: Америка е един гигантски трудов лагер! И ти си само един лагерник!

34

Newyorker

преди 10 години

До UKЕдна малка корекция: шестата икономика в света е Бразилия, една страхотна страна. Тъпата Англия може само да ми *** Българско-Американския cock !!!

33

Newyorker

преди 10 години

До UKUK e една много смотана страна. Лондон е едно много бледо бледо копие на Ню Йорк...Храната наистина е ужасна...хората наистина са надменни като беше споменал някой по долу. За времето няма да споменавам защото всички знаят.....супер скъпо е и за самите англичани. Пъбовете им са *** и опикани през уикендите. Улиците им са по мръсни от нашите. Опасно е почти навсякъде. Българите сме жалки имигранти както и пакитата и ***. За какво говорим изобщо??

32

UK

преди 10 години

6-та в света по БВП, 3-та в Европа, 20-та по стандарт на живота в света - не ми изглежда много загниваща.За Шотландия - по последни проучвания по-малко от 30% от шотландците подкрепят отделянето им от Обединеното кралство и с право. Единственият икономически плюс на Шотландия са нефтените находища в Северно море, които са вече на изчервпане. А след това? Всичката индустрия на ОК се намира в Англия. Да не говорим че ако се отделят започват всичко отначало - от 300 години не са били независими.

31

Uber Bulgarian

преди 10 години

До ГАНЬОВЦИГаньо си ти продажна душицо...Дърво без корен!Ни БГ ти е дом ни Англия ти е дом...Съжалявам те искрено !Good Night it is !

30

Анонимен

преди 10 години

До saxonЕх ***...Англия е държава в сериозен упадък.. Била е велика, да но сега е друго нещо. Не забравяй че и България е била велика. Но това сме ние българите...готови да се поклоним на чуждото...

29

От Австралия Сидни

преди 10 години

до 34ти си луд беда разбирам ли тогава че никога не си живял сред райски места като Австралия или подобни на Австралия?Всеки ден го валяло, влагата му била приятна, чудесни разхождки, или просто вече си минал на твърдо както повечето тамТам на никой не му пука за това че USA отдавна ви извади от лотарията зелена карта, Канада и Австралия ви ударихме греда с визитезащото и нас не ни пука за помсовете в UK а скоро и на EC няма да му липсвате.Островчето наречено ВЕЛИИИИИика Британия. Трагедия

28

Анонимен

преди 10 години

До От Австралия СидниСтига с омразата. Където аз живея вали само рано сутринта и то далеч не всеки ден. Всъщност след дъжд тук е доста приятно. Въздухът е свеж и е чудесно за разходки. И бъди сигурен, че на никого тук не му пука за визите или лотарията за зелена карта.

27

От Австралия Сидни

преди 10 години

Алооо кой го било яд че не е дошъл в UK?? Я пак. Да ме вали от Коледа до Бъдни вечер ли?Ей помсове смешни УДАРИХМЕ ВИ ВИЗИ и ви изравнихме с всички останали държави по света, нямате повече привилегии при визите дори от Африка страна. Канада също ви удари греда. USA пък ОТДАВНА ВИ ИЗВАДИ ОТ ЛОТАРИЯТА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТАСкоро и ЕС ще ви банне и няма мърдане помсове ще гниете на острова си Влииикаа БританияЯ кажете лятото тази година в сряда ли беше? Навивайте крачолиПоздрав от Сидни Австралия $$$$