65

Киро

преди 10 години

До Павел Правилно възприемаш казаното защото като отидеш там си *** и си го знаеш още като пресечеш границата

64

Павел

преди 10 години

Този какво се опитва да каже, че ако искаме да сме по-европейска държава трябва да сме послушковци :)

63

351

преди 10 години

С този вид протести не се излиза от кризата,да пази бог България от такива "будители".Винаги ще има недоволни, щом са я докарали до 1%подкрепа от народа, за какво получават огромна държавна субсидия .

62

До 71

преди 10 години

До Adam Smith ... Да но точно реформите са прерогатив на правителството! А това правителсто не прави нищо съществено! Занимават ни с теми от рода на "ще се пуши/няма да се пуши", "ще се увеличат пенсиите/ няма да се увеличат". Релано БСП дойде с голямата кошница с обещанията, а не се вижда дори да се напъва нещо да прави. Все ГЕРБ им били виновни! Ами нали и ГЕРБ така разправяха, и къде е новият момент в управлнието? Ако има действия които да покажат работа в тази посока и протести няма да има

61

Анонимен

преди 10 години

Икономиката ни страда от корупцията и некадърното управление. Протести са справедливи и могат да ни донесат само добри неща.

60

До 9

преди 10 години

Не сме мързеливи, просто бизнесмените ни са такива (говоря за голямата част - не за всички), че при тях работливи кадри не виреят. Ако си работлив - си ***, защото си скъсваш *** от работа и някой след теб обира плодовете на труда ти. Освен това има много фирми, които са на роднински начала - половината рода на шефа работи там! Ти можеш ли д ами кажеш фирма където работливите ги бутат напред! Защото аз мога да ти кажа доста където е точно обратното ... Този върши работа, няма да го поощтряв

59

Анонимен

преди 10 години

Нека правителството да излезе с ясно становище - пречат или помагат протестите на икономиката. До вчера всички политикани от ДПС и БСП ни убеждаваха че подобни протести са нещо нормално в Европа и дори те работели по-добре като има протести.

58

Точно така е !

преди 10 години

Подкрепям Табаков напълно. След 4 години Дянковски простотии, икономиката е блокирана. Тези 100-200 *** допълнително плашат хората и спират потреблението. Да не говорим, че те не са алтернатива, а просто платена агитка.

57

До пост 9

преди 10 години

Не си прав, има много работливи хора на които не им се дава шанс да се развиват! У нас икономиката не е държавна, тя е лична - определени групи хора притежават по-голямата част от икономиката. А това за предприемачеството е смешка - Г-н "Експорт", след като го казвате това, запитвалили сте се какво направи държавата до сега да помогне на предприемачите? ... Икономика без истински бизнесмени не се прави - нашите в 90% са връкари - хора на някой които са си уредили цялата рода във собствената си..

56

Ники

преди 10 години

Ето на снимката се вижда !!!!30 човека и ще ми затварят булеварди !!!!!Къде е полицията ??????Да идват и да вадят палките !!!

55

Аха

преди 10 години

Бизнеса не се оплаква... по всяка вероятност се оплаква платен привърженик на властта.Да попитам Георги Табаков защо заплатите на заетите в "бизнеса" са на африканско ниво ????Протестите ли са виновни за това ? Докато шефовете на "Бизнеса" карат коли за 200 000-300 000 лв? Не вярвам на има отговор на такива прости въпроси? По лесно е да обвиняваш студентите в нещо !

54

да добре Табаков

преди 10 години

Този "специалист" сигурно е активен член я на ДПС я на БСП... ясен ми е !Айде сега да отиде и да си прибере хонорара от Моника... ***

53

вагина

преди 10 години

До До 1така ли бе орган сплескан

52

ДАУН

преди 10 години

Я ,ами че то в България има ли икономика !?

51

ТРОЛ

преди 10 години

и протестиращите страдат от икономиката ако я има въобще

50

oppsss

преди 10 години

Асенчо Генов разпоркото и ония дрогирани лумпенчета студентчета да платят вредите и готово. Може и оная Ивет дето се римува с трактор и Прокопицата също да плащат. Абе всички протестърчета ще плащат и това е.

49

Анонимен

преди 10 години

Ако се налага бизнеса ще спре за малко.

48

anonim1000

преди 10 години

Каква икономика бе?За 250 евро работят хората.

47

Бънди

преди 10 години

Изобщо не ми пука, че икономиката страда, аз искам да взема 50 лева, за да крещя "ОСТАВКА". Ще се поразходя, ще крещя и ще надувам свирката, и после ще изпия 50 лева, които един чичко от Банкя раздава на такива като мен. Така ми тече живота от 5 месеца и ми е много готино.

46

Анонимен

преди 10 години

da,oligargiata ne moje da ni esploatira da vzimat xorata po 350 -600 a te da si polniat gyshite s milioni i da kazvat niama pari ,samo taka ili protesti i voina .zashto ne vzimame po 1200 evro nali sme v evropa.