8

ll

преди 10 години

Е как без футболни достойнства. Вие гола видяхте ли го как Вълчанов мина през 5-6 защитници, а после как Огнянов се подигра с 4ма в наказателното поле на Ботев с тоя, а и още 2-3 ситуации пак с финтове на Огнянов от Любимец. Много ми харесаха любимчани, верно че нямаха късмет последните мачове.

7

Анонимен

преди 10 години

Komatevo e velik otbor!!! Poduene sasto sa velik otbor.

6

Йово

преди 10 години

Нали Наско още през септември като беше в подуяне каза, че Мъри от зимата ще е техен треньор. Сега спокойно ще си го вземат пак. Вярно Наско вече не е там но уговорката си е уговорка.

5

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕдно нещо да ти е ясно, *** - ако *** има нещо общо с ДПС, то отбора на Ботев Пд няма нищо! Не смесвай мръсните пари на мустака с ОТБОРА Ботев Пд. Ако разбираше нещо от спорт, щеше да знаеш, че отборът, това е любовта на хората. Парите и мустаците са преходни!!!!

4

Калина

преди 10 години

То и футболът ни като политиката ни - едни и същи муцуни се въртят, а резултати (положителни) - никакви!

3

Кирето

преди 10 години

Добре, де. Разбра се, че от Мъри треньор не става!

2

Анонимен

преди 10 години

Браво на Вълчанов за красивия гол, с който потвърди максимата до каквото се докопа г-о-в-е-д-о или комунист го разбива. Като гледам товачка прилича на оновачка от Позитано 20. Но отбора на ДПС си заслужава съдбата

1

konsa

преди 10 години

По начина по който футболистите играят си личи,че не искат Мъри.То и нормалните фенове не го искат де,особено тези които са запознати как се омаза в Литекс.Кривия също не се справя в трудни ситуации и не се обажда.Не може последните 6 гостувания да нямаш победа,не може последните 5 гостувания гол да не вкараш и отбора да имитира игра,и тренера да не го махнеш.Какво по-красноречиво от това.Айде стига с компромисите и шансовете.Да си ходи Мъри.Ръководството ще намери заместник(пр.Лудогорец).