10

Обективен

преди 10 години

Тук в Чалгария, тук отличничките се ч*кат с двойкари, а интервютата интервютата за работа са фиктивни, 99% от назначенията стават "с връзки"...

9

Win

преди 10 години

Къде е WC-то, че ми се прис*а.

8

Анонимен

преди 10 години

Идеалният кандидат за работа: мъж, на възраст между 25 и 32, с поне едно дете, бонус ако е разведен и плаща издръжка, идващ от малък град и живеещ на квартира, изплащащ минимум два кредита, завършил висше образовение преди 3-4 години, владеещ английски на ниво "изкарах една студентска бригада", бонус за друг чужд език, компютърно грамотен колкото да си сваля порно, склонен да работи допълнително без да очаква възнаграждение и въпреки всичко предходно - усмихнат и позитивен. Стартова заплата 450

7

Анонимен

преди 10 години

На "Каква сума очаквате?" отговарям : "Най-голямата възможна"Работи безотказно за най-добрата оферта

6

Анонимен

преди 10 години

подходът на номер 1 е тотално сгрешен, може би често ходи на интервюта и още по-често стои без работа....

5

Urkoto

преди 10 години

До ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС ЕБрейй явно имаш мега скучният, празен и озлобен животец. След като всичко го политизираш, хахаха нещастен балък. И за какво само си пишеш въпроси на които сам си отговаряш. ФОревър алоун. хахаха лузър. Аре чиба.

4

ОТГОВОР НА ОСН.ВЪПР.

преди 10 години

ОТГОВАРЯМ ТИ НА ВЪПРОСА: СТАНИШЕВ,МЕСТАН,ДОГАН И СИДЕРОВ. И ПОНЕЖЕ СТАНИШЕВ И СИДЕРОВ СА *** НА ДОГАН,НАЙ ВЕРОЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ИДВА ОТ ДОГАН ЕФЕНДИ. НА НЕГО СЕ КЛАНЯТ И БАРЕКОВ И ПЕЕВСКИ.

3

ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС Е

преди 10 години

КОЙ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ?КОЙ ?

2

бачо

преди 10 години

При нас всичко е толкова изкривено ,че основния въпрос на всеки кандидат за работа е какво е месечното възнаграждения и по колко часове се работи на ден.На най-заден план остават въпросите носи ли ви удоволствие дадената работа и дали се върши с желание.Толкова сме смачкани че не ценим себе си и собствените си умения.Ако кажеш малко по-голяма очаквана сума все ще се намери някой /смотлъо/ който да е съгласен и на половината пари да работи само и само да го вземат на работа.Такива хора се търсят.

1

Анонимен

преди 10 години

Питам първо каква е заплатата да не си губим времето взаимно. А ако ми отговорят на въпроса с въпрос примерно:"А вие каква сума очаквате?", направо ставам и си заминавам.