20

от Уикипедия

преди 10 години

Някои автори свързват Левски с масонството, като допускат, че той бива посветен като масон през 1861 г.[3]Това твърдение е категорично отречено от някои академични автори,[4] макар те да не отхвърлят възможността Левски да е бил запознат с масонските идеи. Той владее отлично няколко езика: турски, гръцки и арменски, които се оказват полезни в революционната му дейност.

19

Анонимен

преди 10 години

Актуалният въпрос вече не е "Кой?", а "Къде?" Къде е Бисеров, кой ще ни каже? И дали вече не е пристигнал на отдавна осигуреното недосегаемо за българските закони място, че да започнат уж да го търсят за да го накажат? Смях!

18

до Румен

преди 10 години

точно така

17

proKURor

преди 10 години

kato se pribere vsichko shte si kaje i poradi chistoto mu sydebno minalo i edin tejyk plik shte poluchi malko zatvor,no s otlagane na iztyrpqvane na nakazanieto i ei go v druga partiq i pa v parlamenta.

16

Румен

преди 10 години

Пичове ще протестирате ли на 10 Ноември или пак ще пишете по форумите. С псуване по кръчмите 500 години турци са били тук. Комунистите до кога според вас ще останат с писане по форумите?

15

пю

преди 10 години

почна се братята хамериканци вече се намесват и тез крадци един по един ще изгорят и други чакайте скоро скоро и отставка ще има и ще се изпокрият но нащта *** разгониха гадовете А КЪДЕ Е ИЦЕТО БИСЕРНИЯ всички ще горите в ада и децата ви и внуците

14

Анонимен

преди 10 години

Коментара на 3 че в България отдавна няма класифицирана информация май ще излезе прав.Иначе всичко останало е игра и виновни няма да има и не е имало щом има връзка с управлаеващи политици и политически " величия".

13

висшестоящ

преди 10 години

Има ли даже най-малко съмнение, че шефа на България Ахмед Доган не е знаел предварително и не е инструктирал Бисеров да подаде оставка и да напусне България.. просто всичко стана много бързо, по принцип трябваше да има една седмица буфер между събитията но така стана...

12

st

преди 10 години

Евала Бисеров

11

4321

преди 10 години

Само ще допълня коментар 7: Вместо да ревем с клаксони и вувузели, трябва да почнем да го правим със сопите и камъни. Тези номенклатурници и апаратчици разбират само от тояги и бой.

10

БУТАЧА

преди 10 години

ГАРВАНА РОВИ ПРИ ГАРВАНА-СМЕЕЕХ

9

AIMILIVS

преди 10 години

Възлагат на един измамник задачата да си направи проверка дали не е измамил някой и да каже :D :D :D тия съвсем се е*ават !!!

8

ицо

преди 10 години

Ами да викнат Местан,той от два дена колко мило и благо обяснява по случая...Ще им разкаже и на тях с онзи менторски тон и купешки думи,само да го викнат и ги почва...

7

Niakoi

преди 10 години

Ама как почна да се нарежда пъзела. Слагаме Пеевски за шеф на ДАНС и пича ще ни крие далаверките. Обаче......нещо не има излезнаха сметки. ОСТАВКА НА ВСИЧКИ БИКЛУЦИ!Ревнахме срещу Пеевски, хоп изкочи Бисеров. С две думи не трябва да спираме да ревем.

6

Любо Питков

преди 10 години

ДАНС рови в носа на Хр. Бисеров и търси злато...

5

Анонимен

преди 10 години

И СЕ КРИЯТ уж са в един парламент А са врагове за големите пари . никой не знае колко взима другият

4

до ели

преди 10 години

по лошо играят си на СЕДЕСАРИ БСПАРИ И ДПСАРИ И харчат народна пара да си вадят компромати компромати струващи милиони и милиярди . ДОКАТО Българина е гладен с 250 евро заплата .трошат милярди за компромати МАФИОТИТЕ ПОЛИТИЦИ .

3

Ели

преди 10 години

Едно е ясно. В България класифицирана информация НЯМА. Всичко се знае от всеки... И когато е изгодно се изнася пред хората....

2

Big Bad Wolf

преди 10 години

Един съвсем теоритичен въпрос, ако сега начело на ДАНС беше Пеевски щеше ли въобще някой да узнае какви ги е вършил Бисеров или всичко щеше да се потули. Както 1 година мушмуроците от ГДБОП са потулвали сигнала срещу Бисеров.

1

къде батко

преди 10 години

Къде е Бисеров ,