4

И кое е секси, 21г.

преди 10 години

***. Поредната жертва на холивудската машина. Тя събира и разделя хора, внушава им, че нямат собствена стойност и съответната се придобива чрез скандални извращения, които социалните мрежи пропагандират. И няма спасение, защото " по-лесно е камила да влезе през иглено охо отколкото богат в Божието царство." Горките деца, без детство, без истински чувства, оформени като кукли според вижданията на мениджъри и продуценти. А какви внушения се реализират чрез тях.

3

haho

преди 10 години

Г-це Господинова, новозеландката се казва "Лорд", а не "Лорди". Докато популярните по света лица стигнат и Бг може да срещнеш всякакви журналистически глупости.

2

Анонимен

преди 10 години

Страхотна статия, още по -страхотни снимки-направо ме зареди емоционално,напълни ми душата,сърцето и т.н.Сега може да съм по-спокоен-точно от това имах нужда-да разбера,че някоя си Селена можела да е и секси! Сега може да направят и сесия-някой си Селена може да копа и домати?после-Селена ползва тоелатна хартия-еди коя си марка. В желанието си да държат изкуствено на върха некви псевдоартистки и певици ПиАри-те какви ли не просоттии могат да измислят,та малките 11 годишни пикли да блуждаят по СГ

1

Джедай Мастър

преди 10 години

Страшно секси, нямам думи. "Доброто момиче", "Лошото момче", "Фаталната жена", аре сиктир.