20

Extremist

преди 10 години

Банковите институции и монетарната система са излишни неща позволяващи на шепа хора да държат в робство другите.Банковите институции и монетарната система трябва да се ликвидират

19

Анонимен

преди 10 години

И сигурно ще отиде да живее на каравана.

18

гого

преди 10 години

Мъже, трябва да уважаваме жените си! Те са благословени! Те имат право на свое виждане за живота. Далеч съм от мисълта, че жените не искат да раждат повече от едно дете. Искат, но просто времената са други, най-вече за държави като България.

17

Анонимен

преди 10 години

емблема на българката е Кристалина Георгиева - на наи високия пост и пълна родолюбка , взема такива решения че свят ни се завива да ги изпълняваме

16

Гого Идиото

преди 10 години

Под "да утъпчат пътя" имаш предвид мама и тате да му купят кола и къща ли? После слушаме какви били едно време мъжете, а какви били те сега. Що се отнася до знания - всяко поколение си ги усвоява само. Не може да се наследи това, което е в главата на мама и тате. А, че човечеството било се поувеличило - ти коя част на човечеството предпочиташ да намалее? Цивилизованите и развитите или "тези, дето тъпчат на едно място с векове:?

15

Брат ми работеше там

преди 10 години

Преводът на статията е пълен с грешки. Например , Сали Краучек никога не е била шеф на "Мерил Линч" , а в преводът на статията пише , че е била "шеф на Мерил Линч" . В оригиналът пише , че е била на ръководен пост в "Мерил Линч" , но не и шеф на "Мерил Линч"

14

от 14 до 16

преди 10 години

до 16 - Гого ИдиотоНикъде не пише, че това ми харесва. Ясно е казано, че и мъжете, и жените са имали тежки ангажименти, сега тези на мъжете отпадат главоломно /справка - многото наркомани и алкохолици, които просто могат да си го позволят/А на жените ангажиментите, с едно дете или с повече - стоят. Да не забравяме, че сега за децата се полагат много повече грижи от преди.

13

Гого Идиото

преди 10 години

до 14:Разбира се, че са ходили на войни. А след това е имало хиляди сираци, инвалиди и жени, които са работели за смешни пари по 16 часа на ден, за да изхранят това, което е останало от семейството след войната. Учудвам се какво харесваш в това?до Многотрайна:- сама казваш, че раждат 1. За да се поддържа обществото е необходимо средната бройка на деца в семейството да е 2,1. За да се компенсират смъртните случаи от болести и злополуки. Тенденцията в момента е деца със старци за родители!

12

анонимна

преди 10 години

Преди години, когато жените са раждали много деца, мъжете са ходили на война, но не на "мисии" или да пускат бомби със самолети, а в бой лице в лица с врага. Също така са строили къщи /дом/, където да се раждат и гледат тези деца, орали са нивата, изкарвали са прехраната с много труд. Днес стоят пред комп. с чаша кафе, чакат заплата и плюят жените си във форумите и пред приятели.Мисленето вече е унифицирано, разберете го най-после, поне що се отнася до служебни ангажименти.

11

Иван

преди 10 години

На запад може и да е така, ама в България проблемът е точно обратен - много жени има навсякъде на ръководни постове - жени на които вечно им е трудно да вземат решение и искат да угодят на всеки и да не излязат виновни - женска му работа...

10

Гого Идиото

преди 10 години

Интелигентните и образованите жени се занимават си пълнят главите с глупости и не искат да раждат деца. Размножават се простите и необразованите. Ако дарвиновата теория за еволюцията е вярна, в момента наблюдава деградация на човечеството мотивирана от идеи и съмнителни ценности. Феминизмът като идеология е вреден за човечеството!

9

ля ля

преди 10 години

а и все си мисля че ще споделите тезата че където се появи жена и почват проблемите.....:)

8

ля ля

преди 10 години

е това е едно време жените са спали на земята както мъжете, после дойдоха пружините и жените се качиха на легла, седнаха видяха телевизора и той им показа всъщност на къде да гледат! е това ечисто и прсто според дисскиминация трябва да има и всяка жаба да си знае гьола! пък една жена като поче да мисли става страшно - обърквация, самозабравяне! и те да се развият горките!!??!?! пък не им се шие вече....доста горчива тема

7

Анонимен

преди 10 години

никва метаморфоза няма, а продължава по същия път, но под друга форма. начин на мислене не се променя лесно, друг ще я съди.

6

вещия

преди 10 години

за цялото съществуване на човечеството е доказано че жените са с по слаби умствени възможности от мъжете, пример за това е че няма нито едно първо място при шахматистите което да е било заемано от жена, който спорт изисква само мислене... да не говорим за учен изобретател който да е жена, или пък известен художник или музикант...

5

pl

преди 10 години

"ръководител на женската организация"Че къде другаде ще я вземат, ако не в някоя женска организация. На тоя свят само женски, мюсюлмански, ***, еврейски и кучешки организации има.

4

Анонимен

преди 10 години

*** с компютър е като *** с картечница.

3

bin aladiiin

преди 10 години

da otiva v sauditska arabiq, za da si razshiri biznesa.

2

Богдан

преди 10 години

Можете да имате всичко, просто не по едно и също време!

1

Анонимен

преди 10 години

напнем ти го у дзимбико,*** с ***.