9

йованчо

преди 10 години

Продължавайте да пълните страната с болни ***. Съмнявам се да ги преглеждат на КПП-тата, а тези които се промъкват през гори и баири също се приемат с отворени обятия. В тази мизерия българите трудно си позволяват повече от едно дете, вземете сега да ни разболеете гадове ***.

8

Анонимен

преди 10 години

Това означава по 60 милиона лева на месец издръжка.Умишлено управляващите водят държавата към банкрут. Ако мислеха за страната си и народа си още отначало щяха да затворят границите и повече от 500 "бежанци" да не приемат както направиха Франция. Изглежда за това бяха двата кредита на обща стойност близо 2 милиарда който ще плащаме ни е народа. НО и така чрез тия *** най лесно се крадат тия пари. С това темпо до лятото на 2014 БГ вече може да е фалирала и да са ни продали.

7

Анонимен

преди 10 години

До до 2тва правя

6

до 2

преди 10 години

Ми недей да четеш и ходи да помагаш на имигрантите, а не да се биеш в гърдите по форумите какъв хуманист и толераст си

5

Анонимен

преди 10 години

Ако САщ,Турция,Катар,Саудитска арабия и др. престанат да внасят "демокрация " в Сирия то Сирия ще се оправи на момента. Ние да му мислим.Че ни комунизЪма и социализЪма ни бяха в ред ,ни демокрацията ни сега.

4

Вън арабоафриканците

преди 10 години

Това, като го прочетох се убедих окончателно,че при нас влизат само *** афро-араби с IQ максимум 40.Шок сириец обвинява наръганата Вики, че била свързана с канал за бежанци

3

Панчо

преди 10 години

Боли ги фара американските ***,че някой друг може да страда!Плюскат си мазните хамбургери и ГМО продукти и дебелеят на ***,а слабеят на акъл!

2

Анонимен

преди 10 години

като чета коментарите под всички подобни статии направо ми се повръща от толкова дребни душици... жалки сте

1

Анонимен

преди 10 години

Пак изтърканите хватки с дечицата и милозливите коментари. Онкологично болни българи чакат с месеци за облъчване, химиотерапия, йод лечение. Здравната система е в колапс, ние света ще спасяваме?