12

Попов

преди 10 години

Кабинетът да вземе да си отвори очите и да направи нещо! Банско е най-добрият зимен курорт и трябва да има още лифтове, а не да се занемарява заради някакви измислени инвеститори, които смятат да съсипят РИла

11

-10

преди 10 години

Банско вече е една клоака. Преди него е само Слънчев бряг. Преди 7 години имах удоволствието да го посетя. Даже малкият ми син бе заченат там в спретнат семеен хотел. Миналата година пак ходихме. Станало е отвратително място. Загубиха ме като клиент. Да си строят колкото искат лифтове и да секат колкото си искат гора за нови писти. Когато от едно прекрасно място жителите му направят за 5 години като столичен квартал от соц времето, краят му е близо. Ще спрат да идват и бедняците от Европа.

10

Деси

преди 10 години

До АзГлупости. Когато дойде един чужденец и седне в кръчмата на някой местен човек, купи чорапите на местната баба или си направи масаж при местната масажистка, тези пари къде ще отидат? Естествено, че парите отиват при хората от региона.

9

Аз

преди 10 години

До ЧичоВсъщност местните нямат никакъв шанс да спечелят! Ще спечелят пак олигарсите! Как си представяш един местен с половин декат двор изведнъж да стане богат предприемач?!

8

Скиор

преди 10 години

В Македония и Сърбия за това време направиха няколко ски центъра, дори в Дубай залагат на ски туризма. Ние имаме идеални условия и не ги използваме. Не може хората да са толкова ***, че да не искат туризма и икономиката да се развива.

7

jorkatta

преди 10 години

До Чичо. Аз лично бих ходил повече на Добринище ако си оправят малко от малко улиците...за лифта няма да говоря, за толкова пари това предлагат, но улиците и достъпа до него е уасно!

6

Деси

преди 10 години

Крайно време е вече да се направи този втори лифт. Хората чакат вече 5 години за нещо толкова елементарно. Безумието е подобно забавяне при положение, че по света за това време са се изградили цели ски курорти.

5

борбева

преди 10 години

Забравих да спомена също, че от нова година, за всеки английски или руски турист в банско, общината ще плаща по 100? на столична община като компенсация , че тез туристи фъркат със самолетчета над главите на софиянци, замърсяват въздуха и вдигат шум. А от дупница поискаха по 300?.Тъй, че каккто казах. Почвайте да събирате пари.

4

борбева

преди 10 години

Как да няма взети мерки? Цените за концесия за позване на въздуха, терена и гората в националния парк, вече са определени. А вий почвайте да събирате пари. Също така ще се промени и НК-при нерегистриране на гост и неиздаване на фискален бон се конфискува хотелчето или къщата за гости. След което се предоставя на сирийците от Кения и Сомалия.

3

Хасмукар

преди 10 години

Тия наглеци в някой друг свят ли живеят, цяла България джапа в калта, стои на тъмно и студено, но трябва държавата/?!/ да им оправи инфраструктурата. Също и да узакони неплащането на данъци, което те и без това правят. А кметове и общински съветници да лапат рушвети и да организират нелепи протести.

2

Анонимен

преди 10 години

"...вашите родни места...", но България е на всички и Пирин не ви е бащиния!

1

Чичо

преди 10 години

След като перачите на мръсни пари затрупаха Банско с хотели без улици и паркинги, сега и местните се досетиха да печелят. Но дали си струва да съсипят планината, водата и селата си за два месеца годишно предполагаеми туристи?