19

Анонимен

преди 10 години

mangala skapan

18

Анонимен

преди 10 години

*** долна *** Въдят се като плъхове. За жалост евтино си разпространяват гените в България. Братя българи събудете се. Третата Световна Война ще започне и ще завърши в утробите на нашите жени и изобщто на европейските жени. Арабите осеменяват Европа

17

nitos

преди 10 години

До христинаE, да изгоним всички тъмнокожи и араби лекари, спортисти, учени.... това ли искаш???....e, Всички скандинавски държави да изгонят българите защото сме по-тъмни от тях ли???...ЧОВЕК СЕ СЪДИ СПОРЕД ДЕЛАТА , А НЕ СПОРЕД ПРОИЗХОДА !!!!!

16

алоооу

преди 10 години

Сирийците ли са виновни, че българин е помогнал на нападателя? да избяга в Гърция??? *** нещастни

15

Курдо Коленков

преди 10 години

Името Салахидин бин Аладин ми се стори измислено още когато го чух . Сега обаче като разбрах че тоя *** няма паспорт съм убеден че това не са истинските му имена. Кой ги пробутва тия арабски отпадъци и защо.?

14

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Въпреки това с помощна на българин, който бил негов интимен приятел, Бин Аладин успя да премине границата...Обяснението е просто - Аладин с вълшебната лампа и неговия интимен приятел джина.

13

христина

преди 10 години

Вики ще се оправи визически но страха и ужаса ще я преследват цял живот!Вижте какво 240 *** причиняват на децата ни!!!Докога?! До следващия случай с фатален край ли? Вън всички нелегални емигранти бежанци и всякаква друга *** от БЪЛГАРИЯ!!!

12

бът-хол

преди 10 години

И да се чуди човек после като излезнат разни гей организации да се рекламират ,колко били морални : Ето, българския хомосекшуал за едно-две перкания у Г.З. помагал на алжиреца- ножар.

11

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО ИЗПИСАХА болен сидеров ?!?!?

10

t-t

преди 10 години

Iskrenno se radvam 4e momi4eto e dobre! Dano niama seriozni travmi sled tova... Leko ozdraviavane :)

9

Анонимен

преди 10 години

Ако аз бях вътрешен министър, щях да си подам оставката.

8

Дачко

преди 10 години

Ха сега наказанието му е да бъде върнат във Алжир да му прънат главата.Че като гледам този е със обратна резба във затвора дори и да му пръснат халката това е божи дар за него направо рай!Пък и защо да ни взимат от данъците да го храним!Да го изпратим заедно със интимният му приятел да ги набият на кол.Ще бъде блажествена смърт за двамата!

7

Анонимен

преди 10 години

Горе долу същото се случи и във Германия град Щутгард преди три години,алжирец бе нападнал жена на пазара и я беше намушкал няколко пъти,за съжаления тя почина от раните.След две седмици укриване полицията го откри.Алжир настоя за незабавно екстрадиране на престъника,съдът най накрая реши Алжирски закон да реши за него.Присъдата бе смърт чрез обесване,освен за престъплението така и за уронване на името на Алжир!Германия масово затегна границите си за алжирските граждани след този случай.

6

Язе

преди 10 години

Представителна извадка е тоя. Бежанец, гей, обирджия, убиец...

5

Темерут

преди 10 години

Ха, "С помощта на негов интимен приятел!" Дявол го взел, кое му е наред на тоя Аладин? Пълен извратеняк, обирджия и потенциален убиец, и пребиваващ нелегално!

4

Винех

преди 10 години

Нуждаем се от референдум за забраната на Българския Хелзинкски комитет.

3

гого

преди 10 години

Момичето беше прието по спешност с рани в областта на главата, шията и ръцете.===========================Най-после да го кажете. РАНИ - много! За одраскания сириец (по думите на лекаря), не спряхте да го наричате "пребит". Боднали са го тези техните, от Военна рампа, те са като кучета, пазят си територията. Пъстрогорци не приемат, щото ще трябва да делят благините.

2

pininfarina

преди 10 години

Пълен хаос и свободия откакто е влязъл в България...така си е и излязъл, ужас, направо сме си яко разграден двор, където се раздават бонуси и премии за несвършена работа.

1

Omnia Mea

преди 10 години

Мдаа, а хелзинкската *** Иван Бедров заяви "Момиче, което е попаднало в неподходящия момент на неподходящото място"Много тежка борба ни предстои, Българи!