11

интелигент

преди 10 години

До До интелигентВ случая мовекът който има много малко позтатие за това кой управлява света и като цяло за живота си ТОЧНО ТИ!!! Има два варианта.Единият е ти да си откровено *** и затова да пишеш тези нелепости! Другият е да си платен от някоя СОРОСОВА ФОНДАЦИЯ,откъдето междудругото най-вероятно се финансира този сайт!Но факт е ме си *омет и заради такива като теб светът е зле!

10

kireza

преди 10 години

Що се скасвате за Германия бе джанъм,тези наденички ще се появят в някоя голяма верига магазини и ще се изпотрепеме да ги купуваме.а ПРОМОЦИЯТА ЩЕ Е БЕЗПЛАТНА БУТИЛКА БИРА!!!

9

До интелигент

преди 10 години

Виж Освен че си селянин бих предположил че си малко с познания до момента в който написа последото изречение. В Германия е пълно с арабска и изобщто мюсулманска пост популация. За какви евреи говориш? Все едно да обвиняваш инднанците по течението на Амазонка за Глобалното Затопляне. Не забравяй че глупакът е умник докъто не си отвори устата.

8

интелигент

преди 10 години

То всичко в Германия е некачествено и хората вече там са некачествени! Няма я вече стройната,умна господарска раса,има само ***,търсеща си само поводи да се напие и да се наебе! Евреите си удържаха на думата - съсипаха Европа и най-добрите и народи!!!!

7

селянин

преди 10 години

то и Мишо мършата навремето вкара 30г месо в България,но за благодарност го направиха министър на земеделието.

6

Анонимен

преди 10 години

Още Ото фон Бисмарк е казал че обикновения човек никога не трябва да научава какво наистина има в наденицата. И това преди над век. От тогава колко се е развила индустрията, пък ние сега се изненадваме. Ако искаш да е евтино, това е реалността.

5

stan31

преди 10 години

очаквайте ги скоро в LIDL

4

kalinkamalinka

преди 10 години

Да си ги заврат от... !

3

kalinkamalinka

преди 10 години

Нема да им купувам наденичките нивга!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Тия същите ги продават и в Лидл. Миналата седмица имаше свинско с 20% намаление, толкова беше жилаво сякаш 20-годишни прасета са клали.

1

Анонимен

преди 10 години

очаквайте ги -наденичките- в българските хипермаркети