10

анонимен

преди 10 години

тези доктори са отваряли книжки когато са били студенти от тогава до сегаотварят само портмонета на пациентки

9

Анонимен

преди 10 години

До Ристувиж ся мойто момче, тия дето изкарват над 5 обикновено палят за чужбина, щото и иамбициите им са като за отличници. За тукашния пазар остават тройкаджийте, които се учат на нас и немат възможност да се реализират на вън. Пак добре, че са ги осъдили, щот аман от немърливи докторе. Уважавана от мен професия с много лош матрял.

8

до 5

преди 10 години

случаят няма нищо общо със здравната каса .двамата лекари работят на частно в частна клиника

7

Анонимен

преди 10 години

Проблема на давещете се е проблем на самите давещи се.Искате качественно здравеопазване - борете се за него. Проблема със заплащането на лекарите е проблем на цялото общество а не само на лекарите. Здравната касе се източва посредством Софарма и доста търговски дружества.Плаща се за лекарства в пъти повече от реалната им цена. Лицензират се само скъпи лекарства и се забраняват за продажба доста по-евтини и по-ефективни лекарства за да се печелят пари на гърба на здравето на хората.Как да стане?

6

Анонимен

преди 10 години

Едно е да не работиш, защото не ти плащат, когато не си отговорен за нещо. Съвсем друго - да го правиш, когато отговаряш за човешки живот, който с нищо не е виновен за ниското ти заплащане. И който също като теб е с ниско заплащане и няма пари да даде под масата, за да му се обърне внимание. Затова плаща с живота си. Търговия с човешкия живот се нарича това. Малко им е наказанието на тези.

5

Анонимен

преди 10 години

Тепърва ще видите какво е да нямаме доктори. Ще мрем като мухи. И на мен като не ми плащат заплата и аз не работя. Те се правят, че ми плащат а аз се правя, че работя. Не може разни *** да взимат по 350 000 лева/месец а докторите да взимат по 550 лева. Секретарката на шефа е с 200 бона месечна заплата. И това откраднати пари от здравна каса. А за лекарства, консумативи, апаратура и изследвания - пари няма. Как да пратя пациент на рентген като нямам направления. Парите са за шефовете.

4

Е - Ник

преди 10 години

Е*ати и държавата! Отиваме си! Последният да дръпне шалтера и за затръшне вратата!

3

мале мале

преди 10 години

УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА УБИЙСТВО!!!!!! ЕВАЛА! ХАХАХАХАХАХАХ "ИМАЙТЕ ВЯРА В ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА!" ПФФФФ ХАХАХАХА *** НЕЩАСТНАТА ДЪРЖАВА ЧЕСТНО!

2

Иво

преди 10 години

на практика не е направил нищо от нещата, които се предполага че трябва да прави

1

K

преди 10 години

Сега ще обжалват и какво струва един човешки живот !