22

Анонимен

преди 10 години

ВРЕМЕ Е ТАЗИ ЗАРАЗА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА ОБРАТНО НА ЕРДОГАНЧО-ПРИЯТЕЛЯ НА БОКО!!!!

21

Ani

преди 10 години

Българският народ избира управляващите и след като хората казват НЕ ИСКАМЕ ЕМИГРАНТИ ОТ АФРИКАНСКИ ,АРАБСКИ ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е ДРУГ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЯМА ПРАВО ДА ГИ ПУСКА ХОРАТА РЕШАВАТ -НЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТО Е ТАМ ДА ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА А НЕ НА КОМИТЕТИ КАТО БХК И ЖЕЛАНИЯТА НА РАЗЛИЧНИ ЕМИГРАНТИ НАСЕЛИЛИ СЕ В БЪЛГАРИЯ И СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ЗАПОВЯДВАТ КАКВО ДА ПРАВИМ МАРШ НА ТАКИВА ДА СИ ДАВАТ ЗАПОВЕДИТЕ В ТЕХНИТЕ СТРАНИ -ТУК ИМА ДУМАТА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ НЯКОЙ ДРУГ ОТ АРАБСКИ ИЛИ АФРИК

20

Миси

преди 10 години

Сега е много модерно българката да не си имунизира децата, за да бойкотира гадният фармацевтичен бизнес. Щото то полиомиелит в България нямало, що да си боцка детето?

19

Анонимен

преди 10 години

Що ги приехте тия ***.Те всичко ще внесат и дрога и кражби убийства изнасилвания а болестите едно на ръка.Защо не ги връщат и Европа няма да ни заплати за тях напълно.Държавата сама ще се справя и бюджета.Нали едва свързвахте двата му края.Откъде сега тия пари и милиони за "***".Да ги пратят веднага с чартърен полет на оная Кристалината и на Брюксел като толкова много са хуманни нека да се ги дундуркат там.Ама не им изнася май.Само дават акъл.

18

БПФ

преди 10 години

8 - мангасарките започват да дрискат чаавета от 12-годишни !!! Т.е. докато Българката завърши училище и университет, *** вече е снесла 3-4 нови маймуняка. Или ти предлагаш да започнем да спираме българските момичета от училище преди да завършат и 7 клас, за да ги заплождаме, тоест и ние да се превърнем в ***?Просто трябва или да се спрят всякакви помощи на *** гадини, за да измрат от глад, или да почне масовата им кастрация !!!!

17

Анонимен

преди 10 години

Слахадинчо, болни от детски паралич *** означава повече разходи за данъкоплатците за лечение и инвалидни пенсии.Аман от промити мозъци.

16

Анонимен

преди 10 години

Медиите се опитват да си създадът тема за писане с тия бежанци. Постоянно някаква пропаганда. Хората още не са свикнали защото за първи път се сблъскваме с този проблем.

15

Анонимен

преди 10 години

Днес се спомена ,че може част от нелегалните да бъдат върнати обратно.Това е добра новина и дано стане.Неприятното е ,че подобни междуконтинентални екскурзии ще бъдат на голия гърбец на българския данъкоплатец.Но като цяло е по-добър вариант от този масовото преселение да направи българите малцинство в собствената си страна.

14

Циника

преди 10 години

13-и коментар е абсолютен нонсенс!

13

Анонимен

преди 10 години

zastrasheni bili romskite mahali...kakav kontakt imat siriizite s nashite romi ??? Imunizirame i lekuvame siriizi , nelegalni emigranti i zigani..eto kade otivat parite na zdravno osigurenite !!!!

12

Салахадин

преди 10 години

До 10 "Бежанците са виновни, че 90% от "българите" в чужбина са известни с трафик на хора, проституция, кражби, наркотрафик".Я драги помисли,90% от коя прослойка в чужбина се занимават с това.Обикновенно тази *** в България търси права,а в чужбина викат че са българи!!Сети ли се за какво иде реч!!!!?

11

Циника

преди 10 години

Салахадин не знам дали е данъкоплатец, но със сигурност е очеизваден тъпоглавец. Въртящият икономиката с потреблението, както сам твърди /предполагам на малкия си пръст и още по-малкия си пол. член/ не може да направи две плюс две и да се сети, че едно масово инфектиране с детски паралич на гадните "***" ще натовари още повече същата тази здравна каса, за която се е загрижил. На *** национализма му стои като калпак на овчар - тва е!

10

makedonski

преди 10 години

Всичко това струва пари и то много пари на нас данъкоплатците. Какво ли и кого ли не издържаме!? Докато тоеа нещо не престане нямаме шанс да забогатеем.

9

мда

преди 10 години

Бежанците са виновни, че българинът не смее да прави деца. Бежанците са виновни, че за 30 години народът мълчи пред сейра на комунисти, депесари, герберасти, Сидер-фесове и друга ***. Бежанците са виновни, че 90% от "българите" в чужбина са известни с трафик на хора, проституция, кражби, наркотрафик. Бежанците са виновни, че 50% от населението живее в панелни гета. Бежанците са виновни, че дори едни гърци и сърби със скапаният им манталитет са половин век по-напред от България във всичко.

8

Анонимен

преди 10 години

Щом искате да спасим БГ, отваряйте краката и почвайте да правите деца. Не става само да духате зад чалгарниците, да пиете, да пушите и да се плющите . Никой не ви е виновен за демографския срив и че мъжете ви са мухльовци и не могат да ви гледат децата. Бай *** по цял ден реве, че е беден, че не може да си плати сметките и се чуди кого да обвини за всичко. Що не ходите пред двореца на Митьо очите дето вкарва нелегално имигранти там да показвате мускули вместо да гоните 12-годишни по улиците.

7

йованчо

преди 10 години

Има опасност да внесат също и "политически паралич" - това е народа като увеси продажните ни политичски мекерета по стълбовете!

6

аз съм българче

преди 10 години

"Най-рискови са ромските махали, заяви д-р Ангел Кунчев"Най-рискови са българските данъкоплатци, които освен, че издържат *** и имигрантската ***, също така ще трябва и да ги лекуват.

5

StoianIvanov

преди 10 години

До СалахадинE dobre che ti beshe,bez tvoite osigurovki sega vsichki shtehme da se lekuvame ot chuma!

4

StoianIvanov

преди 10 години

До До 1-виTova moje samo edin mnogo prost i izostanal chovek da pishe,sram za nas balgarite!

3

Салахадин

преди 10 години

Що ли се унижавам да ти пиша ,ама каква ми е заплахата 13 години да внасям в здравната каса а да не съм стъпвал в болница?Заплаха ли е 15 години (без стажа ввъв воената книжка) да съм внасял на тая държава?Да внасям безумни данъци и да въртя икономиката със потребление?Кой е гнусния червей ?Аз съм данъкоплатец и искам да живея нормално!!Не желая форумни *** да почват с обидите ,моето момче разбра ли???И да бях и на Телиш на блокадата!!Бях и при животновъдите!!Проблем????