25

Късогледов

преди 10 години

Чета и не вярвам на ушите си, колко способен и голям политик е - този, който след 22 години, се изхлузи от Парламента, по "терлици"!? Ако са имали впредвид, личното му облагодетелстване - са, абсолютно прави! Ако искат да ни внушат, че е направил нещо добро за народа и държавата, да го - кажат, защото не се забелязва?!

24

Анонимен

преди 10 години

Сега на ред са Й.Цонев,К.Костадинов и всични ,които слугуваха на Доган.Най-правилна оценка направи Октай защото той е бил в кухнята на ДПС и най-добре описа ставалото с години наред и мафиотските действия на Бисеров,Цонев и комлания!

23

bariera_61

преди 10 години

До 22Едва ли се казваш Ибрям щом хвалиш един бивш офицер от Държавна сигурност, който дейно е участвал в събитията по смяна на имената на ибрямовците! Толкова сте кухи кратуни платените писачи на другаря Кутев, че даже и свестен ник не можете да си измислите, ами си личите от километри!

22

Stealth

преди 10 години

"Причините за решението му са лични, обявиха от партията." - Кого ше лъжат тия бе, Бисеров е бил член на 6 Парламента подред, с изключение на 39-я. Скапан бояджия, дето от седесарско синьо, мина на олигархичния цвят на ДПС. Един от най-влиятелните хора в след Доган и Местан, бивш агент на ДС. 20 години ще е до кацата с меда, ще води зловредни политики, и изведнъж ще каже - "Писна ми, спирам да съм политик!" 100% Доган го е натиснал.

21

Ибрям

преди 10 години

Това е един достоен истински български патриот.....работил за това БЪлгария да стане по добро място за живеене ......работил усърдно през годините....Постигнал всички сам.......ако хората в парламента бяха като него....вече щяхме да сме като Швейцария.....Този човек е достоен кандидат -президент...

20

Анонимен

преди 10 години

Интересно в коя ли партия ще отиде сега? А може да си направи и някое движение за или против нещо. КОЙ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯ КОЙ? Дали ще дойде време когато цялата ДПС ще се разтури?

19

Анонимен

преди 10 години

Това ги чака всички предатели на Род и Родина!

18

bariera_61

преди 10 години

Бившия сив кардинал в СДС, офицерът от Държавна сигурност Христо Бисеров навлече потури и сложи фес за своя интерес, но започна да бърка с черпака в кацата с меда на Доган Бей и последния му направи една бърза чаламба! Ха, ха, ха!

17

УУУУ!

преди 10 години

Ясноо! Доган го е накарал да си подаде оставката, за да не злепоставя партията! Щом веднъж е гонен от друга партия, какво може да чакаш от такъв човек! Отново се доказа че доганчо(агент Сава) дърпа конците в държавата! Жалко за всички гласували за ДС отново! Егати държавата сме, ДАНС да предават информация първо на ДПС, после на главния прокурор!? СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО! ОСТАВКА!!!

16

festan

преди 10 години

ТОЗИ СЕ ПРЕКРЪСТИЛ НА ХАСАН БАСРИ И ВЕЧЕ Е ПОТЕНЦИАЛЕН КЛИЕНТ НА ПРОКОРУТУРАТА

15

www

преди 10 години

От начина на гласуване става ясно, че и парламентарната група на АТАКА е наясно с личните мотиви на "не" коалиционния си партньор от ДПС, като същото важи и за част от депутатите от "опозиционните" депутати на ГЕРБ.Ето на това му се казва мафия. Е, само в цивилизованите страни. Тук подобни структури се наричат групи от успели хора или само прогресиращи хора.

14

Анонимен

преди 10 години

велик българин политик и човек

13

аа

преди 10 години

е като не е депутат, какъв е, немога да разбера?? Тоя се е родил депутат и депутат ще умрЕ

12

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Бисерофф взе правилно...решение;напусна...тогава,когато бе на върха и отива спокойно да си живее живота,като остави...другите да духат...супата.Хвала на такива...достойни хора от българската...политика.

11

Анонимен

преди 10 години

Народът е гласувал за Христо Бисеров, той е бил в листитеза изборите, работил е и е бил подкрепен от народа . Като представител на народа ,той беше на отговорни постове в Парламента ,за да работи за народа !Как така стана ,че един разюздан бей го привика в сараите си и го уволни ? Питам аз ,след като Бисеров е назначен от народа ,защо го уволнява Доган ? И следва още един въпрос: Депутатите за кого работят ? Защо ние- народа им плащаме заплатите , а те се отчитат на друг господар ?

10

Анонимен

преди 10 години

Дойде време да се плаща сметката май.И да се покриеш,те ще те намерят. Доган забявя но не забравя.Знаеш какво стана с онази самоубилата се манерка,нали.

9

Анонимен

преди 10 години

ееее сега кой ще си вади пипи от носа в парламента.скука.

8

герботъпкател

преди 10 години

Усетихте ли дългата ръка на Доган?

7

Черен Петър

преди 10 години

Бисеров вече е само Христо. Все още.Покрил се е в дън земя.Сигурно има защо... Имал си причини, лични.От Ахмед или Мохамед...

6

бай Генчо

преди 10 години

Даваха къщата му - огромен палат в центъра на София!Как човек с една депутатска заплата може да си позволи това?Мирише яко на корупция, мръсен лобизъм, олигархични зависимости. Много ми се иска да вземат някоя отрудена туркиня, дето е направила гърбица от 14 часово бачкане по тютюна, да е заведат пред палатите на защитника на нейните права и свободи!:)