18

Анонимен

преди 10 години

Стойко Сакалиев !!

17

1111

преди 10 години

До АнонименГоляма злоба. Те прославиха България, а ти неблагодарник какво си направил за родината си. Простотията ти само голяма.

16

boy

преди 10 години

Големи ВИП-ове са вътре. От *** към по-***, само Пламен се откроява от стадото там. Дано той спечели напук на останалите смотльовци ))

15

Анонимен

преди 10 години

от няколко вечери гледам вип брадър и после сънувам кошмари защо не предупреждават че предаването не е за хора със слаби сърцаква е тая телевизия ,кво е това чудо

14

Анонимен

преди 10 години

някой въобще гледалиги тези простотийййййййййййй

13

Анонимен

преди 10 години

ГАДНИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ВИПОВЕ не понасят Пламен защото той не е *звезда* /българска /наште випчета така както мачкат Пламен така мачкат и всички останали обикновенни хораВИЖДАТЕ ЛИ РАЗДЕЛЕНИЕТО --НИЕ СМЕ ВИП ,А ПЛАМЕН НЕ Е НИКЪКЪВ

12

Анонимен

преди 10 години

направо ми се повръща от възхвалите за Тервел/който бърка в гащичите на Лианчето / и Станка *** ----и какво като имат медали ---това не означава че са ДОБРИ хора ние като нямаме медали по-лоши хора ли сме от тях аман от измислени герой -- боже ,тъпотия та тия двамата са големи олигофрениИ НЕ РАЗБРАХ ПАК --ТОЗИ ОТ КЪЩАТА КОЙТО ИМА НАЙ-МНОГО МЕДАЛИ ТОЙ ЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ?

11

magi

преди 10 години

NE ZNAM DO KOGA TEZI BOKLUCI-ZLATKI 6TE DRAZNIAT HORATA PO TV S PROSTOTIA I POSREDSTVENOST-MAHNETE GI NAI-POSLE OT VSI4KI PREDAVANIA !!!

10

ГГ

преди 10 години

Този сезон не може да се нарече провал, той е своеобразен връх на тъпотията и простотията, а създателите му са толкова некадърни, че просто да се чуди човек.

9

губещата Мира

преди 10 години

За мен най-губещия играч е Мира Янева.Докато не влезе в тая игра можеше да мине за интелигентна и умна .Вече не.Тя е егоист,манипулативна,скъперник,използвач,лековата и жалка завистница.Плюенето и срещу Станка,която е класи над нея и като човек и като направил нещо за България спортист показва дребнавото човече,пънещо се да се сочи с пръст "и аз,и аз"

8

анонимен

преди 10 години

Много умело се манипулира със зрителите .Но и аз да вземах заплатата на Кънчев щех да го правя.Колко е платил въпросният предендент не ме интерисува. Срам за продуцентите и за всички нас щом за победители избираме неграмотни фукльовци.Нали е милионер какво прави там?

7

ленко

преди 10 години

Браво на" ВБ"/кои са виповете освен Станка и Тервел?/,че неграмотните и невъзпитаните в Б-я печелят.

6

Анонимен

преди 10 години

тая злобна *** ваня да се маха че ми се повръща а тоя *** шамара ми се ще да му се изпикая върху мутрата

5

Анонимен

преди 10 години

ПЛАМЕН Е НАЙ-ГОТИНИЯ, ВЪПРЕКИ НАПЪНИТЕ НА ББ И КЪНЧЕВ ДА ГО ОЧЕРНЯТ НЕПРЕКЪСНАТО. ПЛАМЕН ПОБЕДИТЕЛ!!!

4

bariera_61

преди 10 години

Какъв ВИП персона е черната Златка като в миналия сезон счупи ***, като не знаеше че Лондон е столица на Великобритания, а Париж на Франция!!! А пък столицата на Сърбия според нея е Босна, а на Румъния - Белгия! Тая е не само тъпо парче, но и такъв ***, че изобщо не се засрами ами продължи да се лензи през цялото предаване! Отврат и като визия и като държание, да не говорим за нулевата й обща култура! Колкото и *** да е човек, дори 1 ден да не е стъпвал в училище не може да не знае с

3

---

преди 10 години

Аз съм за Мариан.Повече такива хора ни трябват.Много възпитан и готин мъж.

2

Натали

преди 10 години

Станка Златева победител!

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Всички са...победители в този...брадър.Най...големите победители сме...ние зрителите,защото...победихме скуката и се...посмяхме на воля на...тъпите човешки същества,участвали вътре в това...шоу,за пари.