68

писна ми

преди 10 години

Цецко,и ти си като оня Цецко да знаеш,писна ми тотално от експертността ви-взмете си подайте дружно оставката,че хората да се наспят спокойно

67

TOTO_!!!!

преди 10 години

Абе, хора, те тия нашите "управляващи" всяка година ги изненадва зимата, снегът, излизат да чистят вече като се е стопил снегът, озоновата дупка...Та какво остава за всякакви нелегални имигранти, чули, че тук власт няма!Че то сигурно и на Марс да има война, пак през нас ще минат на път за Европата, шото знаят, че оттук се минава най-лесно.И наште ще бъдат изненадани 100 %.

66

Панчо

преди 10 години

И сто пъти да го е изпуснало,все тая! Резултатът е много на нула,в полза на Бин Мин Цветлин!

65

az

преди 10 години

До АнонименAmi,Drugarq DOGAN,iska islqmisti v BG!

64

Анонимен

преди 10 години

Искам да питам тези *** в парламента, защо направо не помолят Турция да ни дадат техните 2 милиона бежанци, че да направим България от 7+2=9 милионна държава?...и край с България! Тук някви малко бройки вече почнаха да колят нашите момичета, а какво остава ако са 2 милиона. Нашите деца са застрашени! Нашите възразтни хора които не могат да се защитават - също!По сред бял ден съм виждала как арабин пикае на стената до входа на Централни Хали без никакъв срам! Така ще ни учат да бъдем!

63

Анонимен

преди 10 години

ПРОТЕСТИРАТЕ ЗА ГЛУПОСТИ, А ЗА ВАЖНИ НЕЩА КАТО ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦАТА НЕ СЕ СЕЩАТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ!!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

62

ot USA

преди 10 години

S takiva nekompetentni I nekadyrni pravozashtitnizi na bulgarskata dyrjava ne I tryabvat vragove!Zialata ni rabota takava,nishto kato nishto ne e kato horata.Nie sme pensioneri s mnogo visoki dohodi,no nikoga niama da se priberem da jiveem v BG,makar che imame jilishte tam.Nito opazvane na obshtestven red, nito pravorazdavane,nito zdraveopazvane,navsiakyde kartinkata e tragichna-koito ozelee,ozelee.Kel faida za hubavat priroda kato v BG vsichko ostanalo e jiva tragedia I pylna anarhia!

61

Гб

преди 10 години

Нали чухте какво каза главният секретар на МВР - помагачът му е хомосексуалист, с който явно са имали взаимотношения. Що за човек може да помага на убиец!? Аааа, да другите любимци на измекярите от БХК - мъжеложците...

60

уморен

преди 10 години

Добре бе майка му да *** пръдлива, нали уж има ЗАКОН който казва, че тези НЕ СТАВАТ да бъдат бежанци?!?!?!Писна ми вече! Някой спазва ли ги тези ЗАКОНИ въбоще??!?!?Прокуратурата защо не наказва хората които им дават статут на бежанци, понеже нямат правата да бъдат бежанци според нашите закони?!?! И в Ирак имаше война - пак е съседна страна на Турция!!! Защо СЕГА? Защо толкова много???КАКВО СТАВА? ПАК ЛИ НЯКОЙ БЪЛГАРИН *** ПАРИ ОТ "ДАЛАВЕРА" С БЕЖАНЦИ?!?!САМИ ЩЕ СЕ ЗАТРИЕМ КАТО ЕТНОС!

59

убитак

преди 10 години

Ама аз не искам да ги намалявате до 1000 на месец а просто да ги не пускате бе г-н ***. 3 училища са на Пиротска ТРИ. А арабеските се повече от децата по улицата.

58

Анонимен

преди 10 години

НЕКАДЪРНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ! ПРИ ТОВА НЕ СА ВИНОВНИ РЕДОВИТЕ ПОЛИЦАИ!

57

Путев

преди 10 години

Салахадин Аладин им скри сините лампи на милицаите..

56

Анонимен

преди 10 години

Два влака няма да свършат работа, може би реалната цифра вече е 15800 души и се увеличават на почти еднакви порции! Последното е учудващо...

55

Анонимен

преди 10 години

Добре де, ако 40000 чиновника мислят, то МВР се е превърнало в Министерство на вътрешните размисли!)))Поне да ни раздадът оръжие като в Швейцария, да можем да се защитаваме сами.

54

Анонимен

преди 10 години

Я ги товарете на 2 влака и обратно в Турция!

53

Анонимен

преди 10 години

Абе, Йовчев ли ни натряска минусите или от хелзингския комитет?

52

поуицай

преди 10 години

време за истинска работа просто няма ! от 60 000 в МВР полицаите са само 20 000, огромна част от чиновницитекоито ги мислят тези работи просто трябва а изчезнат, но по този начин оправдават (един вид) съществуването си

51

поуицай

преди 10 години

като полицай ще ви обясня къде е проблема, откакто тези дойдоха на властбумащината в полицията се увеличи десетократно, полицаите вместо да действат по горещиследи, да разкриват престъпления или да издирват подобни на този по цял ден стоят в кабинетите си да пишат какви ли не щуротии, план за деня, план за седмицата,карта на престъпноста (които трябва да се одобрят от началниците и се чака пред вратите да бъдат приети обикновените служители) десетки безмислени отговори на всякакви *** телеграми, нямащи нощо общо с полицейската работа и т.н. и от тези глупости време за истинска рабо

50

Анонимен

преди 10 години

Ммм даааа! Нещата са режисирани от САЩ и в ущърб на останалия свят. Русия и Китай ще пострадат ако Сирия падне защото следващия е Иран. А Иран е основния доставчик на нефт за Китай. А и терористите ще останат без работа и току виж взривили Кавказ.

49

Анонимен

преди 10 години

Аз ги гледах същите как принесоха в жертва трима цивилни на Аллаха! Викат- Аллах приеми жертвата която ти даваме, Аллах акбар и гърмят по хората с автоматите- направиха ги на лютеница, сигурно на Аллах му е трябвала лютеница...Управляващите, давайте си оставките докато можете да минете само с това! Действията ви в момента са държавна измяна! НИЕ НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ НИКОГА ТОВА!