29

:)

преди 10 години

До АнонименВ Бургас целия подвижен състав на Градски Транспорт е подменен, защото всичко на всико са 50ина автобуса :) Пробвай да подмениш наведнъж в град който е с 200-300+ превозни средства :)

28

асд

преди 10 години

Нали уж през 2013 щяхте да ги пуснете тролеите? ЛУЖЦИ! Половин София се вози с метро и модерни тролеи и автобуси, а останалите гният по икарусите. ***!

27

aman

преди 10 години

возих се скоро в 84 за летището, имаше 2 или 3 *** нередовни, контролата не успя да направи нищо. Единия просто слезна на следващата спирка другия си изкара, до кадето искаше. Като никой не плати глоба! Много хубаво за подмяната но да вземат да пооправят и релсите и пътищата. Също да вдигнат по един бордюр около релсите, че да не могат наглярите да се качват на тях!

26

inatut

преди 10 години

Супер, ама нищо не пречи да вдигнат цената с 10 ст. От 10г. билетът е 1 лв, а реално разходите са се увеличили доста.Хубаво е и да удвоят глобите!А ***, ако се возят без пари и не плащат глоби, да се арестуват и обществено полезен труд.

25

Анонимен

преди 10 години

И по един кондуктор (даже двама в трамваите) да сложат!! При тая безработица желаещи няма да липсват. А *** като нямат пари за билетче, да ходят пеша! Аман от тая пасмина.

24

r

преди 10 години

Браво, само да сложат камери вътре, че след едно дерби футболни ултраси ще ги потрошат..

23

до 20

преди 10 години

Ако кажеш за нещо "Браво" предполагам цяла вечер няма да можеш да спиш после. Аман от хейтъри.

22

Анонимен

преди 10 години

Модерна работа. София си е европейска столица.

21

azzz

преди 10 години

добре че е метрото да изкарва пари за подмяна на останалия остарял транспорт...300 000 поток на ден х 1лв х 365 дни - 109 млн лв.

20

морски

преди 10 години

50 млн.похарчени,50 млн.откраднати,браво Фандъкова теб те знаем и с детските градини те видяхме,там колко пари открадна и колко свои хора назначи за директори....

19

do 15

преди 10 години

Нови автобуси има договорени,за всички големи градове на БГСофия,Пловдив,Варна,Бургас Плевен и Стара Загора мисля ,че....поразрови се в нета.....Хората си вършат работата,а при управлението на хамстера евро фондовете бяха спрени...това е голата истина.....

18

ля ля

преди 10 години

КЪДЕ СА НИ ДЪРВЕТАТА!!!!!!

17

Анонимен

преди 10 години

новички? билетчето? златко?

16

Мариян

преди 10 години

Горките нови трамваи - с тия разкривени и разбити релси още първото полугодие ще се повредят, разбият, деформират. А ремонтиращите сегашните ни кочини тотално ще им еб*т майката... СО, ремонтирайте релсовия път в София, тогава давайте милиони за трамваи.

15

Анонимен

преди 10 години

Новите автобуси стигат само за Бургас и София ! Останалите , пак гласувайте за тиквата да ви *** в глупаците ...

14

Анонимен

преди 10 години

А в Бургас от февруари тази година всички автобуси от градския транспорт са подменени с чисто нови! Дай Боже във всеки град да е така

13

блондинка

преди 10 години

е само двайсе трамвая ли!!!

12

putnik

преди 10 години

И какво се радвате толкова? Ще бъдат натрошени за 3 месеца от пътуващи, неинтегрирани, пияни, миризливи гратисчии такива, които още си търсят майстора. Масовата ни култура не позволява да имаме повече. Ако може култура да си внесем, ще се зарадвам многократно повече, от сърце ще се зарадвам! Не ни достига в огромни количества, не виждате ли?! Това е проблемът на проблемите ни. Живеем с великото си минало, в миналото. В сегашно време не живеем! А бъдещето направо ни убягва... не се радвам...

11

AIMILIVS

преди 10 години

А дано , крайно време е !!! Има и други градове където транспорта е изключително зле и там трябват нови автобуси.

10

demosten2

преди 10 години

До anonim1000Персонализираната карта за метро е 35.00 лева на месец. Ако се пътува с електронни билети (0.80 лева), при 21 работни дни, това са 33.60 лева/месец. Т.е., ако не се пътува и през уикенда, излиза по-евтино с билетчетата. На година това са 420 лева за метро! За толкова пари се купува що-годе градско колело, че и ресто може да остане за билетчета от 80 стинки, когато е кишаво вр емето.