10

Анонимен

преди 10 години

BRAVO

9

до 8

преди 10 години

Авторитетът ни като държава скапват на първо четене простите бачкатори- не знаят език, нямат ценностна система, прости са. На всяко летище ще познаеш гнусната българска ***. Тираджиите, разбира се, спадат към тях. Лично аз, като интелигентен човек, се срамувам да кажа, че съм българин, защото в Европа знаят. Българин, това е човек, който емигрира, за да е ***, общак и ***. Разбира се, на интелигентните българи всички гледат с добро око.

8

аз съм българче

преди 10 години

"Според експерти това е рекорд в практиката на италианската пътна полиция."Ние преди години заловихме шофьор с 8,15 промила в кръвта, по нашите стандарти тираджията е леко пиян, да не казвам приятно замаян.

7

Анонимен

преди 10 години

ЧЕСТО ПЪТУВАМ НА ЗАПАД И МИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ КАТО ВИДЯТ АВТОМОБИЛ С БГ НОМЕР НИ ГЛЕДАТ КАТО ЧЕ СМЕ ИЗВЪН ЗЕМНИ. ПРАВИЛИ СА МИ ПРОВЕРКА ЗА АЛКОХОЛ И ДРОГА. НО ПОНЕЖЕ ТАКИВА ВЕЩЕСТВА НЕ УПОТРЕБЯВАМ АПАРАТУРАТА ИМ ПОКАЗВАШЕ НУЛА ПРИ КОЕТО ПОЛИЦАИТЕ СЕ СПОГЛЕЖДАХА И В ОЧИТЕ ИМ СЕ ЧЕТЕШЕ УЧУДВАНЕ ЧЕ СЪМ ТРЕЗВЕН И ЧИСТ ОТ ДРОГА. ТЕЗИ МИШОЦИ ТИРАЖИИ И СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЧЕТА В ПАРЛАМЕНТА НИ СКАПАХА ЦЕЛИЯТ АВТОРИТЕТ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА. ТАКИВА ДА ГИ ХВАНЕШ И ДА ИМ ВКАРАШ ГЛАВИТЕ В ЗА.НИЦИТЕ.

6

haha

преди 10 години

Хванали го, щото се блъснал в ограда - то и аз така щях да го хвана...

5

123

преди 10 години

Е все пак е 10 ч сутринта,3 промила си е нещо нормално. А жабарите като не могат да пия да не се обаждат и без това виното им е промивка на червена вода....

4

фаровете през деня

преди 10 години

в Италия не са задължителни, отмениха закона преди 1-2 години, причина: не е било доказано,че спомагало за намаляване на птп. Сега пак влиза в сила от 01.2014 с обратен мотив

3

флоко

преди 10 години

Кажи му тираджия и не го обиждай повече...

Много е гот да си караш ТИР-а в държава със задължителни ДНЕВНИ. Може да си къркаш и да караш камиона без притеснения, че ще направиш катастрофа с ЖЕРТВИ. Евала на италианците за ФАРОВЕТЕ!

1

Анонимен

преди 10 години

***!!!