28

Васо

преди 10 години

Парното биха го фалирали моментално. Но това означава студ за училища, болници, детски градини и държавни учреждения. Затова са магесници и се чудят как да го опазят. Щото сме социална(социалистическа) държава. Ама крайно време е солидарността да стори път на справедливостта. Който не може да плаща за една услуга да има право да я откаже. Пък на всяко ведомство да се гласува бюджет да си решава проблема. Иначе се трупат дългове огромни и неизплатими. И се разпределят върху будалите плащачи.

27

muzaka

преди 10 години

Съгласен съм с министъра.Всички от това правителство са магьосници.Този е най-титулувания магьосник.

26

Уф

преди 10 години

Не финанси, акъл нямате! Пък на тоя как му личат черните точки по червеното гръбче... Още една калинка в националната колекция насекоми. Жалко само, че не са закарфичени завинаги

25

prof.Solomon

преди 10 години

Тоя пелтек с изказ на посредствена не пипана селска дружинна ръководителка . Тоя преди да заеме този пост само по социални теми се изказваше ! Тоя сополанко да се маха стига е подписвал договори само в негов личен и този на кукловодите му . ТРЯБВА ДА КАЖЕМ СТОП НА ФАБРИКАТА ЗА ЛУКСОЗНИ СЪДБИ НА ВНУЦИТЕ НА ДРУГАРИТЕ

24

Тъжен

преди 10 години

Хората искат да си спрат парното и да се откачат от Топлофикация, но Партията им гарантираТЕЦ до живот! Хората искат оставката на червените, но Партията не ще да сдава властта.Червените отново показват, че мнението на хората за тях няма значение. Важна е държавнатабаница и партийните дерибеи да са около софрата. Да ви преседне дано!

23

Анонимен

преди 10 години

Правим чудеса от храброст, защото нямаме финанси, отчете тойОткога на кражбите им казват "чудеса"? То щеше да е чудо, ако не крадяхте. Затова ви ги няма финансите - прекроихте бюджета преди 2 месеца, взехте 1млрд заем и парите свършиха.

22

pena123

преди 10 години

Да закриват топлофикация, и руската мафия да си навре газта където иска! Омръзна ми да храня ***, ще се топля на дърва и ще спя с дебелото одеало!

21

ni6to ne 4ete6

преди 10 години

До Анонимен 22Пича говори за цялото комунистическо управление от 1989 година насам.Аман от неуки *** като теб, научи се да четеш и влагай малко мисъл в тая работа. Тогава изказвай смешното си мнение. А от post-a ти разбирам че си и ***, което ме навежда на мисълта че, ще си останеш ***.

20

Жей

преди 10 години

Сещам се за оня виц:"... ами, вълшебник - п*****аст!Едно време какви п****и имаше - истински вълшебници!"

19

Анонимен

преди 10 години

До РеалистПросвети се малко и тогава давай оценки. Тези цифри, които посочваш могат ли да се постигнат за 3-4 месеца управление? Аман от пишман демократи-***.

18

vesko02

преди 10 години

Аз търся 3000лв. и нямам шансове да ги намеря,кажи къде търсиш милионите да ги потърсим заедно.

17

Анонимен

преди 10 години

Държавата ще плаща парното на софиянци ?!?!?!?И този *** се хвали с това!Търговско дружество което не може да се издържа само, не е рентабилно, не бива да съществува в условия пазарна икономика! Такива има само в комунизма, познайте в каква държава живеем!

16

Реалист

преди 10 години

Еж, Стойнев, Стойнев, парите от заеми скоро ще свършат и тогава картинката ще е и жалка и грозна. Тоя народ скоро ще разбере (за съжаление по трудния и боленен начин), че за нищо не ставате и сте най-обикновени алчни и пошли крадци. Без войни и природни бедствия докарахте страната до по-тежко от следвоенно състояние - близо 500000 безработни, от тях 60% под 30 години, над 80000 затворени, фалирали или ликвидирани фирми от малкия и средния бизнес, безумно чиновничество от 230000 нищоправци ...

15

работещ

преди 10 години

Тоя комунист, вместо да се прави на "магьосник", да вземе да обясни, ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО на БСП-ДПС-Атака НЕ ДОГОВОРИ С РУСНАЦИТЕ ПО-ДОБРА ЦЕНА НА ГАЗА, СЕГА, КОГАТО РУСНАЦИТЕ ИМАТ ЗОР ЗА "Южен поток"? ПЛАЩАМЕ НАЙ-СКЪПИЯ ГАЗ В ЕВРОПА, ЗАЩОТО ПРЕДИ ГОДИНИ Г.ПЪРВАНОВ,С.СТАНИШЕВ и Р.ОВЧАРОВ ПОЗВОЛИХА НА РУСНАЦИТЕ, ПРИ РЕДОВЕН ДОГОВОР ЗА ПО-НИСКА ЦЕНА, ДА ВДИГНАТ ЦЕНАТА НА ГАЗА 2 ПЪТИ. Затова парното е БЕЗУМНО СКЪПО, не се плаща масово, Топлофикация има дългове. ИЗХОДЪТ Е САМО ЕДИН - ПО-ДОБРА ЦЕНА.

14

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ

преди 10 години

ТОЗИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР ЯВНО Е ИЗПЕРКЪЛ. ВЖИВЯВА СЕ В РОЛЯТА НА МАТРОСОВ ПРЕД АМБРАЗУРАТА.ГОВОРНАТА МУ РЕЧ МНОГОКРАТНО ИЗПРЕВАРВА МИСЛОВНАТА МУ ДЕЙНОСТ (АКО ИМА В НАЛИЧНОСТ ТАКАВА)!!!

13

Ники

преди 10 години

Да го спират.....да фалира и това е. Как така нямат пари като сметките за парно са огромни, значи това е или неефективен метод за отопление, или някой краде здраво по веригата.

12

Senko

преди 10 години

Aman ot magjosnici.Porednija samozvanec.Kato ne mu razbirash zashto se butash da upravliavash

11

Анонимен

преди 10 години

Споко в България има 7 милиона магьосници ..... ние сме страната на фокусниците ......

10

Анонимен

преди 10 години

ЕЕЕЕЕее и магьосник вече си имат в правителството. Значи нема ядове всичко ще е наред. Който е гушил пак ще гуши, а овцете трева ще пасата...П.П. ако има трева разбира се

9

Питащ

преди 10 години

Е как така, г-н министър, нали като бяхте в опозиция постоянно ни говорихте, че пари има??? Нали щяхте да намалите сивия сектор, нали щяхте да спрете контрабандата??? Какво стана, г-н министър?