76

до кога бе, ченге???

преди 10 години

Йовчев НЕСТАВАШ , предател! Не се чувствам защитен от милицията ти, милиционере. ОСТАВКА! България е нападната от ***, ти ми говориш, че няма страшно, те можели да еб..т жените ни и да ги колят интелигентно. ОСТАВКА на теб и цялата предателска пасмина около теб. Ако милицията и армията не ни защитават, редно е ние сами да се защитим от нападението на нашата Родина. И без сравнения с други исторически събития. Никога в историята си, България не е била толерантна към ***, никога.

75

Без Думи

преди 10 години

Как така ви се случва на вас господа управляващи че времето все не е достатъчно да свършите това или онова ?!?За 4 месеца нещата не могат да се оправят с магическа пръчка обаче току виж намерихте време да водите и външни политики че чак си и сътрудничите със гръцките власти .Браво тогава на ВИгенин браво на всички вас шайка некъдърници .Дори и когато някой друг ви свърши работата пак ще извлечете дивиденти на чужд гръб.Линч на площада за да ви държи влага и после кой от където дошъл .БЕЗДАРНИЦИ

74

dan

преди 10 години

Йовчев съда казва кой е виновен Нали за това упреквахте Цветанов

73

55

преди 10 години

Няма статут на бежанец, обикаля си България и безчинства, после го хванали в Гърция !!!Кви са тия тъпотии после имало контрол, бабината им трънкина.и да е ясно до колкото съм запознат В АЛЖИР ВОЙНА НЯМА!!!

72

salmonela

преди 10 години

Смешника Овчев: "Успяхме да го заловим". Заловиха го гръцките ви колеги, некадърници. Тоя както си е влязъл лежерно през границата, така и си е излязъл. Оставка и на военния министър. Тая граница явно само на хартия я има. Цяла армия може да я пресече и тия нашите *** даже няма да забележат.

71

МВР

преди 10 години

Оставка, Йофчеф, оставка, некадърнико корумпиран!!! Трафикант!!!

70

БГ

преди 10 години

ХАЙДЕ СЕГА,ПУСНЕТЕ ГО ТАЙНО,ДА СИ ХОДИ СЪС ЗДРАВЕ,ЩОТО ТВЪРДЯХТЕ,ЧЕ Е ЗАЛОВЕН ,А ТОЙ ВЕЧЕ В ГЪРЦИЯ,ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ НАЧИН ИСКАХТЕ ДА ГО ПУСНЕТЕ ТАЙНО ДА ИЗБЯГА ,АМА ПУСТИТЕ ГЪРЦИ ВИ ОСУЕТИХА НАМЕРЕНИЯТА,КАК МОЖЕ ДА ГО "ТЪРСИТЕ" ,А ТОЙ В ГЪРЦИЯ,КОГО ИСКАТЕ ДА ЗАБЛУДИТЕ? ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

69

Граничар

преди 10 години

Излиза,че както може незабелязано да се влезе през границата ,така и да се излезе.Щом няма граница,няма и държава!!!

68

|Y|

преди 10 години

Мръсното ислямско куче трябва да бъде бито като животно до смърт,след това трябва да бъде свестен и жив да бъде одран и кожата му се просне на некоя кирлива джамия.

67

Софийски-градски

преди 10 години

В панделата ще да върти цокли-бокли и ще да лъска нечия скоростна кутия некоя друга годинка, ако го въобще го осъдят ефективно. После ще излезе и ще да си се разхожда свободно до следващото му престъпление. След него ще знае - откъде дошъл оттам излязъл, т.е. не през гръцката щото ще го хванат пак. А *** в съдебната и изпълнителната власт ще продължат да си вършат далаверките. На кой ли му пука?

66

Анонимен

преди 10 години

Пфу, да го бяха и съдили гърците- нашите толерасти като нищо ще му дадат условна присъда.

65

ЕС

преди 10 години

Сега предлагам да не го съдят а просто да го пуснат на хората да види какво ще му се случи. Лично ще отида да го прегазя този ***!

64

Анонимен

преди 10 години

"Успяхме да задържим лицето...."тоест...лицето извьрши тежко криминално престьпение...разходи се из цялаа дьржава...мина нелегално дьржавната граница...и гьрците ви свьршиха работата....ТА МОЖЕ ЛИ ДА ОБЯСНИТЕ ОЩЕ ВЕДНЬЖ...

63

Аз

преди 10 години

А, дано го пратят в пандиза, да му пръснат *** на гнусния арабин !

62

Анонимен

преди 10 години

Добре, че са гърците! Иначе тоя *** си се беше измъкнал от България. Нашите заспи го бяха изпуснали.

61

dimitarbt

преди 10 години

Интересно как е минал границата тоя ***.

60

stef4i

преди 10 години

До Анонимен 72Анонимен но за това пък подобаващо ***!

59

Анонимен

преди 10 години

Бялата и европейска държава Гърция отново обърка сметикте на мангусарската и африканска държава България.Сега нашенците ще намерят начин да го пратят на Хавайте при Галевите.

58

611

преди 10 години

Дано да са го смазали от бой още по пътя към България!!!!!!!!!

57

:-)

преди 10 години

Да,ама трябваше гърците да го хванат :-)