37

баба тонка

преди 10 години

До utiсамо *** може да си мисли че е невинен,а разбира се и член на герб ама то е едно и също!

36

анонимен

преди 10 години

Смешници, Цветанов може не е чист като сълза, но червените *** се чудят в какво да го обвинят! Непрекъснато му искат имунитета, то го дава, а те не го вземат! Това показва, че Цветанов не е толкова загазил като Доган, кат Станишев, за които има конкретни обвинения!

35

Анонимен

преди 10 години

Ц.Ц. е просто един *** , но много вярно куче на тиквата. Накрая той ще го отнесе , а Пашата и тиквата ще се споразумеят и ще си живеят живота, докато някой не им го вземе. Помним Кюлев, Луканов, Павлов , Васко и Жоро Илиеви и вся остальная свочочь- и без тях животът ни е все същата тиня

34

Нико

преди 10 години

Започнаха с него, да го вкарат в затвора и да започват с Борисов

33

Нико

преди 10 години

След всичкото това крадене заслужава да му вземат и свободата

32

Нико

преди 10 години

Ми да му го вземат, всичко да му вземат

31

uti

преди 10 години

Смешници ... Що за глупаво обвинение?Това идва да покаже едно че Цветанов е невинен и всичко е скалъпено.Червена наглост...

30

Анонимен

преди 10 години

колко имунитета има тоя ***

29

ха ха

преди 10 години

То този индивид създаде изключителен правен казус - гражданинът Цветанов протестира против наредба на министър Цветанов, която била незаконна, ха ха ха! Това надали някъде го има!

28

Анонимният

преди 10 години

Наистина, няма такъв кух физкултурник, аз също чух Смятах, че ще говорим повече и побегнах за хавлия,за да си трия сълзите горкичкия *** и ако го бяха оставили да говори щеше да излива от помията която беше подхванал с бежанците. Толкова са плитки, че и най глупавия зрител ще ги разбере, че правят каквото правят всичко е свътзано с кражба на Европейски пари те били построили и още щели да построят, но не казва, че всичко е с техни фирми без конкурс и с евтини материали, за да е по солидна кражбата, че трябват пари за стачкуващи, а сега и за студенти. Следващата крачка ще бъдат РОМИ

27

Анонимен

преди 10 години

спокооооостават му още 6 имунитета

26

Анонимният

преди 10 години

От целия разговор при Кеворк трябваше да разберем единствено и пропагандно, че делото срещу Цветанов било политическа поръчка, и че ако не била другата политическа поръчка с печатницата от Костинброд ГЕРБ щели да спечелят пълно мнозинство. В което изобщо не се съмняваме, имайки предвид как години наред ГЕРБ фалшифицираше изборите.

25

Анонимният

преди 10 години

Цветанов, който на цяла България е ясен какъв капацитет изобщо е, се произнесе почти по всичко, от което не разбира. А не разбира, защото го видяхме какви зулуми нанесе на държавата, сигурността и МВР по време на физкултурното си управление.

24

Анонимният

преди 10 години

Ако е възможно, хигиенично ще е и да не се явява в Нова /Борисова/ телевизия непрекъснато Цветан Цветанов /или Бойко Борисов/. Цветанов този път за наш потрес не бе при Любица Кулезич, а се упражнява по риторика на тема сигурност, бежанци и тинтири минтири при двойката Кеворкян Найденова.

23

Анонимен

преди 10 години

24 е за 22

22

Марк

преди 10 години

До АнонимниятДа , прав си! И ти не следва да се изказваш по въпроси от които нищо не разбираш!! Какво, според теб, трябва да е завършил човек, за да бъде Министърпредседател или Президент?!?!Да не са отворили специално училище със съответните специалности?!?!Знаш ли какво е работил Рейгън преди да стане найуспешният американски президент? Треторазреден актьор и пътуващ търговец на прахосмукачки!!Така че подобре не се обаждай!

21

Анонимният

преди 10 години

НАГЛОСТ! ЦВЕТАНОВ МОРАЛИЗАТОРСТВА НА ТЕМА СИГУРНОСТ И ПРОБИТОСТ

20

Анонимният

преди 10 години

Все си мисля, че не е възможно средно интелигентен човек да хареса каквото и да било в толкова елементарен човек като ББ! Или Тази човешка недомислица Цветанов?? Крайно време е в България всеки да се занимава с това за което е учил и евентуално е подготвен- т.е. Г-н Цветанов да ходи да преподава физическо възпитание и то максимум в начално училище или Затвора, г-н Борисов ако обича да гаси пожари, но моля не го правете началник на пожарната , нивото му на компетентност не е достатъчно за този пост. А ТЕЛЕТО Роско да ходи да мучи в обора на село!

19

холмс

преди 10 години

този ухилен физкултурник си дава с такава радост имунитетите, тъй като знае , че поне досега обвиненията няма да издържат. Всъщност най-важното - за незаконното подслушване все още го няма. Там търсиха експерти от чужбина да възстановели изтритите записи и т.н. Докато ги намерят наш Цвъко се надява правителството да падне.

18

Анонимен

преди 10 години

Сега имунитет В падиза дупе