127

Анонимен

преди 10 години

Общежития само за мъже?! Най-после има реален шанс да забременее турчин!

126

А.С.

преди 10 години

ТОЯ ПОЧНА ДА СТАВА СМЕШЕН С МАНИЯТА СИ ЗА ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА ТУРЦИЯ Също и 999 с опитите си да го оправдава !Тия бъркат "прогрес" с "регрес"

125

Анонимен

преди 10 години

До 999*Аркадаш ти май си голям будала. А? Вашите уруспета, отпред са "девици", а дирника им изглежда като цъфнала майска роза.Въртят го като пералня. Ала,алаа.алааа!Ба си,направо ни боготворят.

124

Анонимен

преди 10 години

До 999*В забуления ислямски свят разврата е най-груб. Не им виждаш лицата - не знаеш коя с кого, а може и *** да е влизала през задния ("женски") вход на къщата на комшията.

123

До Нр 32

преди 10 години

Много точно казано.Браво!

122

Shark

преди 10 години

Ако продължава така Турция и *** ще върне, и фереджетата. То и без това в повечето провинции хората живеят в 15 век. И тея ще ми влизат в ЕС.

121

12

преди 10 години

Жалко че една светска държава така усилено върви към ислямизация. Това е лошо за самите турци. Къде е завета на Ататюрк. Къде е армията, която трябва да го брани? Хора борете се за държавата си.

120

Славянин

преди 10 години

В Словакия имотите са скъпи! Да привлечем наши братя тук! Имаме евтини имоти! Ще дойдат много млади и работливи ХРИСТИЯНИ! Къде са ПОЛИЦИЦИТЕ? Хайде! Привлечете тези млади хора,работливи! Дайте им къщи! Даже по селата! Ще правят оранжерии! Ще гледат овце и крави! Само да има политика! Поляци и Словаци да поканим! Не Турци и Сирийци!

119

PREDSKAZATEL

преди 10 години

Жалко за тази До сега Икономика УМИРА Турция! Няма вече СВЕТСКА АТ А ТЮРК НОРМАЛНА! ТУРЦИЯ УМИРА! ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ! НЯМА АТ А ТЮРК-НЯМА ТУРЦИЯ! Няма свят! Няма АВРОПА! Само пушки! БОМБИ! Жалко за АТАТЮРКОВА ТУРЦИЯ! Тя отива в Сирия! В Египет! В Ирак! Луда държава-отвъд ИСЛЯМА! Либия?!!!Северна АФРИКА???

118

До predskazatel

преди 10 години

Трябва да се затвори границата с Турция! От там лъха на БАРУТ! Мирише на ВОЙНА! Пълна изолация на ИСЛЯМИСТКА Турция! Няма път на глупостта към Европа! Да ги БЛОКИРАМЕ! Никакви стоки към Турция! Никакви стоки към Европа от Турция! Да обикалят техните стоки през ЛУНАТА! Никакъв толеранс! Турция е вече в !5-ти век!

117

Predskazatel

преди 10 години

Ердоган ще докара собственият си народ до гражданска война! Турция не отива на добре! Ататюрк прокламираше комшулук с България,защото пътят на модерна Турция към света минава през България! Сега Турция прави мизерия на България,вместо да помага! Време е Европа и Русия да БЛОКИРА всички пътища на регресивна Турция към нормална ЕВРОПА и нормална АЗИЯ! До като е време! Арабскатапролет *** на прага на назадничава Турция..Ще се пролее много кръв в тази държава!За съжаление!Поне 15 год!

116

Браво

преди 10 години

Най-после ще забранят филмите със светски,характер,ще правят само със забрадени моми и чалмати и космати младежи и вече никой в България и по света няма да им гледа БОЗИТЕ! Голям кеф ще е без турски сериали!

115

МюслимТЪП

преди 10 години

Скоро Ердоана,ще пусне отделно метро за девойки под Босфора и отделно за *** патлаци! И маршрутките ще са отделни! Червена маршрутка за кадъна,синя за абита! Този надмина и апартейда! Да им раздаде и кремъклийките-сами да се избиват по-между си! Турция толкова назад не е била исторически от преди времето на Кемал Ататюрк! Горкият в гроба се обръща сега,като вижда какви мародери е родила съвременна Турция! Дано Аллах да му избоде очите на този ***!

114

eyeless

преди 10 години

Реджеп трябва да си пусне една хубава дълга проскубана брада и да си сложи черния чувал на главата, стига се е крил за тоя фалшив имидж на човек...

113

Смотняци

преди 10 години

Абе в Англия например в колежите от стотици години и досега има отделни общежития за момчета и момичета, дори и в гимназията са така 0 отделно момчета и момичета. В Англия и испания в католическите им сектантски училиша също са разфелени момичета от момчета. И сега кво правим ?Малко двоен стандарт, а :-)?

112

davigo

преди 10 години

cirvuli gega i nametalo tovamu otiva na bylgarina mnogo dobre izglejda v tiya nosiy

111

Анонимен

преди 10 години

до 999*: МОЖЕ БИ НЯМА ДА Е ЗЛЕ СЛЕД НЯКОЙ ДРУГ ДЕН ДА ОБЯВАТ ЧЕ ИМА МЕТРО ЗА ЖЕНИ И ТАКОВА ЗА МЪЖЕ.А СЪЩО ДА ПОМИСЛЯТ ЧЕ СЕКСА Е ГРЯХ И ДА ПОЧНАТ ДА ОНАНИРАТ САМО...НО ТОГАВА КЪДЕ ОТИВА ПОВЕЛЯТА НА ЕРДОГАН ЧЕ ВСЯКА ТУРКИНЯ ТРЯБВА ДА РОДИ ПОНЕ....ТРИ ДЕЦА.БОГ ЛИ ЩЕ ГИ ОПЛОЖДА ЖЕНИТЕ В ТУРЦИЯ. И ТАКА...СТАИ ЗА ЖЕНИ,АВТОБУСИ ЗА ЖЕНИ,КОЛИ ЗА ЖЕНИ,КАТО В АМЕРИКА С *** ПРЕДИ ПО-МАЛКО ОТ 100 ГОДИНИ. ПРОСТИ,ОБЪРКАХ СЕ,*** НЯМАТ ПРАВО ДА ИМАТ КОЛИ. КЪДЕ ОТИВА ТУРЦИЯ? В 15 ВЕК.!

110

gigov

преди 10 години

Божеееее,защо сте такъв *** бе???Че какво лошо има в това???Най-елитните гимназии в България са с подобно разделение на общежитията,Езиковата в Ловеч,например,от където са излезли много Човеци!!!Що за племе сте бе пубери????

109

Браво

преди 10 години

Браво!Така трябва да е .Българския клон на партията на справедливоста на Касим Дал и Горман Исмаил е създателка на т.н. реформаторски блок трябва това да и е първия закон,когато дойдат навласт.Кунева ханъм във фередже а Костов ефенди с хубав червен фес. Точно защото знаят какво ги чака "ранобудните студенти" напират за шефовете от блока.Те вече са си пуснали бради в тон с законите на шарията така че само още малко трябва да почакат Орешаро да падне и тогава - Алах акбар!

108

Jon

преди 10 години

Нали Турция иска да влиза в Европа.Не виждам как със това оренталско управление на Ердоган, мястото на Турция е в Анадола или арабския полуостров.