37

Анонимен

преди 10 години

Проблемът с бежанците в България не е реципрочен на проблема с българите в ЕС.Европейското законодателство прави разлика м-у граждани на съюза и тези от трети страни (извън ЕС).Откакто сме в ЕС,ние имаме и европейско гражданство.Масата от т.нар ,,бежанци''са преминали незаконно границата (не през КППТ-та,а през гората).Изобщо има ли юрист във форума да посочи ТОЧНИТЕ текстове, по които се определя кой е бежанец и кой -нелегален имигрант.Който знае, нека ми отговори.

36

Анонимен

преди 10 години

На тези, които извиняват своята грешка с чужди грешки мога само да пожелая да бъдат бъдат искрени със себе си

35

Restitutor Orbis

преди 10 години

Какво лицемерие. Евреи и мюсюлмани ни мразят по подразбиране, на това ги учат от малки техните книги, за да останат ***.

34

Шаран -БГ

преди 10 години

Обичам ! Най много обичам от всичко на този свят, ПОДЛЕЦ да ми размахва показалец на дясната си ръка и да ми дава нравствени напътствия. Умрем за такъв ХУБАВ човек !!!

33

Анонимен

преди 10 години

Da me mraziat ne mi puka za tezi polu hora

32

Анонимен

преди 10 години

За насаждане на омразата сте виновни вие и вашата наглост.много на сериозно се взехте вече.Добре ,че електората ви е *** и все още гласува за вас.

31

коци

преди 10 години

майната им на всички евродеПУТАТИ ! никаква полза от тях освен да си чешат езиците !!

30

arhar

преди 10 години

Ако Палачинков искаше да изкара кирливите ризи на Б.Б. , трябваше вече да е разнищил връзката между лицата Л. Гоцев - М. Чорни - исландския милиардер / БТК, Актавис / - Цв. Бориславова . Тук между редовете се виждат и братя Галеви .Преди време беше модерно Доган да говори за ' целувки ' , когато искаше да се коалира с някого, а сега просто смениха термина ' целувка ' с термина ' поръчка ' . Това е само един евтин театър, нищо повече !

29

arhar

преди 10 години

То и Доган бил ' поръчал ' Б.Б., ама сега двамата ще правят коалиция ... Не , че през 2009 - 2013 г. не бяха в скрита коалиция . Доказателства за последното са: 1) наливането на държавни пари в банката на Цв. Василев и Доган, след като Б.Б. взе властта ; 2) медийният комфорт, който имашеБ.Б. в телевизията на Д. Пеевски, Цв. Василев и Доган .Щом сега Палачинков казва, че Б.Б. го бил ' поръчал ' , то това ще рече, че иска да прави коалиция с Б.Б.Ако Палачинков искаше

28

макето

преди 10 години

не става въпрос за обичам те не те обичам става въпрос за геополитика от бракята от уса-то в комбина с ердоган и исраел

27

турчин

преди 10 години

като етнически турчин ти казвам-Местане не си интересен нито самия ТИ нито твоята партия дпс

26

Анонимен

преди 10 години

Ако не мразя тези, които го заслужават, значи съм ***. Ти, Местане, го заслужаваш наред с останалата политическа *** от сегашната тройна коалиция.

25

*

преди 10 години

Папагал , Кр. Георгиева го каза преди повече от седмица

24

Чесън

преди 10 години

Изключителен подлец.

23

www

преди 10 години

ПОЛИТИК - ОТВРАТИТЕЛНА НАПАСТ НА ТОВА ОБЩЕСТВО...

22

И вас

преди 10 години

И вас мразим! И ДПС и БСП! И бежанците! Наречи ме хейтър! :)

21

Анонимен

преди 10 години

Ако бяха християни и дума нямаше да обели

20

vivian

преди 10 години

Ако не проявим поне малко омраза, значи сме абсолютни овце, другарю Местан. Ако бежанците бяха 100-200 семейства, уверявам ви че никой нямаше да се занимава с тях.Нооо броят им вече е колкото един малък български град, това вече е трудно да се преглътне.Нещо подобно е и с руснаците, които са вече цяла колония по българското черноморие.

19

bashkircho

преди 10 години

Ave da me mraziat ve ama otdaleche

18

Тц

преди 10 години

Абе къде слагаш Ленин с тоя башибозук! Айде не се излагай, толкова неуместно сравнение.Тоя тука е просто кукла на конци на Доганя. Не се излагай с гениални мисли.