18

Шаран -БГ

преди 10 години

Технологиите ще унищожат света !!!

17

Реалист

преди 10 години

Хаайде, хайде, мили ми овчици. Бил Гейтс дарява на благотворителности, значи е безусловно добър. Поразровете се къде Бил има акции - фармацевтични компании, които продават ваксини за Африка. За болести, които са създадени от тези ми ти компании. Ако има някой да си дига имиджа от благотворителност, то това е чичо ми ти Бил.П.С. До всички дето ще скочат, че съм фен на чичо Стиви Джобс - и него не го харесвам толкова колкото Гейтс.

16

Социалист

преди 10 години

Един истински социалист! Браво Бил!

15

Анонимен

преди 10 години

Овце такива.Интернет = информация.Неинформирано население = лесни за водене овце.То па на вас като са ви дали интернет, та все едно сте прогледнали.. Съдейки по величаенето на тоя *** на снимката.. дето бил на правилното място във правилното време..

14

Анонимен

преди 10 години

Той няколко години се опитваше да конструира тоалетна работеща без вода.А такива има поне от римско време!Или пък неговата да е работела с Windows 8?

13

bashkircho

преди 10 години

Ama naprai miliardi ot tova nali :D

12

Ивана

преди 10 години

Да се мисли беэ стереотипи вeроятно е невъэможно??? Интересно, и то от Боса на Майкрософт:-)))

11

онбашията

преди 10 години

и като преборим болестите и войните какво? ще се борим да премахнем яденето на месо и хищничестовто? ще си поставим за цел да построим свят без нито едно убийство на живо същество като в "градът" на саймък? състраданието не може да помогне на прецаканите, но може да унищожи тези които му се поддават. заради бил гейтс и подобните му човечеството ще забави развитието си със столетия, с окастрянето на най-способните хора в безсмислен опит да променят реда на природата.

10

2012

преди 10 години

До Анонимен Религиите днес са други. Фейс буук , туитър,и тнНН. проблема не е там . Проблема е в нас . Ние сме променени . Кои днес ходи на църква само бабите на преклонна възраст.

9

Анонимен

преди 10 години

Битката за човечеството се води в ума на всеки един от нас.Някой от вас ,умници,прави ли планове да има 10 деца?Има култури,които смятат за престъпление семейното планиране.

8

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

Точно тия милиардери направиха парички на гърба на бедните хора. Да не на гърба на най-бедните, но на бедните.Взимаш от бедните и даваш на най-бетните..... това не те прави добър. Като взимаш от богатите и даваш на бедните можеш пак да говориш.

7

Анонимен

преди 10 години

Информацията никога не е в повече.Човекът е като любопитна котка,но още никой не знае как ще свърши историята.Вярвам,че природата е ментална и ние сме част от нея.Да е жив и здрав Гейтс!

6

Анонимен

преди 10 години

ако е искрен, а смятам че може да си го позволи, прави добро впечатление! Едва ли е уместно да се говори за някакви конспирации свързани с неговата благотворителност. Един човек е твърде малък за да прави промени в света, като регулиране на популацията примерно. Но това че е върнал десетки милиарди обратно на обществото, само за себе си е прекрасно. Мноооого други не им иминава и през ума за такава "глупост".

5

Анонимен

преди 10 години

Единият вика Гейтс е ***, щото помагал на хората да не живеят в бедност и мизерия и съответно могат да имат деца които не умират (нищо, че се бори и със СПИН, и т.н.), другата го подозира в евгеника (вероятно защото показва на африканците какво е презерватив)... Мани мани. Истината е, че 1) гроздето е кисело, и 2) не виждам вие да имате каквито и да е конструктивни идеи, така че що не престанете да се зверите и да започнете да мислите продуктивно?

4

Рали1

преди 10 години

"На конференция в Калифорния Гейтс отвори завесата на един почти непознат аспект от неговата благотворителна организация, който направо ужаси медиците - умишлено намаляване на населението, или с други думи - евгеника.Гейтс говори за това на закрита конференция в Лонг Бийч, Калифорния, наречена TED2010, в речта си Обновяване към нулата!." - Та това е здравеопазване и борба с бедността със силата на парите ! Не е за адмирации,а повод за размисъл и повече информираност !

3

Иван

преди 10 години

Гейтс е ***, който си съдира да направи броя на хората още по-голям, тоест да влоши положението в света.

2

Анонимен

преди 10 години

Уви, старостта си казва своето и май чувам нещо да похлопва от към "брега на езерото Вашингтон в Сиатъл".

1

Анонимен

преди 10 години

Адмирации за Бил Гейтс! Ако повече хора имаха неговото мислене, светът щеше да е по-добро място за живеене.