62

Ззз

преди 10 години

Пак някой ги използва и този някой е партия ГРОБ

61

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа, силна лява. Да взема от работещите и да дава на безработните, *** и пенсионерите

60

Анонимен

преди 10 години

Едно време сред студентите в СУ е имало 50-100 комуниста и те са се смятали че са по-умни, и по-будни от останалите. Та комунистите се познават по номерата..........

59

Анонимен

преди 10 години

Там където другите не успяват,успяват студентите!Успех днешни будители!

58

в червени дрехи

преди 10 години

Тези студенти, след като казват не на червеното, защо самите те бяха облечени в червени дрехи фланели и панталони?

57

до 61

преди 10 години

Лукановата зима беше резултат от действията на същите хора, които организират и днешните перформанси. Вероятно си спомняш, че Лукановата зима свърши преди да е свършила зимата, веднага след като успяха да овладеят властта. А млякото и колбасите заляха дефицитния доскоро пазар, само че с вкус на тебешир, съответно - на ***, и не вече не помня с колко пъти завишени цени.

56

Registriran

преди 10 години

До 12 човека Еми накрая ще дойде горският, ще им удари по 5 тояги и те сами ще избягат като бит ... на подскоци.

55

Анонимен

преди 10 години

Поредното представление на "Цирк дьо Капитал", кой ще ви е следващият "перформанс" за да се правите на интересни и да поддържате изкуственото медийно внимание - да си направите ритуално харакири?

54

Ко

преди 10 години

До Avenir:Изключвам, че не си си пил хапчетата. Какво означава, че протестиращите не се интересували нито от ГЕРБ нито от който и да е. Какво предлагат тези Ентелигенти? Оставка.. А какво след това? Понеже те са много Ентелегентни, си мислят, че останалите се пускат по пързалката. Да предложат нещо по-добро. Като не могат да се скрият в миша дупка и да мълчат.

53

rumen221

преди 10 години

Морала на дребните хулигани от СУ,Поразително съвпада с морала на ГЕРБ и Офшорналиев : - Чрез наглост, към висок морал!КАКВО КАЗВАТ ЗА МОРАЛА ПО-УМНИТЕ ОТ НАС- Моралът за болшинството хора е система за осигуряване на собствената правота. Р. Музил- Моралът на всеки човек има своята обратна страна, която той не показва без нужда, и доколкото е възможно я прикрива с гащите на благоприличието. Г. ЛихтенбергА и- Моралът лесно се подменя с целесъобразност. В. КонстантиновКоето и виждаме в СУ!!!.

52

Анонимен

преди 10 години

Поредно доказателство, че зад студентите стоят мрежата на либералните НПО-та и тинк-танкове и хора от кръга "Капитал"...само кръгъл *** може да поддържа тази измислена неолиберална доктрина за свободния пазар, която видя сметката на България за 20-на години..България има нужда от силна лява партия, която да възстанови нарушеното социално равенство и да въведе СПРАВЕДЛИВОСТ!

51

hahah

преди 10 години

Колко са ни глупави част от студентчетат. Сега остава и да завикат "Кой'т не скача е чЪрвен"

50

12 човека

преди 10 години

Тези анархисти се появиха към 13.00 часа на Графа и Раковски. Бяха точно 12 човека. Целта им беше да плашат гражданите и да всеят суматоха. Присъстващите граждани ги осмиваха и им се подиграваха. С такива глупави опити да задръстят пресечката, те никога няма да успеят да свалят правителството на Орешарски. Само настройват гражданите срещу себе си!

49

Грую

преди 10 години

Сега очаквам (след първите "първорманси"), поредното "уникално" нещо, което ще измислят, и което също правихме преди 15 години - "забранен ляв завой" и табела В22Четете история, умни и интелигентни протестиращи, иначе ставате за смях.

48

Registriran

преди 10 години

Студентите са меко казани жалки, а най смешни са със заплахата, терминал-1,2 щели да заминат, а да ги питаш с кака специалност са? защото ако са програмисти добре, но другите? та те важат само в България, навън са кръгла нула.

47

Voltaire

преди 10 години

Студенти, забравяте, че сте общност и като такава трябва да взимате решенията с консенсус. Независимо дали се харесва на някого или не. Рано или късно ще поемете на раменете си бъдещето на родината под съпроводите на Gaudeamus igitur. Последния стих от който е: Pereat tristitia, Pereant osores. Pereat diabolus, Quivis antiburschius Atque irrisores.Бъдете единни и честни, това е пътя към светлото бъдеще.

46

rumen221

преди 10 години

СТУДЕНТИЕ НЕ ЛЪЖАТ...- "Партия няма да правим!"ТАКА Е...: - НЯМА КАК ДА ИЗЛЪЧАТ ЛИДЕР... КАТО ИМ Е ПЛАТЕНО ДА РАБОТЯТ ЗА... ПАРТИЯ ГЕРБ..., КОЯТО СИ ИМА ЛИДЕР...!- НЯМА И КАКВО ДА "РЕФОРМИРАТ" - ИМАМЕ СИ ДЕЙСТВАЩ АМЕРИКАНСКИ СВРЪХ-ЛИБЕПАЛИЗЪМ...!!- МОРАЛНА БЕЗИДЕЙНА МЪКА...!!! ЗАТОВА ПОДКРЕПЯТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОГРАМА НА ГЕРБ накратко СДС(Стани Да Седна).

45

Анонимен

преди 10 години

Някой от тези студенти през живота си плащал ли е данъци, осигуровки, студентски такси?За всичко ги издържа държавата а те се правят на важни.

44

Анонимен

преди 10 години

Ранобудни студенти??? Такова животно нема! Колкото до червеното, когато то наистина беше на власт тия "студенти" не са били дори на склад на бащите си в та.... Сега им дай чалготеки и да се надрусат. Бъдещето на нацията?! Господ да ни е на помощ....

43

Бивш преподавател

преди 10 години

Преди години преподавах в СУ. Студентите ми бяха интелигентни деца и сериозно се готвех, за да мога да им бъда полезен. Държах ги нащрек с въпроси и никой не отсъстваше. Умници бяха и някои веднага започнаха (и защитиха!) кандидатска. За двама знам, че се внедриха добре в науката в Щатите, за една - в Австрия. Не мога да си представя, че някой от тях би участвал в сегашните спектакли! На тези манипулирани кръшкачи не бих им заверил семестъра! Има кога и къде да проявяват гражданските си позиции