8

Анонимен

преди 10 години

До ай ноу``Na`62`godini`sam,bezrabotna,s`pensia`160`lv.^te`puskam`parnoto,ne`sam`jivotno`da`umiram`ot`stud,kakto`pla6tat`za`vsicki`zigani`taka`i`za`men.Nali`sa`humanni.```

7

независим

преди 10 години

Поредната социалистиеска гъска, която месеци наред получава висока заплата , беа да реши един ПРОБЛЕМ вие за *** ли ни взимате?Или както казваше царското *** М.Ковачев, КОЙТО НЕ ИСКА ПАРНО , ДА СИ СМЕНИ ЖИЛИЩЕТО, то , КОЙТО МЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С Топлофикация , да си смени работата , а цариот-СТРАНАТА. Референдум за Симеон Сакс и прочее , дали е цар на България и има ли тук собственост и ако ли не, с първичт кораб в......ЕГИПЕТ..

6

УУУУУУУУ

преди 10 години

МАЛОУМНИЦА

5

leleee

преди 10 години

Засега сте късметлии заради топлото време, но след месец-два-когато свие истинската зима.....не ви мисля! ***, които са ви фенове и които ви избраха няма да ви спасят :)

4

ай ноу

преди 10 години

Въобще не е добре сметките да са на равни месечни вноски и през юли като се върнеш от море да те чакат 90-100лв. сметка за парното. Ние не сме по неграмотни от дамата и можем да си правим сметката.Сега си е най правилно всеки сам да си избира как да си плаща месечните сметки!

3

иван

преди 10 години

Ами Драгане,и тези ще си ходят през февруари догодина. Тази Тонева и тази мафия около нея какви заплати взимат?Лесно е да призовава монополистта Топлофикация да си събира парите от такива , като нея,ама нека ми вдигнат пенсята и на мен , може да стане.Ама да се отоплявам с климатик или духалка и този ТЕЦ , който ми взима парите за изразходваният ток , да ми носи и друга сметка , за парата ,от която е произведен същият ток , мисля , че няма как да стане. Хайде чао до февруари и МИСЛЕТЕ.....

2

ДАУН

преди 10 години

"Топлофикация София" да събира по-активно парите си, зове Тонева Как по активно,с шамари ли :) ?

1

Драган

преди 10 години

ДКЕВР не защитава интереса на гражданите, а на политиците и монополистите. Назначава се от правителството и не е независим орган какъвто трябва да е ! Разследваните от ДКЕВР служители все още не са в затвора ! Данъкоплатците им плащат заплатите и разходите, а те се подиграват с хората.Трябва на всеки 3 месеца да се отчитат пред хората какво точно са свършили. Няма смисъл от държавни хранилки за "наши хора" , ако не вършат работа да се закрият !