51

АНТИМУТРА

преди 10 години

Все същото.

50

Язе

преди 10 години

Тургайте минуси, ала погледнете и как изглежда частния мелничар - трагедия :D

49

Язе

преди 10 години

Защо ли не виждам нищо хубаво в снимките? Нищо което да си заслужава вниманието, освен едни заблудени хора. Ха на бас, че първата частна мелница е фалирала няколко години след откриването и. Ха на бас, че е по-точно първата ПРИВАТИЗИРАНА мелница.

48

Анонимен

преди 10 години

Е къде е сайтa де?!????

47

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Свирих на едни протестиращи студенти в университета и надникнах в барчето,имоти ли си представа че там продават 100 грама ,,еко боза ,, в кафяна чашка по 2 лева чашлето, аза яденето не ме питайте, ето за това протестирахме в 1989 год, Честито и Дерзайте, Реформаторите идат,идат,за още се стягайте младежи- бОЗАТА ДА Е НАПРАВЯТ 10 ЛВ 100-ТО ГРАМА,

46

Алекс

преди 10 години

Същите които са управлявали по Комунистическо управляват и сега (или децата им). Тогавашните партийци са сегашните едри бизнесмени и депутати. Дирижират си ви на наши и ваши с лекота и си живеят живота докато се боричкате за трохи. Никой НИКОГА няма да ви оправи (освен ***) докато не започнете да се борите за правата си. За тия години май само едно се установи: От българите като народ нищо не става.

45

Анонимен

преди 10 години

Бате Здравко, преводачът на мъдрата мисъл на Чърчил не е ли чувал за пълен член?

44

anonim1000

преди 10 години

Относно първата снимка, защото е коментирана неправилно, ще кажа, че бяха минали едва няколко дена след като Живков беше свален от всички постове, които заемаше. Някои хора си мислеха, че Петър Младенов е този, който е свалил Живков. И се радваха на това. И реагираха нормално. В началото беше така, после много бързо вече започна да се мисли за избори и да се свали БКП от власт.

43

бaт Здрaвко

преди 10 години

"Комунизмa е кaто сън, рaно или късно се събуждaш от него и се връщaш към реaлностa!" Чърчил.

42

Анонимен

преди 10 години

Комунизмa ни остaви, нa крaя нa светa! Половин век след него, още не можем дa се опрaвим!

41

НР БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Това не е носталгия, нито спомен от бъдещето. Все повече хора осъзнават каква ТРАГЕДИЯ е сполетяла БЪЛГАРИЯ и лично тях самите, техните деца и внуци. Осъзнаването, че посоката е ТОТАЛНО ГРЕШНА ще доведе до силни процеси да се върне страната на пътя на спасението. Това е СОЦИАЛИЗЪМ. А трябва да се започне с ревизия на прехода, виновниците за разрухата - в затвора, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и КОНФИСКАЦИЯ на заграбеното. , включително и прехвърленото на близки и роднини.

40

Ивана

преди 10 години

Колкото и да се опитваме да бъдем оргинални, и да си спомняме эа миналото и Прехода, едва ли можем да направим реалността по-раэлична от сегашната!!! Эа съжаление по-раэумно е да се помирим с факта, че обитаваме реалност в която действат эакони противоположни на това эа което се надявахме и очаквахме!!! А соц. времето ще остане НЕЭАБРАВИМО!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Да ме прощавате ама на снимка #5 има не повече от 3000 *** на кръст:)

38

Чиновник

преди 10 години

Първата снимка с лозунга Смърт на червената буржоазия, да живее П. Младенов чудесно илюстрира част от причините, поради които този примитивен народ вече 24 години се върти в кръг, около собствената си злоба и простотия.

37

да

преди 10 години

първите митинги бяха режисирани от комунистите , след това дойдоха истинските митинги

36

Omnia Mea

преди 10 години

Като си помисля, че "героите" на снимките още тогава са знаели как ще се развият нещата четвърт век по-късно, направо ми се плаче от ярост.

35

Моят спомен !

преди 10 години

Споменът ми за началото на прехода е свързан с една тумба клисави демократи, които *** и опикаха центъра на София. Те бяха на палатков лагер и ползваха за тоалетна шадравана между президенството и БНБ. Този шадраван 24 години миришеше на пикня, до като през юни т.г. не започнаха отвово да пикаят в него. До колкото зная, повечето от онези демократи днес са клошари. Надявам се, същото да се случи и на днешните протестиращи.

34

онбашията

преди 10 години

никой не ви е лъгал бе келешчета, не ви ли учеха в училище че капитализма е лош? ама кой да слуша, били сте заети да пушите цигари в ***. мен сега ми е добре, като малък летувахме на палатка в китен, сега зимувам в хотел на малдивите. вие сте прецаканите, но така ви се пада.

33

Анонимен

преди 10 години

И до ден днешен и дума не се обелва за репарациите които плащаме на САЩНай строго пазената тайна

32

anonim1000

преди 10 години

Какви времена бяха. Имаше надежда. Мислехме, че нещата ще се оправят. Ако някой ми беше казал, че ще се дойде до сегашното положение на реставрация, незнам какво щях да си помисля. БКП се вписа в демократичният модел. Демократичен комунизъм.