11

Анонимен

преди 10 години

Тези т.нар.НПО първо да обявят откъде формират месечните си доходи ,кои са спонсорите им,кой ги издържа и кой им диктува условията си,които те са задължени да повторят и тогава да предявяват искания,които и да бъдат аргументирани не само с глагола"искаме".

10

vesko02

преди 10 години

Излиза че у нас не се знае кой колко и за какво получава пари.Пък аз си мислех ,че заплатата е резултат от добре свършена работа.

9

вяра

преди 10 години

ТОЗИ СУЕТЕН, ЗАВИСТЛИВ ПРАЗНОДУМЕЦ СТАВА МОЖИ БИ САМО ЗА ЛЮБОВНИК - ПИТАЙ ЗДРАВНАТА МИНИСТЪРКА, КОЯТО СТАВА САМО ЗА СЪЩОТО. КОЛКО Е ТЪЖНО, ЧЕ БЬЛГАРИЯ ДНЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТАКИВА СЛУЧАЙНИ И ЖАЛКИ ЧОВЕЧЕТА.

8

До 6

преди 10 години

рънканиците на червената мафия и на Пеевските медии, щом са независими ще са Сороси, Американския империализъм и ционизма. Защо пък не пишеш твоите господари как крадат, те не се задоволяват с хиляди, те лапат милиони и милиарди, но не го обявяват никъде официално, само можем да се досещаме от мащаба на мафията и кампанията й срещу всичко нормално. Путин не е спонсор на Пеевски, нали? Нито Гаспром на Овчаров?

7

до 1

преди 10 години

Още по-голяма изненада - в най-неграмотно написаното изречение има има 3 правописни грешки - пич некАдърник се пише с "А", тръгнал за култура да говори...хаха

6

Анонимен

преди 10 години

Те НПО-тата искат оставката на цялото правителство защото не изнася на господарите им - донори от големите американски фондове...защо изобщо ги слушаме тези - Най-пресният пример за шантаж е Асен Генов, гушнал 80 хиляди долара, за да ни убеждава колко почтени са той и "протестърите" и колко лошо е правителството!

5

kosta

преди 10 години

Петьо,Петьо баща ти ако разбере къде се забърка ,в гроба ще се обърне! Защо предаваш родителите си!

4

nnn

преди 10 години

Тоя пръдльо на снимката даде ли смислено обяснение за фобията си от летене със самолет ?Не !

3

velijana

преди 10 години

" директор на Обсерваторията за икономика на културата"-Боже господи,това ми звучи напълно като директор на водопад!!Е как ще има пари за каквото и да е в тази държава,като са създадени служби и службички,за да може такива световно неизвестни хора да лапат.И тази,дето за първи път й чуваме името и тя тръгнала с претенциите си.

2

Ангел

преди 10 години

ОСТАВКА!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Каква изненада! В най-некъдърното правителство на България имало некъдърник!