9

Анонимен

преди 10 години

Даа! Международната общност,здравите сили начело със САЩ и техните съюзници(и подчинени )от АлКайда не успяха да сломят Сирия . Бог е страната на правдата.Иначе нашите лигльовци-демократи мълчат като пукали за избиването на хиляди и хиляди християни и в Сирия и в Египет.А ако стане нещо с някой евреин надават нейстов вой.Това е ксенофобия срещу християнството.

8

nasakotoqkata

преди 10 години

асад победи както и брикс началото на края на западният модел

7

Режимът в САЩ

преди 10 години

е терорист номер 1. Подкрепя талибаните и онези в Саудитската монархия, дето режат глави и ръце. Ало нашите махленски "демократи" що спите бре! Марш пред арабското и американското посолства да изразите "гражданска позиция". БЕЗПЛАТНО........

6

Анонимен

преди 10 години

защо да правят конференция, за да обявят официално че има опозиция в Сирия, пък тя не била единна. Смях

5

Анонимен

преди 10 години

Турция, Саудитска Арабия и Катар=Оста на злото.На международен трибунал да се осъдят да платят милиарди репарации на Сирия за нанесените разруха,жертви и щети.

4

peace

преди 10 години

Мдаа,джихадистката опозиция,показана на снимка в Times of Israel"Syrian rebels reject peace talks in Geneva"не желае мир.Кой друг?Ето някои мнения.RT"Israeli strike on Syrian defense base an attempt to derail peace talks",Jerusalem Post"Report:Saudis,Gulf states to boost military support for Syrian rebels independent of US",International Business Times"Israel Negotiating Historical Alliance with Saudi Arabia over Iran's Nuclear Weapons".

3

""Сирийска

преди 10 години

Президентът на суверенната СирийскаАрабскаРепублика не е решил дали да се кандидатира за следващите избори,вероятно би бил избран пред алтернативатаЦИОУАХАБИСТКИподкрепяни дезертьори и терористични групи да разкъсат страната както е целта в Ционисткия план за Средния изток на Одед Йинон.Разбира се всички бежанци ще се изсипят в Европа.

2

Анонимен

преди 10 години

Определено се дразня когато чета че законно избраното правителство се нарича "режим" , а терористите, наемниците и бунтовниците се наричат"опозиция". Опозиция може да има само в мирно време разберете го това и не пишете по този начин най-малкото не е коректно за нас вашите читатели.

1

Анонимен

преди 10 години

NYAMA NIKAKUV SIRIISKI REJIM, IMA ZAKONNO SIRIISKO PRAVITELSTVO.