38

ЙониЦаге

преди 10 години

Ами аз знаех, че ще е Шамара още миналия петък (01.11.2013), и не защото съм Ванга, а защото видях на един билборд програмата на клуб Билионери, на който пишеше, че Шамара ще участва на 05.11.2013 (вторник) ден след като ще са преключили елиминациите. Или това е супер съвпадание или някой просто не си е свършил добре работата :)

37

една

преди 10 години

Коя е гаранцията, че резултатите от гласуването са такива каквито ги обявяват? Някой да ги е виждал? Продуцентите определят кой, какво и защо.А една част от народа пускат есемеси като гламави! Простотия до шия...

36

една

преди 10 години

Ясно е кой ще спечели-тоя лигльо Пламен.Защо водещия Кънчев непрекъснато му повтаря, че той е най-харесван и т. н. Освен това редно ли е да се съобщават процентите на одобрение?Мисля, че в предишните издания това се правеше най-накрая когато обявяваха победителя. Много ще се изкефя ако някой друг спечели ,ти всички са едни "ВИП-ове"....хеле тоя с лукзозния апартамент. По-голям *** скоро не бях виждала

35

jena s minalo

преди 10 години

Пророкувам : Следващия мъж на курвачката ще е Медаров.Иво, Ивоооооо вече си застаряващ !

34

Анонимен

преди 10 години

НЕ БЕХ ВИЖДАЛ ТАКЪВ СЕЛСКИ *** КАТО ТОЗИ мИТЬО ЧЕХЪЛА

33

СЪСЕДА

преди 10 години

ДА НАПУСКА И ДА НЕ СЕ ВРЪЩА. ТЕ НА ЗАПАД ТА И В АМЕРИКА НАЙ МНОГО ТЪРСЯТ РАПАРИ СОЦИАЛИСТИ/КОМОНИСТИ/ ТОЯ ЛИГЛЬО НА ТРЕТИЯ ДЕН ЩЕ ОРЕВЕ ВСИЧКО МАМА ДА ГО ПРИБЕРЕ .И ЗА КАКВО МО ВИКАТ ШАМАРА ЗАЩОТО КАТО МАЛАК ЕДИН БАТКО ГО ПЛЕСНА /ЩОТ СЕ ***/ И ТОЯ ВЗЕ ЧЕ СЕ НАПИКА.СЛЕД ТОВА САМО МУ ПОКАЗВАШЕ ШАМАРА И ТОЯ БЕГАШЕ КАТО ОЖИЛЕН.ДРУГИТЕ СЕ БАЗИКАТ ШАМАРА ШАМАРА И ТАКА А МАИ ТРЕБЕ ПИКЛЬО ДА Е.

32

РЕНИ

преди 10 години

ТОЯ МУДЖАХИДИН СЕ О.РА НА ДЕТЕКТАРА И ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ КАК СЕ СНИШИ И СИ МЛЪКНА ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ?ИЗТРЪПНА КАТО РАЗБРА,ЧЕ ГО УСЕТИХА ЧЕ Е ПЛАТЕН ВРЕКАЧ НА БСП.*** И НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ Е ТОЙ.И ТОВА МИ БИЛО ВИП.*** СКАПАН!И СТИГА С ТОЯ БОЙКО,ЧЕ СТАВАШ ВЕЧЕ ЗА СМЯХ.

31

Срам ме е

преди 10 години

първото място бе за неговия най-голям враг в шоуто Пламен. Кой е този Пламен по дяволите и какъв ВИП е? Та той не знае имената на Васил Левски...не е чувал и за цар Симеон...СРАМ И ПОЗОР, че такива са ни идеалите за ВИП.

30

Анонимен

преди 10 години

Това е новото лице на БКП, пардон БСП! Той депутат, Бюреков министър-председател! Ура!

29

Анонимен

преди 10 години

Хей, номер 9, такава агресивност и простащина лъха от твоя коментар, така че голия *** и плазмодий си ти. Плазмодий си, щото нямаш и капка мозък. Ако имаше, щеше да се възмущаваш от многото гласове, които е събрал пламен и нямаше да говориш за Шамара че е ***.

28

Анонимен

преди 10 години

Пацо към Миро в едно от последните му хранения към него: "Знайш к'во Миро, вземи пореви малко да те съжали България. Щот така като се държиш като мъжкар не ти отива тоя имидж.Вземи си пореви... тебе те знае цяла България че ревеш. Ти си по реването, това е твоята сила. Не ти отива да се правиш на мъжкар. Цяла България те знае тебе като Миро-пу.ката и Миро-ревльото..."Муахаххаха..РЕВАЛ СЪМ СЪС СЪЛЗИ НАПРАВО ОТ СМЯХ.

27

Анонимен

преди 10 години

до 30Аз пък с голямо удоволствие наблюдавах супер шоуто, супер цирка който спретваше един индивид на име Панайот. Ей богу спуквал съм се от смях, като нареждаше Пеньо траверса, оня набожния, Миро.....Най-големият е Пацо!Такова неподправено шоу няма!Муахахахаххаххаах....

26

MC Nick

преди 10 години

Ами явно всички обичат да гледат, глупави хора, единствено съм гледал първия биг брадър и повече не повтарям тази грешка, това е такава помия, че може да се сравни и с турски сериал с извинение!

25

Анонимен

преди 10 години

Тоя Пламен ли е вип бе? Вие виждали ли се го как си пълни устата с храна и нагъва като мисирка. *** селянина аз ***. А как лъже и си фантазира- един дърт *** би му завидял даже.

24

лалалала

преди 10 години

Хаха... Пламен къв е долен... ахах кафе и плодове. Дездогрухтера и джуджето откачиха! буахаха!

23

удри

преди 10 години

ех гошо гошо....и вие по селата мрънкате че сте бедни и нещасти и нямате парички,*** пак си избирате червения кмет нали? Еми гошо така ти се пада,ти си си го залужил нали бе разбираш?

22

Гошо...Тъпото

преди 10 години

То ние в Кривунделово не сме всички...***,ама телевизионерите и продуцентите на товатъпо...шоу се опитват да...затъпят,цял един...народ.

21

удри

преди 10 години

Мисля че народа ни е доста ***,историята го показва,така че ще спечели пламен

20

удри

преди 10 години

Жалка история

19

Анонимен

преди 10 години

Шамара всички го знаем, че е избухлив и вулгарен, но беше справедлив към всички в къщата и не нападаше някой без причина. Шамара даже има повече знания от общ характер (без социоложката , мутракесата и Флорин) от останалите в къщата.