110

търсещ истината

преди 10 години

До Атифашист От Ташева могат да се научат много неща, които се крият от други медии.Тя е много ерудирана водеща, добре подготвена по темите, които води. Това , което казва обаче е страшно, но е вярно.

109

До 105

преди 10 години

Абе въшкар, ти чувал ли си ,че тея ако откачат става страшно , чувал ли си ,че ще вземе да се облече в 4 кила тротил и ще отиде на някой от мирните протести , ще кресне Аллах Акбар и кво праим бре пич ??? Много знаеш ???!!!

108

Пурко

преди 10 години

Баш ме боли к..а за мнението ти къде ще ми дадете после. Повечето писатели тука сте пълни *** къде нямате и капка мозък и цел живот страдате защото във вас няма и капка човечност. Наричате канибали хора избягали за да защитът семействата си. Ако това беше тук вие нямаше ли да убивате за да запазите децата си? Сложете се ба тяхното дередже и тогава коментирайте мухльовци такива!

107

Пуркоа

преди 10 години

Преди да си легна тука беше пълно с *** ставам те двойно повече! Чета мненята и идейте на някакви селски бекове който още не се е съмнало и дават акъл от кварталната кръчма. На вас проблема са ви все другите, дойдеха чужденците и ви развалиха държавата, като ме ли блестехме те преди да дойдат. Кой е тоя *** който си мисли че те искат да стоят тука и да мизеруват повече от колкото от там къде са дошли? Чакат си докум, за да се махнат това че някой има интерес да става бавно тази процедура не е тяхна вина!

106

АНТИ а(Н)тифашист

преди 10 години

До Противоконституционен си ти, ***. А за това, кой е нападнал сирийския младеж, просто *** в безвремието около ж.п. линията между София-север и Военна рампа. Там гъмжи от *** кореняк-софиянци, и денем е риск да минеш, или да чакаш влак на гарата. Фантомна територия, както в един филм за ЮАР а си влязъл, а не си излязъл. Така че не приравнявайте понятието българин с български гражданин. След време внасяните сега африканци ще са български граждани. Но за да стане дивакът човек са били необходими милиони години.За година-две не се надмогва хилядолетна изостаналост. Съжалявам, но тр

105

Анонимен

преди 10 години

ПИТАМЕ ЗАЩО ХОРА БЕЗ ДОКУМЕНТИ СВОБОДНО ПРЕКОСЯВАТ БЪЛГАРИЯ И ОТ лагер на границата-ПЪСТРОГОР идват в СОФИЯ?ЗАЩО Йовчев съвсем "компетентно "обяснява,че ОХРАНАТА НА ПОСТА НЯМА НАЧИН ДА ЗНАЕ кой влиза и кой излиза,защото нямат документ?РАЗГРАДЕН ДВОР Е БЪЛГАРИЯ,АРМИЯТА взе 13 мил.БОНУС ,полицията пази240 безсрамни ПОЛИТКРАДЦИ!Който каже нещо е обявен за РАСИСТ!

104

platecbezumen

преди 10 години

Не искам безумно да плащам за издръжката на иноверци пък били те и най окаяните. Всички други вън!!! Като се почне от децата и майките, с които се извършва най голяма демагогия!

103

varg vikernes

преди 10 години

България за българите.

102

???

преди 10 години

..............почнаха проблемите.*** които защитават неканените гости наречени "бежанци" да си ги приберат в собствените домове и да се грижат за тях ! И да попитам защо не бягат към Африка ами идват в Европа ? В собствената си държава се колят като животни , а ние тук ще ги храним и лекуваме за наша сметка.................аееее марш обратно от където са дошли !!!

101

123

преди 10 години

Всички, които искат Ташева и Джамбазки в затвора, да си вземат вкъщи по едно сирийско семейство и да си ги отглеждат! Ако не искат, ги пращаме в трудови лагери!!!

100

Атифашист

преди 10 години

Ташева и Джамбазки в затвора и техните противоконституционни партии да се закрият и затрият.Не може да ръсиш призиви и да няма последствия!

99

do 117

преди 10 години

Присмял се хърбел на шърбел. Те ли живеят в средновековието или българите? Я се огледай и погледни на какво прилича България. Българинът е превърнат в средновековен, лесноманипулеруем, крепостен селянин. На хора като теб все някой друг им е виновен. То не бяха ***, то не бяха бежанци, то не бяха американци и руснаци и мръсни капиталисти. Ако българинът продължава с ксенофобия и национализъм ше свърши като сърбите. С разделена и разкъсана територия. *** народ - слаба държава!

98

йованчо

преди 10 години

"Бягали горките от война" бягат от собствените си сънародници. Погледнете ги в интернет как си режат главите ***. Ако тия тук избягалите бяха победили те щяха да са по клиповете и да режат главите на другата част от сънародниците си. Приютяваме пълни *** в България. Тия хора живеят още в средновековието, с по 2-3 жени, по 5-6 деца, сляпа и фанатична вяра в религията? Как очаквате да се интегрират?

97

йованчо

преди 10 години

Вече така ще сте "добре дошли" гадна арабска ***! Не ви щем тук *** престъпни. Вън всички *** от България.

96

Анонимен

преди 10 години

Горкото момче! Дано ги опандизят тия ненормалници, които са го нападнали. Стига с тази ксенофобия и расизъм! Не виждате ли от какво бягат хората?! Шаблони повтаряте и плюете, защото сте неграмотни!

95

пешо

преди 10 години

ужас, горкото момче... спрете да се дърлите кой е християнин и кой е мюсюлманин. това е човешки живот. момчето е избягало от войната и мизерията и за какво? я си представете преди 30 години когато ние сме бягали от комунизма на запад, ако и нас така ни отхвърляха и колеха... виновни са не българите или бежанците, виновно е *** ни правителство, че нищо не прави и само създава предпоставки за все повече конфликти. и не, не го казвам в името на бойко, защото и той нямаше да прави нещо различно.

94

VDCH

преди 10 години

Това е само началото.Млад имигрант от Южен Судан уби трима в автобус в Норвегия. Тази новина е някъде в dnes.bg, дано сте я прочели.

93

do 115

преди 10 години

Спецчастите казваш. Ами те до един работят за мутри и бият обикновени граждани.... А тренират и се хранят с народни пари. Та не знам дали няма да са заети нашите спецчасти.

92

МВР

преди 10 години

И бас държа, че МВР ще хване първо тия дето са били араба а после ще хване оная му работа на *** наръгал Вики. Тоя пикльо, като нищо може да направи още поразии а нашите не зная къде е камо ли за контрол да става дума. А такива като него с лопати да ги ришен вечер до софийската джамия.

91

rosenbosen

преди 10 години

Като сме им дали подслон и храна, трябва да са мирни, и кротки! Иначе да се вдигат спецчастите и за една нощ да ги изринат всички!!!