6

Ив

преди 10 години

До АнонименПишете правилно, че докато Ви разбера мисълта, съвсем се изгубих в изречението. Граматиката не е измислена случайно и ако се явите при мен за работа, никога няма да Ви взема! (Колкото и злоба да сипете към работодателите, всеки си гледа интереса, а за съжаление сте зависими от тях!)

5

M.Jane

преди 10 години

ама те и въпроси ли имат?

4

ivan00000

преди 10 години

Фашисти, психически си играят с хората! Само дето ние ги търпим и нямало да има бандите и наркопласиори, че на кой луд ще му издържат нервите да му се подиграват, по добре да продаде едно кило коакин и да си гледа работата!

3

На последното интервю ме питахаКОИ ТРИ САЙТА ПОСЕЩАВАТЕ НАЙ-ЧЕСТОИначе ми е най-противно като почнат да ме чоплят сам да разказвам за недостатъците си. По-зле е даже от другарската самокритика, който още я помни.

2

Анонимен

преди 10 години

Писна ми тия от днес.бг да асоциират работното място с бюро и офис... Все едно че да си строител или чистач на *** е нещо унизително, но не и работа...

1

Анна

преди 10 години

Не са простотии. Точно така е, както пише. В момента карам курс за подготвяне за кандидатстване. Естествено става дума за кандидатстване на добри позиции за висшисти най-вече.Нр.1 проверявай си информацията, преди да излееш поредната неоснована порция разочарование и омраза. За твърдение, което е безпочвено, понякога стига човек до съд. За добро те съветвам.