176

кирил

преди 10 години

НЕВЪЗМОЖНО Е ДА ИМАМЕ ДОПИРНИ ТОЧКИ, АКО ЦАРЯТ ГОВОРИ ЗА КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ГЕРБ И БСП ИЛИ ДПС ИЛИ АТАКА - НЯМА КАК ДА СТАНЕ- ТАМ НЯМА НИТО ЕДНА ДОПИРНА ТОЧКА. НЯМА КАК ДА ИМА ПРИ УСЛОЖИЕ, ЧЕ ГЕРБ ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИЯ, А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ИЗТИСКАТ И МАЛКОТО ОСТАНАЛО ОТ НЕЯ И ДА Я ЗАХВЪРЛЯТ СЛЕД ТОВА. ВСЕКИ ИСКА НАЙ-ДОБРОТО ЗА СТРАНАТА СИ, РАЗБИРАМ ГО ЗАЩО ТАКА ГОВОРИ, НО НЯМА ВЪЗМОЖЕН НАЧИН НА СЕГАШНИЯТ ЕТАП ДА СЕ ПОЛУЧИ ТУК.

175

куклата

преди 10 години

Няма как да имаме допирни точки с управляващи, които всячески се опитват да извадят България от правия път!

174

Чочо

преди 10 години

Каруцата в този момент може да я извади само ГЕРБ!

173

don_toni1979

преди 10 години

ТОЧНО ТИ ЛИ БРЕ ? ОСВЕН ЧЕ СИ ВЪЗВЪРНА ВСИЧКИ ИМОТИ И ПРОДАДЕ БТК И ЕНЕРГОТО И КУП ДРУГИ РАБОТИ НА БЕЗЦЕНИЦА КАКВО ОЩЕ ИСКАШ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ?

172

Е га ти държавата

преди 10 години

Не знам за общата каруца, ама своята я извади, и то на наш гръб... Постигна си целите, които далеч не бяха патриотични- върна си имотите, а сега има наглостта съвети да ни дава... Или сме много наивни българите, или до там са ни смазали, че за сламката се хващаме... ( Друг е въпросът, че сламката обикновено се оказва среден пръст...)

171

Анди

преди 10 години

Тоя пък. Моньо, с какви очи се обажда и се бърка в политиката на. България!!! Или се е върнал и ше се бута отново, че не успя да заграби всчките имоти! Вън от България!!

170

ив!

преди 10 години

хахахах за 800 дни ли?? Абе я ходи се скрии!

169

didispasova

преди 10 години

Това правителство раздели народа ни ! Оставка!

168

яна

преди 10 години

Ти пък откъде изкочи?!? Изведнъж всички надигнаха глави. Не остана гора за сеч ли?

167

h

преди 10 години

Тоя пак иска да ни оправя за 800 дни...

166

Цар Обединител

преди 10 години

Обединение с мафията...?! Този потомък на царе е забравил що е морал. Как ще се обединиш с мафиотите!? До къде ще те докара такова "обединение" / ДА СЕ ОБЕДИНИШ С МАФИОТИТЕ ОЗНАЧАВА ДА капитулираш пред своя морал и да приемеш морала на мафията. Изкукал е този човек..Съвсем е изкукал. Или просто е бил и си е неморален.

165

Мая

преди 10 години

Заедно с комунисти и турци, няма как да стане!

164

Анонимен

преди 10 години

Докато такива *** наричат България-каруца не чакайте нищо добро.

163

Драган

преди 10 години

Нали взе много имоти , какво още искаш ??? Симеоне, нямаш срам и наяждане !!Твоите *** и теб , господ ще ви накаже !

162

mihaela85

преди 10 години

Царю няма място и за теб в тази Коалиция - няма да стигнат парите за да си ги разпределите и ще трябва нов заем да се тегли за да получиш и ти дял затова ,че ще помогнеш да съсипете държавата

161

Анонимен

преди 10 години

Щом опряха до горския явно режима агонизира

160

вервай си

преди 10 години

АКО ТИ СИ НИ КОНЯ,ВЕРВАЙ СИ КАК ЩЕ БУТАМЕ КАРУЦАТА ....

159

дедо Йов

преди 10 години

"Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който да преуспее, който да постигне целите си, разделен.Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който доброволно да подарят богатства от Родината си на някакъв който бил "Цар" , *** и хрантутници са били всички монарси в царство България след освобождението, нищо не става в тази държава защото пренебрегнаха завета за Чиста и Свята Република и се юрнаха да дирят кои да ни стане господар по вертепите в тогавашна Европа!!!

158

Патриот

преди 10 години

Този трябва да бъде заточен в изгнание възможно най-далече от България....... Този не е никакв цар а национален предател и интересчия. Марш далече подлого ***!!!

157

дръжте айдука

преди 10 години

кукловодите пак почнаха да тикат дедо симо крадецо напреде в последно време, нещо за нови кадри - крадци ли закъсаха, ЩО ЛИ? и послушния гол червей пак изпълзя от влажната дупка