11

Боже,Боже

преди 10 години

Как е въжможно това регистрирам манастир и не плащам те имат земи къщи постройки и без данък това е лудница.гладат крави селско стопанска продукция и не плащат да не плащат ток и вода гориво и винетки,ето така се карат линкали и майбахи.Ами сектите и тели няма да плащат?????????

10

Анонимен

преди 10 години

Религиите са много голяма част от глобалната лудница ,но вече се изместват от по модерни и тънки лъжи. Исляма още държи изкъсо тъпанарите си но и там скоро нещата ще се пропукат. Въпроса е какво ще правят вече създадените *** без някакъв вид контрол. Заместването на идеали не помага изобщо. Нали видяхте какъв *** се получи като замениха християнски лъжи с комунистически глупости.

9

Разрушете храмовете

преди 10 години

Изравнете всички храмове със земята. Религиите ни разцепват и противопоставят - православниу католици, мюсюлмани и какви ли не още секти. Във времето на доказаното, че БОГ това е ВСЕЛЕНСКЯТ РАЗУМ, религиите нямат място. Нека докажем, както предците си, че смедеца на Космическият разум и изведем Човечеството от тъмата на религиите. Само ***, неграмотен политик може да се подмазва на религиите. Народе, осъзнай се, твоят БОГ е разумът на Вселената.

8

Ще перат пари

преди 10 години

Защо?

7

Сър_Пичук

преди 10 години

Това си е чиста писта за пране на пари!

6

онуфри

преди 10 години

от къф зор църквите няма да плащат?а тва за вендинг машините явно си остават с касови апарати

5

екс

преди 10 години

Защо с моите данъци ще се финансира тази *** идея ?!!!

4

Анонимен

преди 10 години

то и без друго всеки хвърля на улицата

3

vechno ot bsp

преди 10 години

ZASHTO??????

2

ognyanz

преди 10 години

Те трябва да произвеждат само молитви.

1

Levchev

преди 10 години

Ups - 7000 bg religiozni firmi free ot danatzi i taksi?!