20

MOLI

преди 10 години

И ДВАМА СА *** ОТ ЕДИН ДОЛ.ТОЯ ПРИЛИЧА НА МАНДАРИНА.НА ОНЗИ ДЕТО СИ ДАВА ОСТАВКАТА МУ Е ЩТРАКНАЛ АКЪЛА.

19

ВУК ОТ ПЛАНИНАТА ПРО

преди 10 години

ДАНЧО ЧЕЙНЧАДЖИЯТА, ДАНЧО МЕНТАТА, ДАНЧО САЛФТКАТА-ТРИТЕ ПСИВДОНИМА НА ТОВА ЛИЦЕ ОТ СНИМКАТА СА ВЕРНИ! ВЯРНО Е,И ЧЕ ЛИЦЕТО ИМА АРХИВИРАНО КРИМИНАЛНО ДОСИЕ В ПОЛИЦИЯТА В БУРГАС ЗА НЕГОВИТЕ "ПОДВИЗИ" ПРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК. БОГ ДА ГО НАКАЖЕ !

18

до 13

преди 10 години

Какъв *** трябва да си да се радваш че човека се е разболял от рак.Вие сте чудовища,наистина сте готови да омаскарите всеки и всичко което не е по вашата.Не комунисти сте а фашизоидни болшевики,хората ви го казват но с тоя пилешки акъл не можете да го проумеете-жалко че партии които имат претенциите за умни и интелигетни поощряват такива *** да бъркат държавата.

17

Руди

преди 10 години

Ти гледай да не те причакаме ние група люлинчани някъде из София , *** гнусен.

16

Анонимен

преди 10 години

Вижте го, моля ви се, къде е намерил да хване вратата точно за стъклото, че да му останат мазните отпечатъци от пръстите!Това ми е номер 3 в личната класация по автогадости. Номер 2 е, когато някоя жена си постави чантата върху багажника, така че да издраска боята с металните капси от чантата си, а номер 1 е, когато някой реши да се подпре точно на страничното огледало.Върхът е, извън всякакви класации, когато някой спре до мен и отваряйки своята врата удари моята кола! Мъка, мъка, мъка!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Тоя продажник е следващият!

14

Анонимен

преди 10 години

Продажник такъв,нямам думи да ти опиша колко гняв се е насъбрал в народа,но съм сигурен че ти няма да излезнеш сух от тази лайнена яма която образувахте цели 23г. и ще плащаш много както всички от най-наглата партия,идва ви времето.....

13

Х

преди 10 години

ХРИСТО СЕ ОТЪРВА,СЕГА САМО ДАНЧО ЩЕ СЕ НАВЕЖДА С ГРЪБ КЪМ ДОГАН.

12

arhar

преди 10 години

А Данчо ментата няма ли и той да напуска ДПС ?

11

Анонимен

преди 10 години

ЩРАК, ЩРАК - ЧИЧО РАК!А ДАНО ДА ПОВЛЕЧЕ КРАК НА ВСИЧКИ В ДПС!ХАИРЛИЯ ДА Е!

10

Анонимен

преди 10 години

До ИК:В ЗАТВОРА ТРЯБВА "ДА СИ ХОДИ"!!!ДИРЕКТНО И БЕЗ ПРИСЪДА!!!ТОЙ СИ ЗНАЕ ЗАЩО И ТАМ,В УЕДИНЕНИЕ ,ДА СЕ "МОЛИ" НА ГОДПОДА ДА НЕ МУ ДАВА НАЙ-ГОЛЯМАТА КОЛИЧКА И НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛОПАТА ЗА ДА ОТРАБОТИ ОТКРАДНАТОТО!!!!

9

ИК

преди 10 години

Време е и той да си ходи!

8

Богдан

преди 10 години

Да-а-а..някои щяха да вадят зъбите на Борисов с кеф пък сега нещо нервничат и изпадат в истерия.. има още една оставка днес - Бойко Найденов подадох зам.-гл. прокурор и шеф на НСС напускал системата!?

7

danitz3

преди 10 години

rumen 221 - е няма такава медицинска диагноза, която да описва Вашия случай:)))))))))))))))) вкупом и поотделно сте абсолютната пародия!

6

бг

преди 10 години

тая мазна турска *** е наясно с случая и наи вероятно са го наложили на поста на бисера/алтъна/ и гафа е готов ама болиме за фесове и резачки..........

5

Рали1

преди 10 години

Цонев,защо са тези нерви ,яд,вбесяване ? Какво им е толкова на въпроси като :"Кой ?" или "Защо"? Въпрос като въпрос.Или отговорите са трудни...

4

Ментата

преди 10 години

Крадец, продал се на турската партия.

3

Анонимен

преди 10 години

долна твар, алах ще те съди тебе ***!

2

чуш бе

преди 10 години

Мента, айде и ти след него! И знаеш, колко много само знаеш, и да краднеш и да пробутваш закони в полза на маминото прасе, като например цигари да се продават само на определени места, т.е. в "Лафка". Ама дано се намери някой да ти го нафърфори така яко, че да ти се изпотят п.далските очилца.

1

rumen221

преди 10 години

Да видим- Бисеров отговаря пред А.Доганов за Цонев- Цонев нарече Б.Борисов в Парламента Мутра- Това може да впечатли А.Доганов, само ако преговаря с Борисов за - Властта носеща им Пари!!!- Б.Борисов и А. Доганов са параноици и холерици и от мафиотска вярност А.Доганов отстранява БисеровИзвод:- След приемане на бюджета ГЕРБ и ДПС ще съставят Правителство!Парадокс? Студентите започнаха Морална революция, която ще завърши както обикновено Мафията пак ще вземе властта!!!.