66

дебел депутат

преди 10 години

вдигнете цената на тока скромно но от сърце поне с 50%,така икономиката на страната ще се стабилизира.

65

Анонимен

преди 10 години

''за ролята на АЕЦ питайте японците. те спряха техните 50 централи. ''Я по-сериозно.

64

Анонимен

преди 10 години

Поредната *** си ти, ***

63

Анонимен

преди 10 години

Ама то има лесно бе като немогат да се справят да си развалят договрите за концесия с държавата и готово. И държавата да си прибере всичко що е дала на коцесия и цената на тока може да бъде свалена с 50 % и накрая пак ще има достатъчно пари за поддръжка. Ама не става щото тоя от снимката е алчен и един патрон в главата да му вкаращ ще му е малко защото ще иска още.

62

ер

преди 10 години

за ролята на АЕЦ питайте японците. те спряха техните 50 централи.

61

Ултра

преди 10 години

Когато НЕК започне да събира пари и от ***, когато спре износ на ток, три пъти по-евтин отколкото се продава на вътрешния пазар, когато спрат всички кражби от страна на дружеството, спрямо редовните платци в държавата, едва тогава нещата ще станат горе - долу нормални!А сега да си подвиват опашките, че да не ги грабнем със сопите!Що крадливи *** - комунисти лапат милиони всяка година от електричество, брой нямат!Лично тоя може да бъде бит с тояги по петите, за особено проявена наглост!

60

Анонимен

преди 10 години

Отвратително е да четеш форумите във всички сайтове. "Хвърковатите" *** и неграмотни чети на др А Кутев са обсебили всички сайтове и бълват клишета и небивалици, просто защото за толкова им стигат интелектуалните напъни. Не Ви ли е ясно, че докато съществуват другарите с техните ДС-номерца, всички ще си патим. То не бе чалга; то не бе силикон; то не бяха флашки и подслушвания - АМАН, вече взе да ни писва.

59

61

преди 10 години

Глупи тоя е герберасгка *** от тиквениците, които за един мандат ни вдигнаха тока с 50% та за туй ги изгонихме. Министърът каза, че след НГ тока отива още надолу.

58

Анонимен

преди 10 години

Ама как се краде в тази енергетика със завишени и измислени разходи, не е истина просто!!!! Колко милионери създаде и изхранва на гърба на всички нас!!!

57

az

преди 10 години

Какво си баба знае това си бае. Май тоя чичо не си е научил урока - това с безразборното и непрекъснатото вдигане на тока свърши. Като заплатите в този сектор се изравнят със средните за страната тогава

56

Анонимен

преди 10 години

*** не можаха и 2 месеца да прикрият лъжливите си обещания за ниски цени на тока. Сега да видим пенсиите какво ще кажат по въпроса

55

Анонимен

преди 10 години

*** ДА СИ ПЛАЩАТ.НЕ САМО ДА КРАДАТ А НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ И ТЕХНИТЕ СМЕТКИ.НЯМА ОСНОВАНИЕ ДРУГО ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА.ЧУЖДИ СМЕТКИ НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ ПОВЕЧЕ!!!

54

Анонимен

преди 10 години

АКО СИ ПОГЛЕДНЕТЕ ФАКТУРИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ .... ПРИ РЕАЛНО КОНСУМИРАНА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ ОТ 30 ЛВ. КАТО ВИ НАБУТАТ ПРЕНОЗ ПРЕВОЗ ЗЕЛЕНА БЕМБЕНА И ЧЕРВЕНА ЕНЕРГИЯ НАКРАЯТ НА ФАКТУРАТА ПЛАЩАТЕ НАД 60 ЛВ. КОИТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НЕ СТЕ ИЗГОРИЛИ. И ПЛЕМЕТО СИ ТРАЕ И ГО *** БЕЗ ВЪЗРАЖЕНИЯ. АЗ НЕ ПОЛЗВАМ ЕЛ.ЕНЕРГИЯ ОТ ЧЕЗНИТЕ. ХОРАТА СА ИЗМИСЛИЛИ УСТРОЙСТВО КОЕТО ОТ 12 ВОЛТА ГИ ПРЕОБРАЗУВА НА 220 В. ДОСТАТЪЧНИ ДА ЗАХРАНЯТ ТВ. КОМП. И ОСВЕТЛЕНИЕ В ЦЯЛОТО ЖИЛИЩЕ. ДА ГО ДУ.АТ ЧЕЗНИТЕ.

53

Рънте

преди 10 години

Може ли някой да ми обясни-като всички са на загуба защо се натискат да произвеждат,пренасят,претегляти изнасят ел.енерги?

52

Сократис

преди 10 години

Пенсионерите никой не ги издържа,те са си плащали чинно пенсионните осигуровки и сега получават каквото са си внесли.Затова има пенсии по 200лв и други по над 1000лв-на кой за каквото са го осигурявали.Престанете да противопоставяте пенсионерите на работещите а прехвърлете негативизма си към една друга прослойка от обществото която паразитира изцяло на вашият гръб живееща от неоснователни помощи защото майките се водят "самотни"при все,че живеят на съпружески начала с реалните бащи на децата си

51

Анонимен

преди 10 години

Такива като Антон Иванов трябва да получават минимална заплата, и след това да се изказват

50

of до митко

преди 10 години

6750 може да му е заплатката ама там не са включени бонусите а те може и да са колкото самата заплатка и повече и представителни да обядва в ресторантите за по 300 лв на обяд....

49

Крис

преди 10 години

Пак всички скочихте срещу правителствтото... А , аз никъде не чух , представител да заяви официално , че ще вдигат цената на тока. Този може да си говори колкото си иска. Когато бойко наля фотоволтаици и вдигна с 20% тока, защо мълчахте бе, роби прости ? Как точно , когато Стойнев настъпа енергийната мафия, всички взеха да скачат и да реват , случайно ли е това се чудя наистина...

48

Анонимен

преди 10 години

Защо НЕК ще се товари бе, корумпирано нищожество. Да вземат да се натоварят трите чужди кръвопиеца. А ако се почувстват натоварени... е отдето дошли. Ще ги изпратим по живо по здраво с камъни... като албанците.

47

Пламен

преди 10 години

А какво се прави по въпроса със събираемостта на дълговете към ЕРП-тата ? Какво става със сънародниците ни от ромски произход, които не си плащат сметките и другите които нелегално ползват ток ? Всеки иска да спечели повече, но много малко хора анализират правилно от каде да се започне процеса на увеличаване на приходите в едно дружество. Винаги се прави най-лесното, да се вдигнат цените. А какво става с по-трудните и по-дългосрочни мерки за увеличаване на приходите ?