96

Минува42

преди 10 години

Нелегален емигрант - някакъв *** в чужда държава. Няма пари - налага се да краде от магазин за цигари.Опит за убийство, цялата страна го търси. Полицията е безсилна...България 2013.

95

Анонимен

преди 10 години

Защо му махнахте името и снимката на онзи? Да не би властите да са се пообъркали и даже да не знаят кой гонят?

94

Анонимен

преди 10 години

Да си заминава обратно тази ***. Ислямски сатани. Да им пикая върху "мирната" религия. Родителите ни изнемогват с мизерни пенсии а тия тъмнокожите ги прибира, подслонява и храни държавата. А те колят! А още не е паднал студа, тогава ще е страшното. *** издържаме а сега и радикални ислямисти. Политици ***!

93

Анонимен

преди 10 години

Черни ***!

92

Анонимен

преди 10 години

Бе, тоя ще излезе някоя черна нинджа! Идват, правят си каквото си искат и изчезват "безследно"! Лошо Йовчев, ЛОШО! Защо не си потърсиш някоя друга работа, хамериканските ти приятели ще те уредят да четеш лекции, лекции на тема ДЪРЖАВНА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ...

91

Albert

преди 10 години

Do koga shte tarpim???? Veche pochnaha da kolqt i decata ni tiq mrusni jagali........ she pochnat da iznasilvat i dashterite ni.......

90

Колкото откриха

преди 10 години

миналогодишния атентатор в Бургас, голкова и тоя престъпник. МВР-ха, ха! Получатели на заплати и след 20 години "трудов" стаж получатели на не лоши пенсии без да са заслужили и една стотинка от тях. А стига бе! Делото за спасяване на даващите се е дело на самите давещи се. Не чакайте нищо от *** милиционери освен да гръмнат някое момиче със служебния си пистолет и след това с години да се точи делото. Йовчеееев, оставка некадърнико!

89

Анонимен

преди 10 години

Тази новина, както и доста други провокативни новини са, пряко свързани с искането на Българския елит и олигархия, за отпускане на пари от ЕС !Познайте какво ще стане с тези пари, за това не вярвайте на всичко което се говори и пише по медиите. Мислете и действайте!

88

Веско Мариноф

преди 10 години

МеВеРе не само че не знае как изглежда убиеца на Вики а също така не знае как се казва на колко години е ... в МеВеРе знаят само че са им ниски заплатите.

87

кой да работи там

преди 10 години

До Симина кой да работи там, минеш ли 40 г вече не си привлекателен и за боса и за клиентите

86

Анонимен

преди 10 години

Извършителя се казва Салахедин Бин Аладин и е на 20 години от Алжир.

85

бълха нинджа

преди 10 години

Защо снимката на този престъпник не е по всички медии? Има опит за убийство, трябва да се направи всичко възможно за издирването му, а не така да се потулва случая. Браво на канал 1, че поне те са си дали труда да намерят и покажат снимката на ***.

84

към министъра

преди 10 години

Г- Н Йовчев, не разбирате ли че по начина по който е влязъл, е вече излязъл.Да не е будала / каква хубава българска дума / да седи в България и да чака да го хванете

83

Анонимен

преди 10 години

Тези политици са за затвора и отмяна на всичките им закончета в полза на олигархията и мафията!

82

Анонимен

преди 10 години

До баба ви от селууЗащо се правите "на улава"? Никой не счита, че сме рай. Но пък и никой не иска да се прибавя допълнителна престъпност към вече съществуващата вътрешна! Имаме си достатъчно наши "***" за да си внасяме и други! Ясно? Или за някои трябва да се повтаря?

81

Анонимен

преди 10 години

до Анциент...Тоя го охраняват от НСО, бронирана лимузина, обезопасено жилище, сако от кевлар и Глок 9 мм в джоба! А беззащитният народ да го колят чалмалюгите!

80

Анонимен

преди 10 години

Абе все футболните ни агитки ли трябва да ви вършат работа? Само с наркотици, *** и охрана ли се занимавате?

79

Симин

преди 10 години

Дори да го намерят стореното е сторено. Въпросът е, че е неуместно двадесет годишни момичета да работят сами посреднощ в разни магазинчета, защото риск винаги има, а и едва ли могат да предотвратят кражба или друг вид конфликт в тези часове от денонощието. Било то заради араби, цинани или други видове извратени пияници, дрогирани и т.н.

78

до 59

преди 10 години

Нещо си се филмирал мноо

77

Анонимен

преди 10 години

Йовчев се очертава не само като изменник, но и като некадърник! Изглежда в България има изградена терористична мрежа щом 60000 полицай не могат да намерят един ислямист!...Извикайте помощ от Израел, ще го намерят за часове щом вие НЕ МОЖЕТЕ!