7

Анонимен

преди 10 години

Турция, Саудитска Арабия и Катар=Оста на злото.На международен трибунал да се осъдят да платят милиарди репарации на Сирия за нанесените разруха,жертви и щети.

6

Влади-Мир

преди 10 години

"Ей *** сядайте на масата за преговори, че ще вървите по дяволите!........" --------Канибало-седерастките *** нямат никаква работа на масата за преговори!!! Путин ще смачка всички седерастки ***, тлъстата *** - Саудитска амер..арабия ще плаща данък, а гнусната малка и злобна *** катар ще се изтрие от лицето на Земята!!! Това е повече от ясно за всички!!!

5

Анонимен

преди 10 години

След като предварително съм посочил, че корабите са от Северния и Тихоокеанския флот, и съответно: от Североморск като преминеш Гибралтар, и от Владивосток - Суецкия канал се ПОДРАЗБИРА че ВЛИЗАШ в Средиземно море, а ЕЛЕМЕНТАРНАТА логика следва, че аз съм ПОСЛЕДНИЯ човек, който би писал че ИЗЛИЗАТ(бягат) от Средиземно море. Затова ПОЯСНЕНИЕТО беше само за седерастията!пп Пита се: "Какво правят 3-те флагмана там"? И данните на немското разузнаване: Че САМО 5% от сирийската опозиция са сирийци!?!

4

Анонимен

преди 10 години

Пояснение за Влади-Мир. Пояснението ти "влезнаха в Средиземно море" е необходимо не само за хората които са зле с географията, ами за всички за които предишното положение на двата кораба е било неизвестно. Без тази информация - преминаха Гибралтар и Суецкия канал- може да значи също така, че са напуснали Средиземно море. Опита ти да бъдеш оригинален не се е получил.

3

Като не искат мира

преди 10 години

ще получат секирата

2

Влади-Мир

преди 10 години

"Ситуацията около мирната конференция се заплита"--------Затова атомния крейсер "Петър Велики"- с 24 ракети "Гранит"от Северния флот, премина Гибралтар, а също и "Варяг" -16 ракети "Вулкан" от Тихоокеанския флот премина Суецкия канал.(пояснение за седерастията(защото са зле с географията, а и не само;) - влезнаха в Средиземно море)Тъкмо ще помогнат на Кери да СИ СПАЗВА ОБЕЩАНИЯТА поети в Женева, докато трае Близко-източната му обиколка с камиларите;-))

1

Momo

преди 10 години

Пролича си кой търси мир и кой война.