22

Mangi4a

преди 10 години

Купувай, народе на едро!

21

анонимен

преди 10 години

А на дребно растат с 200%.лъжлива работа е това статистиката, ама ние не пасем трева господа статистици.знаем колко пари влизат в джоба ни и колко и за какво излизат.

20

Анонимен

преди 10 години

Мен не ме интерисуват цените на едро, аз съм обикновен потребител и ме интерисуват цените на дребно и истаната е , че цените на дребно почнаха да се сериозна покачват. Какво прави НАП тогава? къде отива разликата от търговеца на едро до потребителя?

19

Аре

преди 10 години

хлябът си сигурен че му следиш грамажът от поне 3 години ти така казваш....а истината е че си далече от производството и там се вкарва най големите *** нискокачествана суровина даже за белият вкарват некви химмии житото да избелеЕ и да изглежда бял ....влизай в час умнико .....kакво има общо Европа с нашият хляб като тая година е суреп висок добива от поне десат насам и цената не пада а се ВДИГА,,,,И АКО ЯДЕШ САМО ХЛЯБ ЩЕТИ ИЗПОПАДАТ ЗЪБИТЕ ХАПВАЙ И СИРЕНЕ ОТ ХУБАВОТО ДЕТО Е 12 ЛВ КИЛОТО

18

anonim1000

преди 10 години

За хлябът става дума.

17

anonim1000

преди 10 години

до 16Е грамажът си го пишат все същият.

16

ДО 12

преди 10 години

ти си голямо шиле... цената ти е една толкова време щото ГРАМАЖЪТ ТИ Е МНОГО ПО МАЛЪК! много глупава хора има.де.шоколадите българските вече не са 100 грама а 90 така се прави а цената ти е същата, примерно най ясно се вижда КИСЕЛОТО мляко от 500 грама вече е 350 грама...Месото вече е с 20 на сто повече тва е от десетина дена !

15

Додо

преди 10 години

Тройната коалиция реши въпроса с глада за всички, които пазаруват и се хранят на едро ...

14

Минувач

преди 10 години

Мда цените за купуване от бедните земеделци от село намаляват а цените на дребно (от ЧУПЕЩИТЕ СЕ ОТ РАБОТА ПРЕКУПВАЧИ) се увеличават!Добре дошли в мутростан където далаверата царува!

13

мдааа

преди 10 години

Нито миг не съм се съмнявал в райския живот които ни осигорява БСП,ДПС и Атака.

12

anonim1000

преди 10 години

Основно ям хляб - ръжено пшеничен. Все си е 1,09 лв. от няколко години. Преди да влезем в ЕС беше 0,55 лв. И след влизането ни в ЕС изведнъж стана 1,09 лв.

11

ганчо

преди 10 години

ако ще и с 50 % да паднат,пак няма кой да им ги купува,ай яжте си ги сега....

10

Анонимен

преди 10 години

Прекупвачите търговци пак са се облажили. Месото в кварта ми е скочило с 1,5 лв спрямо миналата....яйцата с 3-4 стотинки спрямо миналата година Олиото и ориза си стоят на една цена.Да ходя да пазаря на едро ли, к'во ли?

9

Анонимен

преди 10 години

Цените на едро на храните с 5.5% по-ниски отпреди година - 'начи изкупните цени са намалели и на родния производител му е хакнат,... ' начи при увеличени цени на дребно народа /портебителите/ са изклатени! кой пичели - прекупвачи и продавачи!! УРАпак!!!!!

8

анономен

преди 10 години

То май е месото е храна,а?Това е , дойдоха кадърни хора и нещата бавно , но сигурно си вървят по план.А , ако беяе на власт , г-н АЗ ПОСТРОИХ.............

7

eyeless

преди 10 години

Ами това значи, че още повече прецакват производителите, които и без тва от край време продават на безценица.А крайните цени на дребно как са?

6

аС

преди 10 години

Месо...млечни продукти , също....Ммм...дааа.... И един мармот , в станиол ги обвива.....

5

лъжа

преди 10 години

месото е скочило с над 10% за година. Това е неоспорим ФАКТ !

4

Анонимен

преди 10 години

Евала на Станишефф и Моника!

3

Анонимен

преди 10 години

Аз на портмонето ли си да вярвам, или на вашето журналистическо промиване на мозъци?!???....Цените си растат, не знам от къде взимате информацията, трябва да е от държавния институт по стъкмистика.