67

FBI

преди 10 години

България си мълчи за BG-личните каpти на Сърби в Германия за по 1500 евро на брой , Цветанов също нищо не казва

66

НРБ

преди 10 години

ако Цецо е виновен нека си понесе наказанието но политическите процеси с невинни хора 20 г са модерни за прокурорите : 1. Дело номер 3 1992 за безвъзмездните помощи през социализма обвинени Георги Атанасов министър председател 1986 1990 , Андрей Луканов първи вицепремиер и министър на външноикономическите връзки 1986 1989 , Алекси Иванов вицепремиер и министър на земеделието и горите от 1986 до началото на 1989, Григор Стоичков вицепремиер 1986 1989 и др, дело зърнената криза обвинени: Васил Чичибаба министър на земеделието и хранителната промишленост 1995 1996 и зам министрите му. КОГА ПОЛИТИ

65

Nastojavame za

преди 10 години

podrobna informacija otnosno imuniteta na STANI6EV po povod "izgubenite" dokumenti!

64

Анонимен

преди 10 години

Ъъъъъъъ бива ли такава работа???????

63

Lyxl

преди 10 години

цацаров,ще ти бъде потърсена отговорност за вадене на компромати и съдействие с нелигитимната управляваща банда,както за деня за размисъл,така и за намиране и подвеждане на фалшиви сигнали за сезиране и репресии срещу народа!

62

герб-Срам за Родина

преди 10 години

Няма член от НК за сигнала в Костинброд и защо полираните герберски мозъци продължават да казват, че фалшификацията на бюлетините не е тяхна работа!!! От поръчани 8 млн бюлетини 450 000 са открити като брак, без да се знае истинския брак колко е. Обществената поръчка е обявено от служебното правителство съставено от Президента по поръчка на б.б. и съгласувано с цв.цв. поръчката за изработването на бюлетините е "спечелена" от печатница собственост на общинския координатор на п.п. герб! ЛЪЖА ЛИ Е?

61

Памет

преди 10 години

В децата се кълна,невинен съм.Душа дава имунитет не.

60

Анонимен

преди 10 години

Накрая и за Цветанов ще се получи информация, като за бюлетините в Костенец, че трето лице е отговорно и нещо е сбъркало.Защо не се извадят конкретни обвинения срещу него, ако има такива?Защо се търси под вола теле?Нали искаме всичко в нашата държава да е справедливо?Защо не се поиска тогава имунитета на Мая МАНОЛОВА И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ИСТИНСКО РАЗСЛЕДВАНЕ на провокацията срещу целия български народ и конституцията, която тя и Бареков направиха, за което има надявам се точка в Наказателния кодекс?

59

bg

преди 10 години

Prisvoqvane v golemi razmeri????50000lv????qvna sa obarkali sumata i valutata. Po skoro 50 000 000 evro iskaha da napi6at jurnalistite

58

Анонимен

преди 10 години

Странно, че 90% от коментиращите статията определят Цветанов като "грозен", "***", "престъпник" и неистово зоват за инквизиция срещу него. Това ли са ви аргументите. Колко от вас "обикновени" хора сте имали работа пряко с Цветанов като министър, за да сте наясно с нещата в МВР. Кога и какви точно "престъпления" сте възприели, но моля дайте фактите, а не тези евтини тъпизми за "бай Ставри", че става жалко, подозрително и повтарящо се. И стига с тез апартаменти, смях, този ли е олигарха в БГ?!

57

Dido

преди 10 години

абе затварайте го какво го чакате

56

Анонимен

преди 10 години

В същото време Русия използва енергетиката в България, за да смаже ЕС. Няма нито една такава пропаднала държава в ЕС като нашата. И Русия чрез нашата боклучава държава знае, че със съвсем мънички действия може да влияе на ЕС. Диктатурата на Путин е тюрлюгювеч от политика, наглост, рекет. Путин успя да подчини на собствените си политически интереси възловите фактори от големите сили по света. Диващина в пълния смисъл на думата", добави Гамизов

55

Анонимен

преди 10 години

Илиана Беновска твърди, че Волен Сидеров здраво богатее от факта, че осигурява кворум в парламента и подкрепя правителството на Орешарски.По нейни данни, Волен първо е получил 12 милиона лева накуп.И освен тези 12 милиона, Сидеров *** още по 1 милион лева месечно за това, че не позволява на кабинета Орешарски да падне.Илиана Беновска съобщи тези цифри съвсем официално и отговорно в своето радио и едва ли има причина да не й вярваме.

54

Анонимен

преди 10 години

МОМАТА КРАДЕ ЦИЦАров МЪЛЧИ. ЧАЛМАТА НЕ ЕБ.ВА СЪДА ЦИЦАров ПАК МЪЛЧИ . САЧМАТА СЕ ПРАВИ НА ХИТЛЕР ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ ЦИЦАров НЕ ХАЕ.В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ ИМА КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ФАШИЗЪМ И ТУРСКО РОБСТВО ТРИ В ЕДНО А ЖАЛКИЯ БЪЛГАРИН СЕ РАДВА НА 5лв ПОДХВЪРЛЕНИ МУ ОТ МОМАТА САЧМАТА И ЧАЛМАТА. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА......ЛУДИЯТ ***-ФИКУСА СЪВСЕМ ПOЛУДЯ.ГЛУПОСТИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ СВИНАРЯ СТАНАХА СНЕЖНА ЛАВИНА!ВРЕМЕ Е ПСИХИАТРИТЕ ДА ГИ ВЪДВОРЯТ В 4-ТИ КИЛОМЕТЪР,ЗА ДА НЕ ЛУДНЕМ И НИЕ!

53

Анонимен

преди 10 години

Гледа все едно, че пита- да ти се намират 50 хилки, че ми требат нещо...)))

52

bratya grim

преди 10 години

E.a ti gadnata mucuna!Gleda kato drogiran!Nagal tip,bezo4liv,nahalen i tap!

51

Панчо

преди 10 години

До Анонимен 69Българската правосъдна система не намира и не търси доказателства!Тя ги разглежда в съвкупнос и в съответствие със степента на тяхнята годност повдига обвинения и постановява присъди!Намирането и събирането на доказателства е задължение на подчинените на тоя ***/станал такъв с връзките на баща си/ приет да учи задочно-ВИФ/ приет по съмнителен начин,отново благодарение на връзките на баща си/!

50

Анонимен

преди 10 години

Сляп да си ще видиш, че това е супертенденциознно. Имам предвид цялата тази репресия срещу Цветанов. Българската правосъдна система не намери за 25 години доказателства срещу Маргините, Златан, срещу Огнян Тополнишкия, срещу цялата престъпна ***. Как не ги е срам?! Доказани бандити! Ами какво стана с делото на Алексей? Разибраме, че гл.прокурор казал че делото не е приоритетно! Бандитите на свобода, а политическите противници с обвинения!!!

49

Панчо

преди 10 години

Ба си грозника! Сигурно баща му го е правил,когато е бил на 16 плодови!

48

Братя Бегалеви

преди 10 години

До ЦецоНе се бой , преди да те ..... бегай при нас.. знаеш къде....чекаме те......