23

Анонимен

преди 10 години

която да стимулира безработните да се върнат на пазара на труда....да се върнат към какво...България няма реален пазар на труда, ако има работеща икономика ще има и необходимост от работна сила. Как да се върнеш към нещо, което го няма.Сама аз бях дълго време без работа, мислите ли че не съм искала да работя, продавах СВ-та,обаждах се на всеки който се сетя и започнах на МРЗ само, само да съм на работа /при това с връзки/, на ниско квалифицирана работа.А преди това бях на мениджърска позиция.

22

Анонимен

преди 10 години

всеки ден фалират частни фирми в българия,накрая като свършат незнам какви ще са ви мерките тогава,нали парите за заплати на държавните служители идват от данъците на частния сектор,писна ми да слушам и чета само приказки за първокласници,тя работата е толкова просто но няма кои да се досети от управляващите,ако имаш да събираш 100лв данъци,няма как да дадеш 120 разходи,ами след 1 месец като събереш 80лв 140 ли ще дадеш за заплати и прочие/ абе с две думи кораба потъна,последния да прибере баиря

21

Пенсионер

преди 10 години

Г-н Министър,Къде е излишъка от 111 млн. лв. на НОИ към м. октомври? Той е икономия от пенсиите на вече починалите ни родители. Защо не раздадете по 50 лв. на живите пенсионели поне за Коледа?

20

Анонимен

преди 10 години

И какъв ще е стимулът? Видяхме, че програмите ви да преквалификация и други обучителни не работят, а само източват парите на хората, които все още работят !!!

19

Анонимен

преди 10 години

Военните и полицаите сами да си плащат осигуровките! Оттам ще дойдат парите бе бай Хасан!

18

Анонимен

преди 10 години

Абсолютни глупости, турчино.Хората ще работят, когато има защо: когато се премахне ддс и се въведе данък оборот, когато държавата почне да си изпълнява задълженията, за които получава данъци и такси, а не да ги прехвърля на близки до властта фирми. Напр. плащаме данъци и винетки за коли, но пътищата се правят и подсържат от мутри. Плащаме такса смет, пак мутри. Плащаме данък здраве, всекви източват здравната каса. Договорът с обществото е нарушен, затова и няма да работим и плащаме данъци

17

Бай Хасане...

преди 10 години

...НЕДЕЙ аркадаш да даваш само голи обещания, ами кажи на вашите фенове, че КОЛЕДНИТЕ ДОБАВКИ се отлагат за по-добри времена!!! Вече се коментират тези пари, че сте в голяяяям дефицит, ХАЙДЕ СЛАГАЙ КРАЙ на темата ! АМИ КЪДЕ ОТИДЕ МИЛИАРДА кредит на *** на българите, къде е аркадаш, ДАЙТЕ НИ ОТЧЕТ ЗА ВСЯКА СТОТИНКА, след като съм данълкоплатец ми го ДЪЛЖИТЕ!!!

16

Ангел

преди 10 години

Абе да ви се и измисленият сайт- снощи някаква арабеска е нападнал момиче и го е пробол с нож, тук ни занимавате тоя читак!

15

Анонимен

преди 10 години

Герберастите в атака. За вас само тиквун - да ви замрази заплати и пенсии и да ви вдига стажа и възрастта за пенсиониране не с 4 месеца , а с по година! Згубеняци.

14

Анонимен

преди 10 години

Тоя дърдори само глупости и тъпотии.Къде го намериха?Трябва ли след него пак да започне поправка на стореното след тъпанарските му предложения.АБЕ МАХ НЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ И СЛОЖЕТЕ ЧОВЕК С ПОНЕ ИЗВЕСТНА ДОЗА АКЪЛ БЕ!!!

13

гладоподамател

преди 10 години

Г-н Адемов,ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ И ТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ-СТИГА СТЕ ХЛЕНЧЕЛИ ЧЕ НЯМАЛО ПАРИ-Е КАК ДА ИМА КАТО САМО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ЛЕЖКУНЯТ НА ГЪРБА НА ХОРАТА-БЕЗСРАМНИЦИ-НО ЗАТОВА МЪЛЧИТЕ САМО КРЯКАНЕ ОТ СТРАНА НА ПЛАМЕН ДИМИТРОВ ЗА КРИМИНАЛИЗИРАНЕ НА ОСИГУРОВКИТЕ-А ЗА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ-МЪЛЧАНИЕ

12

Kaleko Aleko

преди 10 години

Бадемов Бадемооооооов, докато теглите заеми, че да раздавате кинти на ***, ще ги върнете на пазара на труда, ама на куково лято.Да ти се не види и нещастника.

11

Анонимен

преди 10 години

Пазар на труда няма, а има само предлагане на работна ръка, без да има никакво търсене. ТОВА е за българите. За *** дори не ми се коментира.

10

независим

преди 10 години

Явно си се заел с непосилна задача. Я по добре помисли как да накараш *** да се хванат на работа, да си плащат данъците,здравнита вноски и битови разходи , да престанат да правят деца на килограм и да не им плащаш социални помощи.Верно , че са ви избиратели,ама...затова си МИНИСТЪР.

9

бг

преди 10 години

Аре стига вече с тия бонуси към пенсиите,ясно е че ще ги дадете нали теглихте 1 милиард бе...Та тези бонуси са едва 50 мил.5% от целия кредит,стига сте се били в гърдите все едно че като дадете по 50 лева сте оправили държавата,само отклонявате вниманието на хората.

8

Ani

преди 10 години

Арабин направи на решето млада българка на пъпа на София!Медици спасяват Вики в "Пирогов", нарязано е цялото й тяло

7

ОЛД БЕН

преди 10 години

49 хил. на социални помощи? Да не би да са 490 хил.? И щели да намаляват безработните и да ги връщат на работа. Как?! Като осигурявате на ромите някаква временна работа с пари от бюджета, след което те като направят няколко месеца непрекъснат стаж и пак се регистрират в бюрото за социални. Докога така? Няма да споменавам пенсионери, държавни служ., депутати и министри. Всички са на гърба на действително работещите и произвеждащите хора. Предлагам първата група- ***, да бъдат отрязани вече

6

Софиянец

преди 10 години

Братя и сестри българи! ВИЖТЕ ИСТИНАТА! Араби са наръгали 20 годишно момиче в София!bnews.bg/article-90183 standartnews/krimi/naragaha_momiche_v_tsentara_na_sofiya-163663.htmlИСТИНА Е!ДА СЕ МОЛИМ ЗА НЕЯ!ДА СЕ ВДИГНЕМ,МЕДИИТЕ ГО КРИЯТ!ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА УНИЩОЖИМ ЕМИГРАНТИТЕ-ТЕРОРИСТИ!20 ГОДИШНО МОМИЧЕ,20! ВСЕ ОЩЕ ДЕТЕ!АКО СТЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С ВСИЧКИТЕ СИ ПОЗНАТИ,РАЗПРАТЕТЕ ГО,ДА СЕ ЗНАЕ!МЕДИИТЕ НЕ ГО КАЗВАТ!НА ВОЙНА,БРАТЯ!

5

Анонимен

преди 10 години

Хасан по-подпухнал от алкохол от другаря фъфлек Миков,пак взе да повтаря тъпизмите на гей-сергей за 250 000 работни места,интересно какъв стимул са 4-те часа работен ден с минимална заплата,предназначени за малцинствата,дето за тия пари и *** като чуе се смее.Пълна пародия сте Хасане,пълна пародия!

4

Анонимен

преди 10 години

Abe brat , kakav pazar kakvi 5 lv .