22

Атанас

преди 10 години

До Анонимен 26Глупако, ядоса ме! Ако не си бил, ако плещиш наизуст, ако не си виждал камара оръжие у иначе мирен човечец, по добре да не се буташ в спор, който освен това е леко безсмислен. Строги правила? Да бе, нямаш право да носиш открито оръжие, да го возиш до теб на седалката! И да те уверявам, че не си наясно, няма никакъв смисъл. Дали съм бил? Влязох само веднъж в оръжеен магазин в Ранчо Кукамонга.

21

Анонимен

преди 10 години

До Атанас!Бил съм, видял съм, знам! .... Вероятно не си бил , не си гледал , и точно нищо не знаеш . Калифорния има едини от най - строгите правила за издване на разрешително.

20

Атанас

преди 10 години

До Анонимен 21В Калифорния законът за притежаване на оръжие не е от най-халтавите в САЩ, но да го сравняваш с нашия е смешно!Бил съм, видял съм, знам!Притежавам КНО, но за второ бях принуден да забравя?Не дават и туй-то!Газдите могат да имат колекции от разни годни оръжия, но простосмъртните - не!Точно в СА продават всякакво оръжие и боеприпаси, с експанзивни куршуми също. Е, в Тексас са по-либерални! Snorky, бедна ти е фантазията в СССР какво количество нелегално оръжие имаше, щом и аз имах.

19

Гошо

преди 10 години

До ОДИСЕЙ 1Абе иденце, ясно за какво ти плащат, ама я се стегни - толкова си ***, че постигаш обратни резултати. Наместо да дразниш, ти ни веселиш! Сега да те ядосам аз - летял съм през LAX-а, за разлика от теб (твоята любов е само платоническа). Изключително *** летище - няма ред, не работят асансьори, апарати за обмяна на банкноти в койни. Хаос, кълна се!

18

Anon

преди 10 години

Поредната серия от ганьовски коментари. Стрелеца е имал проблем с ТСА. Дошъл е на летището с "мисията" да убие колкото може повече служители на ТСА. А вие като решите да вземете нещата във свой ръце какво правите? Хващате се палците на краката... Роби... Затова сме на тоя хал. Понякога нещата се решават само с проливане на кръв. Не го разбрахме за толковс години...

17

Snorky

преди 10 години

Повечето от пишещите тук не са ходили по-далеч от Куртово Конаре, но иначе са много компетентни. Ако в колхоза продажбата на оръжие беше легална всеки ден щеше да има десетки или стотици убити и журналята нямаше да достигат за да отразяват събитията.

16

Анонимен

преди 10 години

До Перо ПиперкатаСамо за сведение - в Калифорния закона с/у притежаване на оръжие е по-строг от този в България.

15

Анонимен

преди 10 години

Трябва тия откачалки да почнат да ги пращат в България за да ви оправат положението. Вижда се че бугарина и един протест неможе да направи срещу правителството, камо ли да вдигне оръжие срещу мафията там. И ако не викате Русия да ви "оправи" САЩ със сигорност имат потенцяла. Така и на двете места ще е по хубавао за живот.

14

Анонимен

преди 10 години

ТАЗИ АМЕРИКА Е ЕДНО ГОЛЯМО ГЕТО , БЕЗ ИСТОРИЯ БЕЗ ЦЕНОСТИ , ПРОСТО ДИВАЦИ

13

Богдан

преди 10 години

Говорил за самоубийство пък извършил реално убийство..поредния превъртял от приказката за американската мечта!!

12

Перо Пиперката

преди 10 години

Това вече не е новина!Пълни са им къщите с оръжие, филмите с насилие, държавата им е най-големия работодател, в това число на военни и ченгета секакви - армия, полиция, служби специални и суперспециални - секи запасал некаква стрелячка! И при толкова много патлаци, как да не натиснеш спусъка?!!! Вече по-лесно стрелят, отколкото псуват!

11

Хо

преди 10 години

Доста скромно на фона на колегата от Норвегия - Брайвик! Европейските психопати са по-точните стрелци....

10

fg

преди 10 години

много авсдижии се извъдиха в таз Америка безценна

9

Анонимен

преди 10 години

Тъпите слабоумни хАмерикански *** отново са се изпозастреляли но тоя е много слаб шутър. Требвало е поне 10 фрага да направи. Нищо , там всеки ден се почна вече масова стрелба. *** превърнаха тяхната мечта в забавление , ***.

8

Анонимен

преди 10 години

a ИТАР-ТАСС к'во казаха, що не пишете!? пълно информационно затъмнение, добре че RT ни държи в течение! нема ли изявление на Дмитрий Песков? пишете бе хоора, човек убили в США, а вие само три пъти писахте за тва!?!!!??!

7

Веселина

преди 10 години

До ... 3Да, наистина. По всяка верояност и двете физиономии на дамите са на щастие като например да видиш близки, които те посрещат на летището...

6

БАЧКАТОР

преди 10 години

До 6 Гавраджия :)))))))))))))))))

5

ОДИСЕЙ 1

преди 10 години

Това е постановка на кремлинското джудже *** и пияните сатрапи от КГБ!

4

Анонимен

преди 10 години

в мирно време ще се избият всичките ,луди хора

3

...

преди 10 години

mnogo ste smotani sys snimkite koito slagate! Jenata na zaden plan se vijda che e usmihnata, koeto oznachava che i drugata drypnata na preden plan ne e napravila fizionomiqta si ot ujas ami ot iznenada/shastie. Smotani ste i tova si e.