63

vesko02

преди 10 години

Още няколко месеца управление на този "елит"и въпроса "Защо няма приходи "?ще бъде най.тъпия въпрос.Как в тази среда могат да съществуват данъкоплатци?Верния отговор е "Няма как"Следващите ходове на тези управляващи само ще потвърдят катастрофата.

62

Анонимен

преди 10 години

Дойдоха БСП на власт и фирмите спряха да плащат на държавата. Оставка и вън Атака и ДПС от парламента.

61

Анонимен

преди 10 години

Перо, ти си еб*а*хти и кухата пиперка, приятелю ;). По същата логика можем да кажем, че 98 годиня ядохме на Костов постната пица, а не на Виденов косматите м**ъ**де ;). Толкова си ***, че не може и да си платен, приятелю ;). Самият Орешарски каза, че то не било 8 милярда резерв, ам най ми били 800(не500) милиона дефицит ;). Инвестициите не секват по време на комунистите. Те биват окрадени, усвоени и разпределени. После с тези пари се купува електорат, луксозни коли и мезонети във франция.

60

Анонимен

преди 10 години

Комунисти прости, махайте се. Не разбирате ли, че щом дойдете на власт, всякакви инвестиции секват, хората спират да харчат и цялата държава изпада в тягостно очакване на тежки времена. И това очевидно се отразява и на бюджета. Ако предишното правителство беше останало на власт сега щеше да има даже бюджетен излишък, защото хората щяха да са спокойни за бъдещето и да планират - респективно инвестират и харчат. ОСТАВКА, докато не е рухнала държавата!

59

11

преди 10 години

А стига бе.Как так сме на минус.Нали контрабандните канали на Герб дето щяхте да спирате източваха хазната с по 700-800 милиона годишно.Още ли не сте ги спрели,та да си закърпим дефицита.Хайде какво чакате още?Или сега каналите се ползват от фирми с турски произход?

58

predlojenie

преди 10 години

Аз пък мисля че всички трябва да допринесем към това положение. По мое мнение никой нормален човек не трябва да плаща данъци на държавата при нито едно правителство. Тия хора само мислят каква надбавка и данък да измислят че да си пълнят гушите, а през тва време мен ме осигуряват здравно на 2 места и пак ще трябва да си доплащам в болница ако не дай си боже се наложи. Много ясно че ще оставя данъчната декларация празна.И всеки който мисли различно има нещо не наред в главата...

57

Аз съм

преди 10 години

До Уважаеми!Който го е било страх да краде и прави далавери, защото ще го открият. Да имаше страх, но за честните нямаше.........Иска Ви се, пак да е както преди, всички крадат, *** ползват ток и вода от нашия джоб, но това свърши..........хората видяха, че има надежда това да се прекъсне. Не случайно тройката извърши държавен преврат, защото отиваше в затвора, да в затвора..............всички крадци са за там........

56

Анонимен

преди 10 години

До 65:Нали знаеш,че ти знаят IT-то,името,адреса и местоработата след като пишеш в сайтове,защо не те е страх?Може би не знаеш?

55

Анонимен

преди 10 години

Ako se sprat krajbite na edro ot Balgarskata hazna , za 6 meseca , vlakcheto shte vleze v relsi !

54

ДОЛУ БКП

преди 10 години

До ГенадиТъпанарски , стига сте му викали орешарски.

53

Анонимен

преди 10 години

НА ВИ СА КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО

52

Перо Пиперката

преди 10 години

До ГенадиТочно така, Генади! Построиха се много неща и парите свършиха! Дойде горския и тегли калема! Сега това е положението - като след пиянска нощ - голем купон беше, ама като се събудиш сабале, иде ти да си откъснеш главата! хахаха!

51

Перо Пиперката

преди 10 години

До Д-р УотсънМи доста си попътуваха пичовете! Кой ли не возиха на правителствения самолет, че и на военните, та да не затъпяват пилотите! хахаха!Май мина покрай вниманието на публиката и покупката на две чисто нови, блиндирани по най-високите стандарти за държавни глави аудита-близнаци за Боко и Цвъко! Злите езици говорят за над 300 хил евра на парче!А и са се приготвили като Костов да издържат партия в опозиция с един файтон членове поне четвърт век! хаха

50

Д-р Уотсън

преди 10 години

Явно някои коментиращи по-долу си мислят,че вече сме в 2014-та година.Но не сме,все още си хапваме от постната пица на Дянков.Та,като чета какъв спестовник бил,се чудя къде изчезнаха 1,5милиарда на здравната каса,пък и не само те.

49

до 57

преди 10 години

Перо, наистина си пиперка. Само ти не разбра, че в момента в който Орешарски напусна поста си в кабинета Станишев е имало 500 млн дефицит. Това си го призна самия Орешарски. Тези 8 милиарда ги има само във въображението на Станишев, който се изхранва само от лъжи.

48

Перо Пиперката

преди 10 години

До Киро кофражистаКофражистче, за Боко имаше 8 млрд. лв. във фискалния резерв, оставени от Станишев! Отделно Дянков завлече 2 млрд. лв. от резерва на здравната каса и още толкова от частните пенсионни фондове! Имаш ли идея къде и за какво ги похарчи, защото не ги върна! Практиката е на завареното да се придава! Како придаде Боко? Нали от асвалта щеше икономиката да рипне до небето? От новите пътища щеха да потекат реки от злато? Де ги? Голем зор за магистрала да си карат шепа думбази джипищата

47

Kamen

преди 10 години

Как няма да са недостатъчни приходите в бюджета като да ти издадат фискален бон в заведение се превърна в екзотика, огромна част от работодателите осигуряват служителите си на по-ниска заплата от реалната и т.н. Ако изведнъж започнат да се събират всички данъци БВП ще се вдигне за една година с повече от 30%. Нужна е единствено политическа воля. А че има разходи от къде да се режат също е ясно на всички, но отново няма политическа воля за това.

46

Анонимен

преди 10 години

Какво още трябва да се случи, за да разберат управляващите, че НАП не работи ефективно и да бъде сменено ръководството му . Всички на ръководни постове в НАП са герберски калинки и основната им цел е да саботират работата на агенцията .

45

Shark

преди 10 години

Ами да, така ще е. Някой да е чул да се говори за съживяване на производството, а? Неее, няма такова нещо. Само увеличаваме социаните на циганитие, т.е. държавата налива едни огромни суми пари там, откъдето няма да получи инто лев. Е и докота хрантутим *** ще е все така. Не е ли по-разумно същите тези пари да се вложат в поризводство, където *** да работят и да си плащат данъци. *** тене искали, като не искат няма да получават нито лев!! Дръжавата не е благотворително дружество!

44

сьр пич

преди 10 години

За да имаш приходи преди това трябва да си имал разходи Тези от графа социални разходи за *** пасмина няма как в последствие да генерират приходи Превърнахме държавата в социална касичка Сега се опитват да извият врата и на дребния бизнес за да поддържат многодетните инкубатори