15

Чиновник

преди 10 години

Не са безработни. От юни работят "протестиращи". Пият бира на площада и крякат.

14

rumen72

преди 10 години

До Христовтака е стягай се за нормално заплащане защото от догодина ве4е така ще е и съм сигурно че ти си извикал точно такива с килийно образование на интервю, и не си очаквал че някой от тях ще ти иска такава заплата. За съжаление БГ работодател трябва да си плаща за цената на ресурса ТРУД.

13

Българин

преди 10 години

Това е официална статистика,но тук влизат хората от цялата страна знаете ли че в малките населени места младежката безработица надхвърля 80 % А? Не цяла България е София !!!

12

opa

преди 10 години

А колко процента от тях са мугравелници?

11

Гошо тарабата

преди 10 години

До ХристовГ-н Христов, надявам се сте наясно, че живеем в абсурдна среда, в която за да оцелееш трябва или да си луд или да си безскрупулен. Въпросът е какво да правят малкото останали нормални хора в тоя Абсурдистан, ако по някаква причина не могат да имигрират или нямат вече създаден някакъв бизнес?

10

Христов

преди 10 години

Мога и да Ви кажа защото е толкова и повече ще става. Аз съм работодател и през миналата седмица проведах над 50 интервюта. Ми те половината са пълни ***/ки . Говорят като първите хора, имат "килийно" образование а ми казва че иска заплата 1000 лв. стартова. Идват ми на итервю с плик от била пълен с покупки. Тези които одобрих ми казваха че предпочитат друга работа и на другия ден пак ми пускат СВ. Един ми вика: "Аз много обичам да ходя на интервюта много ми е забавно !!!!

9

samo latinica...

преди 10 години

V EU na mladejite ne im se raboti.... ne, che nqma rabota. Az jiveq izvin BG veche 7g. NE VQTVAITE NA TIQ IZMISHLIOTINI.....

8

Гошо тарабата

преди 10 години

Вчера жена ми се ригистрира в бюрото по труда. Миналата седмица се регистрираха двамата от тримата ни сина(трети учи). Аз все още на работа, но докога не знам. От бюрото в права текст и казаха да не чака работа ами да си търси сама. А търсенето е за само за няколоко строителни работника и огняри(сезонно). Спряни са всички програми за преквалификация. Спряни са и всички инвестиции във фирмите. Държавните служби се предават от баща на син и от майка на дъщеря.А иде зима и евреме пушките да стреля

7

eeha

преди 10 години

основна част са ***!

6

Анонимен

преди 10 години

Тоя процент е само на тия който са регистрирани и ходят в бюрата по труда , другите трайно безработните въобще не ги знаят колко са няма да се учудя ако общия процент минава 50 . И не спряха да сравняват с белите държави , там може и да има 20 % безработица НО в едно четиричленно семейство единия само да работи парите им стигат да живеят без лишения а тука сиигат само за основните разходи и end !

5

миклещ

преди 10 години

Тези безработни младежи са в голямата си част неуки и крадливи ***, които заработвта чрез проституция, кражба и телефонни измами много повече от един дискриминиран работещ, който им плаща и осигуровките. Получаването на майчински и всякакъв вид социални плащания трябва да бъде обвързано с поставяне на спирали на *** иначе все по-често ще се говори за дискриминация към работещите българи. Политиците да се обърнат и търсят електората в средната работеща класа, а не при ***.

4

Анонимен

преди 10 години

А в същото време пищите, че имало демографска криза... поне спрете бизнеса с възпроизводството на *** маргинали, които са воденичен камък на врата на всички нас!

3

Анонимен

преди 10 години

Който има акъл държава не храни, ама иска от държавата? Докато мислим така ... няма да ни бъде. Напрвао да вземат да си криминализират неплащането на данъци...., че ми писна от всезнайковци

2

lubo

преди 10 години

статистика изсмукана от пръстите хаха това че официално младите хора са безработни не означава че не работят и не изкарват пари за себе си който има акъл държава тоест разбойници не храни :)))

1

НЕЩАСТНИК

преди 10 години

А серГЕЙ ,ОБЕЩА 280 ХИЛ. РАБОТНИ МЕСТА !!!