26

Рали1

преди 10 години

До софиянецСамо допълних.Запазили сме се през вековете благодарение на такива будни българи,въпреки опитите на Гърция и Русия.Историята ни е подменена и това е очевадно.Нека се отварят всички източници,не да се преписва слепешката от определени документи.Да отдадем заслуженото и на Асен Чилингиров и дано повече хора се докоснат до трудовете му.

25

Рали1

преди 10 години

До софиянец Думите са"История славно българска".Най-цитираният откъс отИстория славянобългарскаО неразумний и юродее отправено към конкретна личност - Евгений Вулгарис-съвременник,съотечественик и съсед по манастир на Паисий. За Вулгарис,гръцкае не само историята и културата на Атина от V век пр. Хр.,но също и на предшествалите я 23 хилядолетия,и на Средновековието в границите на византийската империя,българските земи и чужди земи с негръцко население.Честит празник на всички българи!

24

Анонимен

преди 10 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!Сейте, сеячи, доброто засявайте в младата нива у нас,истини здрави в душите втълпявайте, важен е днешния час.Сейте ламтеж къмто правда божествена, сейте любов - не вражда,милост в сърцата и обич мъжествена къмто дълга и труда.ИВАН ВАЗОВ

23

Анонимен

преди 10 години

С това противопоставяне на протестите,автобусите с пенсионери от перник сме на ръба на гражданска война. Комунисти, турци и наркомани осъзнайте се.

22

Spiro

преди 10 години

Не съм съгласен. Духовността си я има, макар и в намален състав, макар и атакувана от всички посоки, но си я има. Доказателство за това за протестите в последните няколко месеца, в които участва интелигенцията на България. Сега протестират и студентите или поне по-будната и прогресивна част от тях. И през 90-та, и през 97-*** имаше отцепници, на които им се "учеше", или намираха някаква друга причина, за да са "против". Повечето от тях членове на младежното БСП или някакви активисти по подобие на комсомола навремето. И без тях се оправихме тогава, и сега пак ще се оправим без тях.

21

минет цветелинова

преди 10 години

Озверелите за власт"риформатори" такъв ни го готвят,че бойковото управление ще ни се види като детска градина.Дано не го допуснем,че гражданска война ни е в кърпа вързана.

20

Анонимен

преди 10 години

"Духовността ни"- за каква духовност да говорим във време на материален недоимък и мизерия на хората.Извинявам се но грубо ли ще е да кажа че на гладен стомах духовност не върви.Нацията едва оцелява а пък за младите е модерно грубото перверзното и арогантното.А пък за политиците и тяхната култура и духовност по добре да не говора.Там е божествения "ЧИЧКО ПАРИЧКО". Той е поставен на пиедестал и всички му се кланят и служат.

19

BKP

преди 10 години

Narode, nikoga ne zabraviai chE ''KOMUNIST'' e sinonim na ***, za da se vazrodim triabva da se ottarvem ot prostacite, loshoto e che tova e vse po malko veroiatno.

18

EUSSR

преди 10 години

Къде сте бе, ранобудните? Айде ставайте вече, че БУДА ви чака с нетърпение да поведе ГЕЙ парада?

17

Дядо Петър

преди 10 години

"Будител не се става от участие в риалити".И политик не се става след като окачиш портрета на Апостола над главата си.След като си бил червен гаулайтер или най-долнопробен мафиот.

16

сдф

преди 10 години

Да бе съвестни студенти! Като режеха от бюджета на университета преди няколко години студентите от съвета се бяха завряли в миша дупка, протестираха шепа ентусиасти, които наистина осъзнаваха какво става. А сега политически подковани същите от съвета правят окупация, ай бегай!

15

Анонимен

преди 10 години

До sunТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДОЙДЕ С ИЗМАМА ! Е НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ОТНОВО ДА ИЗМАМИТЕ НЯКОГО ,ЗАЩОТО НИЕ ЖИВЕЕМ ТУК И ВИ ЯДЕМ ПОПАРАТА ВЕЧЕ 23 Г. ТАЗИ ВЛАСТ Е ЕДНА БАШИБУЗУШКА ,КОМУНИСТИЧЕСКА НАПАСТ ! И БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ДОКАТО КОМУНИСТИ ЛЪЖАТ ДЕНОНОЩНО И ПРЕБЪРКВАТ НАРОДА ПО-НАЙ НАГЛИЯТ НАЧИН !

14

Анонимен

преди 10 години

Платен театър, в който дават поле за изява и на статистите. И те да се покажат, и те са значими... без тях циркът няма да е същия.

13

popov

преди 10 години

Za tova izkazvane, bi trqbvalo da si podadete ostavkata, g-n Ministar. Vie v "prav" tekst se podigravate s pametta na samozapalilite se v svoeto otchaianie i bezishodica, bulgarski grajdani. Sram me e che takiva hora kato vas sa na "kormiloto na darjavata".

12

sun

преди 10 години

Правителството направи много грешки, ама много наистина! НО ! Да се О К У П И Р А каквато и да е територия в страната ми от който и да е , от Българин , от ***, от студенти, от клошари, от сини, зелени жълти или червени , Е НЕ ДО ПУС ТИ МО !!!!!!!! Правителството е избрано от народа чрез избори. Увеличени са майчинства, увеличават се пенсии, увеличават се МРЗ. Налага се санкции на бързи кредити, банки и др. Увеличени са соц. надбавки. КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТ СТУДЕНТИТЕ ТОГАВА ?????????????

11

АТИЛА

преди 10 години

Народните Будители са:Доку Умаров, Владо Черноземски,ген. Луков и ген. Колев, Анте Павелич, както и от Паравоените Формирования на Усташите и Уйгуро Булгарско Братство(ДЖАМААТ). Те знаят как се чисти Руската и Сръбската Подчовешка Хазарска и Славянска *** от Българските Земи на Дунав, Вардар, Волга, Киев и Кавказ.Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ

10

Анонимен

преди 10 години

Това правителство е представителство на една политическа престъпна мафия. Студентите не искат нито него нито пък Тиквата.

9

Л

преди 10 години

Това правителство осигури в бюджета за следващата година милиони допълнително финансиране за образование. Но студентите не искат това те си искат тиквата.Да ги праща да пасат овцете.

8

Анонимен

преди 10 години

А sun, айде по-полека с намесата на полицията, да не вземе разярена тълпа да нахлуе в парламента и министерски съвет и да смени физиономиите на някои хора, както навремето тълпата е направила с италианскя диктатор Мусолини, че тогава наистина много ще се изложим пред света. Но то тия нагли комунисти , които дойдоха на практика с преврат и феноменална манипулация и си мислят ще управляват, като през това време съсипят опозицията, за да се бетонират за 20г във властта явно ТОВА СИ И ТЪРСЯТ !!!

7

Анонимен

преди 10 години

Драган най-вероятно не е никакъв студент, а един от многото псевдоними на гърбав чичко бивш щатен сътрудник на ДС, културтрегер, на който му плащат някой лев, да стои по цял ден и да пише коментари, от които лъха на комунизм