14

Ханко

преди 10 години

Защо заплатите и бонусите в съдебната система са държавна тайна, не трябва ли данъкоплатеца да знае какво възнаграждение вземат магистратите за усърдния си и тежък труд ?

13

анонимен

преди 10 години

какво от това че са я уволнили,наглата мирославова нали също я ;уволниха;другата която я хванаха мъртво пияна още раздава право,другите който пият ги съди.

12

Иванчо

преди 10 години

Абе тази не ставаше за съдия от самото начало на кариерата й в Момчилград.Защо ги мъчат до пенсия с тази професия.Не става за магистрат, за другото не знаем.

11

Пич

преди 10 години

А не бе, жената е невинна! Той Цецо е виновен, той е лошия, че ги караше да си вършат работата, а не да мислят само кой ще им даде повече. Нали така бе, комунисти?

10

Анонимен

преди 10 години

До Гошо...ТъпотоВъпросната дама се страхува много повече от Алексей и подобните му, от колкото от евентуално уволнение и ку-клукс клана дето може, ама малко вероятно да се организира у нас... Ще и накривят шапката като я уволнят - след време очаквайте Мими адвокатката, защитник на мутроподобните, и правеща още повече пари! Жалко, но такава е действителността у нас :(

9

AIMILIVS

преди 10 години

Какво обжалване как ще бавиш дела на мафиоти и ще ги оставяш на свобода ,затвор бе кви са тия обжалвания !!!

8

Анонимен

преди 10 години

Малко прах в очите на ЕСЕС...

7

ivan

преди 10 години

V BALGARIA NEKOROMPIRANI PROKURORI I SADII PROSTO NIAMA!!!!!

6

magistrat 4esten

преди 10 години

тази отдавна трябвало е да бъде в Сливенския ,където краставиците ги дават нарязани ...

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Тази,толкова поразии е нанесла,че едно закъсняло...уволнение е твърде малко и крайно снисходително.Да я поеме военна прокуратура и да се осъди за умишлено бавене и протакане на знакови дела.Строг тъмничен затвор за такива корумпирани магистрати.Ако това не става,народът ще се принуди да вземе...правосъдието в свои ръце,като се създаде нашенска Ку клукс клан.Не може всичко да протича...безнаказано и във вреда на народа;линч и терор за корумпираните чиновници и безнаказаните и...оневинени бандити.

4

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен tova e nai nekorompiranata sadika v bg prosto e s psixi4ni otkloneniq na moi priqtel vodi delo 13 godini 6toto nese qviqva na svideteliq svidetel jenata e perde ina4e lo6o ako te sdi niqma mrdane

3

Анонимен

преди 10 години

До римпимпи

2

Студента

преди 10 години

"Висшият съдебен съвет (ВСС) уволни дисциплинарно съдията от Софийския градски съд Мими Петрова."Мене, ако ме хванат, толкова години да забавям дела, предполагам срещу пари, щяха да ме вкарат в затвора няколко десетки години .Уволняват я дисциплинарно, това да не е детска градина .Комедианти, всички сте в ла*ната и затова се оглеждате, като мишки в бъчва .И България, тъне в блатото от мафиоти .

1

римпимпи

преди 10 години

А ? Не е истина това . Или сънувам? Неее, сънувам си . Я да си доспя .