128

Hulk

преди 10 години

Абе тия комунистите колко пъти ще правят рестарт на иконимиката.Тия когато прявят рестарт на иконимиката и всичко се бъгясва.Не трябва рестарт а трябва да се смени хардуера и софтуера ,тия са още с win_98.

127

Unionist

преди 10 години

Жалко че, вместо да се пазари за себе си, за по-изгодни условия, България е трябвало да се пазари за изгодата на ЕС и партньорите му. Условието по тръбата да минава и газ от Катар не ни засяга. Това можеше въобще да не е условие на тези преговори. Е, така поне дивидентите 715млн ще покриват вноската от 700млн за Брюксел. И без друго, всичките наказания, България си е чист нетен донор на Европа - това е факт!

126

Nicolas_1

преди 10 години

До син боклук111, от поста ти разбирам, че теб само Костов те е крал. Това може да означава само едно, че през останалото време ти си крал заедно с Доган, царя, комунистите. Сега разбирам защо поддържаш това правителство ...

125

Nicolas_1

преди 10 години

До ognyanzНабуко няма да ни заобиколи. Изобщо няма да го има, но трябваше да попрочетеш защо стана така и дали отново руската политика не е свързана с това решение.

124

Nicolas_1

преди 10 години

До qdosanЗа съжаление си прав.

123

Nicolas_1

преди 10 години

До Анонимен142, страхотен икономически и политически анализатор се извъди. А си и примерен антисемит, доколкото виждам.

122

valenty

преди 10 години

"Първо се запознайте добре с договора и после плюйте. Това е едно много добро нещо за нас. Трябва да се мисли, преди да се плюе." Не искам да плюя, искам да им вярвам, че наистина ще е добре за България. Защо ли , обаче не мога? Много са лакоми и крадливи - всички, които се докопваха до властта от 1989 та до сега.

121

sboo

преди 10 години

Някои може ли да сметне разликата между 8%лихва за 15 г. и 4,25% за 22 години,защото от опит знам колкото един заем е по разсрочен във времето толкова повече пари връщаш.

120

alcapitan

преди 10 години

над 600 млн. да се дадат в ръцете на най-корумпираната и крадлива организация в България - БЕХ?!!Сега ще си гласуват пак заплати по 15 000лв, както пердишният път за - за по 10 години, независимо по каква причина са ги махнали. Все още изплащаме заплатите на предишните, сред които е и бившият ни скъп министър Добрев. Бяха си купили 30 служебни поршета, което гръмна по медиите но се забравят тези неща бързо. Комунисти, герберисти...все едно е - всички ни е*ат а ние им се радваме....

119

Анонимен

преди 10 години

Като знаем колко е "кадърно" правителството най-вероятно в договора е написано че ние трябва да плащаме на ГАЗПРОМ затова че техния газ минава през България вместо да е обратното.

118

qdosan

преди 10 години

Ха-ха, рестарт на икономиката - рестарт на СССР. Давате ли си сметка за 30 години каква смешна сума ни се предлага - 2.8 млрд. евро. Ами това мафията го изкарва за няколко месеца.

117

demosten2

преди 10 години

РУСНАЦИТЕ ОКОНЧАТЕЛНО НИ ГО ТУРИХА В ГЪЗОПРОВОДА!(С извинение към децата, които обричаме да живеят в руска България.)

116

Анонимен

преди 10 години

Изглежда комунистите не са били доволни от комисионните уговорени с боковото правителство и са ги предоговорили.

115

12

преди 10 години

Първо се запознайте добре с договора и после плюйте. Това е едно много добро нещо за нас. Трябва да се мисли, преди да се плюе. Европейските страни драпат за такива условия, но ние успяхме. Добро е и за икономиката ни. Но пишештите тук не ги е еня. Те не искат да работят. Те и така са си умни и са свикнали с пари срещу плюене, а не с труд да ги изкарват.Посочете поне едно нещо, което Америка ни е дала, но ние плащаме ли плащаме - за бази, за войници по света и т.н.

114

БГ БГ

преди 10 години

До БГ Пак ли да бъдем с тези дето са измекярили световната общност??? Ти ли си *** или аз нещо не разбирам???Америка! САЩ живее на КРЕДИТ! Този КРЕДИТ плащаш и ти ***!!!! РУСИЯ има ресурси от времето на Сталин!!! На УЧИЛИЩЕ ходил ли си??? Читанка под мишница хващал ли си???ОБРАЗОВАЙ се ***!!!

113

реалист

преди 10 години

пак неизгодна сделка за нас. Няма отърваване от продажници

112

Анонимен

преди 10 години

АБЕ ТЕЗИ ХОРА ЩЕ СЕ СПРАТ ЛИ С ТЕЗИ ЗАЕМИ????

111

Стар Краставичар

преди 10 години

След "тежки разговори" с руската страна "Голямият член" се трансформира от три в едно и сега се нарича "южен поток"!...а заемите които ще бъдат взети, според "пазарната икономика" на бетонните глави от Позитано ще се наричат - печалба !

110

Анонимен

преди 10 години

Айде, стига. Вижда се, че си един-единствен платен *** тук, пишещ по постинг на минута, дето нескопосано се опитва да представи далаверите на Олигарското правителство в добра светлина. Ама явно малко плащат, щом са наели такива като теб и не могат да си позволят по-опитни манипулатори.

109

ognyanz

преди 10 години

След като ще получаваме дивидент по-голям от вноските по заема за дялов капитал, това означава, че сме на печалба още от влизането на газопровода в действие. Дано има повече такива проекти. А Набуко, за който се вдигаше толкова шум, накрая тихомълком ще ни заобиколи.